- 22 Ocak 2010
- 52.267
- 33.638
- 3.073
Cevap: Transfer Nöbeti
dany afrka kupasında değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
avatarındakinin dany ile bi akrabalığı var mı renktaş![]()
Görmedim öyle bir alıntı falan, kaldıki olabilir sonuç olarak 2 kulvarda yürüyoruz yedeğimiz Gökhan Zan mı olsun her türlü yine şart
cünkü ÖmerT. veya S.Tascinin gelcegine inanmiyorum
keske biri gelse
sonra baska yerli stiperde yok
Serdar Aziz için görüşmeyi ben yaptım dediğine göre yerli bir stoper arıyolar renktaşım zaten... Ayrıca artık gözlerini seviyim yarım transfer yapmasınlar stoper önemli. Serdar Taşçı yada Ömer Toprak'tan ikisinden birisini ne yapıp edip ikna etsinler. Mümkünse Serdarı...
cünkü ÖmerT. veya S.Tascinin gelcegine inanmiyorum
keske biri gelse
sonra baska yerli stiperde yok
Yoo hayır , ben stoper alınmasın anlamında söylemedim . Bu arada yukarıda bildirimler uyarı veriyor oradan takip edebilirsin alıntılarını.
bir ara aykut deniyordu gençlerbirliğindeki stoper.. o da olabilir gibi
Serdar Aziz'e teklif yapmışız ama kabul etmemiş Bursaspor.Abdurrahim Albayrak söyledi bu gece.Yerli stoper arıyoruz bence,bulursak alıcak bulamazsak H.Baltaya kalabiliriz gibime geliyor
serdar da bonservis sorun olabilir de ömer in istenirse gelmeme sebebi yok bence reale mi gidece bize gelmeyip![]()
intihar olur..Cok kolay calim yiyor ve hep adamini kaciriyor Balta![]()
yok da neresini benzettin anlamadım![]()
Yönetime tepki göstermek anlamında söylemiyorum. Allah yönetimden de, teknik heyetten de hatta futbolculardan da razı olsun bizi nerelerden nerelere getirdiler. Şampiyonlar Ligi çeyre finale çıkıp çıkamayacağımızı konuşur olduk ligde 5.3.8. sıralardan...
Ama hayal ediyorum bir gün şu alanda açığımız var demeden şöyle gönül rahatlığıyla takımımın 11 pozisyonuna ve yedek klübesine aheste aheste bakabilcem acaba...
Bu arada kadrodaki oyuncularımızdan daha iyisi gelicek vs anlamında değil, Şuan mesela sol bek ve stoper transferimiz eksik o anlamda..