Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

Farklı birşey anlatacağını sanmam aynı şeyleri söyler

Cevap: Transfer Nöbeti

Beyaz TV de Sinan Engin Selçukla Meloyu küstürüp Sneijderi almanın ne faydası var zaten Fatih Terimde istemiyor dedi ... Sıradan bir futbolcudan bahsediyor sanki kuş kafalı kıskançlıktan çatlayacak

sneijder_galatasaray-236x350.jpg

869120091117103302719.jpg

Beyler Sneijder Kap'ta.

Lütfi açıklasın aldık diye avatarıma onun resmini koyarım.:b5:

arıboğan tamam yarın bildircez dese ceza olur mu

Bizim en fazla sıkıntı çektiğimiz maçlar kapanan ve kontra atağa çıkan takımlarla yaptığımız maçlar olmuştur.

Senijder'in (tek transfer yapıldığını varsayalım)gelmesini şöyle izah edebiliriz:Yediğinden bir fazlasını at.Sneijderi 10 numara gibi değil de 2. bir forvet gibi oynayacağını varsayıyorum.Sneijder takımda olursa Amrabat yedeğe çekilir , yorulan yabancıların yerine girer

Ayrıca sol bek alınacağını düşünüyorum, veya sol bekte oynayabilen stoper veya tam tersi.Sezon arası her açığı kapamak aşırı maliyetli olur.Bir de dezavantajı var Ya Tutmazsa.

Mayalar da tutturamadı.(Her gelen iyi kumaş tutacak diye birşey yok)

Tamam orasi dogru amma benim anlayisima göre maden Snyder alinacak koca paralara 100 de 100 bi yerli Stoper alinmasi gerek kanatlari oldürmemek icin.

Ne emre ne engin kanatda fazla verim veriyorlar.

Kiycaksin 6-7 milliona alicaksin topraki ve Semih ile beraber oynaticaksin.

Sergen Yalcin ; Sneijdir'i kötülemezse bende forumdaki hesabimi yirtarim !!

cem erman ‏@cem_erman son dakika. oglunun GSTV'de calistigini iddia eden taksiciye gore sneijder yarin aciklaniyor. bi taksici kalmisti duyum vermeyen.

:asd::asd::asd::asd::asd::asd:

Re: Transfer Nöbeti

Twitterinde altunterimi takip eden varsa; Ülkemizde de artık iyi cerrahlar var, beyin nakli yapılıyor diye yazabilirmi kendisine.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt