Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

dany afrka kupasında değil.

Yalnız ilginç bir şey dikkatimi çekti. Gerçekten iyi para kazanmışız ilk yarı itibariyle. 10.770.000 TL Süper lig puan primi almışız. Ş.ligine giriş ücreti 8.6 milyon euro. Oynadığımız 6 maçta 3 galibiyet 1 beraberliğin getirdiği puan primi: 3.5 Milyon euro. Gruptan çıktığımız için aldığımız ödülde 3.5 milyon Euro. Sadece Şampiyonlar liginden 15.6 Milyon euro ücret almışız.

bir ara aykut deniyordu gençlerbirliğindeki stoper.. o da olabilir gibi

Görmedim öyle bir alıntı falan, kaldıki olabilir sonuç olarak 2 kulvarda yürüyoruz yedeğimiz Gökhan Zan mı olsun her türlü yine şart

Yoo hayır , ben stoper alınmasın anlamında söylemedim . Bu arada yukarıda bildirimler uyarı veriyor oradan takip edebilirsin alıntılarını.

cünkü ÖmerT. veya S.Tascinin gelcegine inanmiyorum

keske biri gelse

sonra baska yerli stiperde yok

Serdar Aziz'e teklif yapmışız ama kabul etmemiş Bursaspor.Abdurrahim Albayrak söyledi bu gece.Yerli stoper arıyoruz bence,bulursak alıcak bulamazsak H.Baltaya kalabiliriz gibime geliyor

Serdar Aziz için görüşmeyi ben yaptım dediğine göre yerli bir stoper arıyolar renktaşım zaten... Ayrıca artık gözlerini seviyim yarım transfer yapmasınlar stoper önemli. Serdar Taşçı yada Ömer Toprak'tan ikisinden birisini ne yapıp edip ikna etsinler. Mümkünse Serdarı...

pozisyon bilgisi çok önemli defansta daha semihte tam olarak gelişmedi pişmesi gerek o konuda yanında deneyimli üst düzey stoperlerle oynarak defans bir acemiyi daha kaldırmaz gibi o yüzden serdar taşcı çok daha iyi olur dedigin gibi ömer semih 2li çok genç ve deneyimsiz kaçar stoper mevki için

Serdar Aziz'e teklif yapmışız ama kabul etmemiş Bursaspor.Abdurrahim Albayrak söyledi bu gece.Yerli stoper arıyoruz bence,bulursak alıcak bulamazsak H.Baltaya kalabiliriz gibime geliyor

intihar olur..Cok kolay calim yiyor ve hep adamini kaciriyor Balta :o

Transfer Nöbeti

Muslera

Eboue Semih Dany Carlinhos

Melo Selçuk

Aydın Sneijder Yekta

Burak

11'ini 1-2 kez izlemek isterim. Bence elimizde Sneijder'in paslarını en iyi değerlendirebilecek oyuncular Burak ve Aydın. Yekta'nın da esas yeri sol kanat zaten, Amrabat başarılı olamamışken denemek lazım.

Normalde tabii hoca Amrabat ve Hamit'i oynatır, ama ben olsam bu 11'i mutlaka denerdim.

Yönetime tepki göstermek anlamında söylemiyorum. Allah yönetimden de, teknik heyetten de hatta futbolculardan da razı olsun bizi nerelerden nerelere getirdiler. Şampiyonlar Ligi çeyre finale çıkıp çıkamayacağımızı konuşur olduk ligde 5.3.8. sıralardan...

Ama hayal ediyorum bir gün şu alanda açığımız var demeden şöyle gönül rahatlığıyla takımımın 11 pozisyonuna ve yedek klübesine aheste aheste bakabilcem acaba...

Bu arada kadrodaki oyuncularımızdan daha iyisi gelicek vs anlamında değil, Şuan mesela sol bek ve stoper transferimiz eksik o anlamda..

Yönetime tepki göstermek anlamında söylemiyorum. Allah yönetimden de, teknik heyetten de hatta futbolculardan da razı olsun bizi nerelerden nerelere getirdiler. Şampiyonlar Ligi çeyre finale çıkıp çıkamayacağımızı konuşur olduk ligde 5.3.8. sıralardan...

Ama hayal ediyorum bir gün şu alanda açığımız var demeden şöyle gönül rahatlığıyla takımımın 11 pozisyonuna ve yedek klübesine aheste aheste bakabilcem acaba...

Bu arada kadrodaki oyuncularımızdan daha iyisi gelicek vs anlamında değil, Şuan mesela sol bek ve stoper transferimiz eksik o anlamda..

Real'in bile eksiği oluyor renkdaş.Onun için zor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt