Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Real'in bile eksiği oluyor renkdaş.Onun için zor :D

Renktaş onu belirtmek istedim şuan sol bel resmen alarm veriyor, stoperde yine sıkıntı yaşıyoruz. Sağ açık da hamit, sol açık da Amrabat da mükemmel oynamıyolar ama demek istediğim daha farklı neyse amannn öle bişi işte:o

bırakmasınlar zamanında volkan şen ve sercan yıldırım da yaşadıklarını yaşarlar bir oyuncunun piyasası varken vericeksin

Renktaş piyasa meselesi değil ya, adamlara da hak vermek lazım, yabancı sınırlaması gibi bir durum söz konusuyken adamlar ellerindeki en iyi türk stoperlerden birisini kaybetmek istemiyolar...

Renktaş onu belirtmek istedim şuan sol bel resmen alarm veriyor, stoperde yine sıkıntı yaşıyoruz. Sağ açık da hamit, sol açık da Amrabat da mükemmel oynamıyolar ama demek istediğim daha farklı neyse amannn öle bişi işte:o

Eksiğimiz çok ama mücadele etmeyen oyuncumuz yok.Onun için ben maçlarda sonuç ne olursa olsun takımımın sonuna kadar savaşacağını biliyorum ve totemimi yaparak izliyorum :D

Yalnız ahmet çakara çok fena ayar oldum bugün. Uzun saçlı olan tam bir kereste kendini bir tezek sanıyor ama 3 yaşındaki çocuğa gösterdiğim saygıyı ona göstermem. Ahmet Çakar kendini adamtan satmanın derdinde. Sinan Engin fener koruması yalakası, Ertem Şener severim tatlılığını ama üfürükten teyyare, ümit özat desen bildiğin yontulmamış kütük...

Solbek o kadar acil değil. İyi bir stoper alıp, iyi bir takım savunması kurarsak Riera yine tecrubesiyle iş yapar(yapıyorda zaten). Fakat Allah korusun, Semih-Dany'den birine birşey olursa geriye Gökhan ve Hakan kalıyor. Gerisini siz düşünün.

Renktaş şaka kısmını üst taraftan takip edebilirsinine yazmıştım... Ben sık sık yorum yapan birisi değilim genelde takip etmeye çalışırım, arada sırada girer analizimi yaparım Çok fazla alıntılar olduğu için arada görmediklerim dikkatimden kaçmış olanlar olabilir. Bu haberi nasıl kaçırdım bilmiyorum. Neyse bir nebze olsun rahatladım tşklr...

Ya bu fener dünyaları harcıyor transferlerde, ve çoğu tutmuyor kimse ağzını açıp bir kelime etmiyor. Biz transfer yapmaya kalkıyoruz daha transfer gerçekleşmeden millet hurraaaaaaa ayıp ya... Gören de gerçekten Galatasaray'ın mali durumunu düşündüklerini sanar...

inşallah yarın gelir sneijder :ayatollah:

iyi nöbetler

slm renkdaslar...iki gündür pek ugrayamadim foruma... gördüm kadariyla Sneijder Transferinde baya yol kat etmisiz?

Ya bu fener dünyaları harcıyor transferlerde, ve çoğu tutmuyor kimse ağzını açıp bir kelime etmiyor. Biz transfer yapmaya kalkıyoruz daha transfer gerçekleşmeden millet hurraaaaaaa ayıp ya... Gören de gerçekten Galatasaray'ın mali durumunu düşündüklerini sanar...

Bu gece yayınlanan üç spor programında da gördüm ki tutuşmayan adam kalmamış.Hepsi üçbuçuk atıyor :D

Öyle gözüküyor renktaş Allahım utandırmasın.

Sneijder: Hagi gibi olmak istiyorum....

Aysal: ,, 95& bitdi" ....

Bu is Yarin artik netlik kazanir, ve büyük ihtimal ile iyi bi sonuc ile :ayatollah:

Sneijder Gel Artikkkkkkk

Yalnız ahmet çakara çok fena ayar oldum bugün. Uzun saçlı olan tam bir kereste kendini bir tezek sanıyor ama 3 yaşındaki çocuğa gösterdiğim saygıyı ona göstermem. Ahmet Çakar kendini adamtan satmanın derdinde. Sinan Engin fener koruması yalakası, Ertem Şener severim tatlılığını ama üfürükten teyyare, ümit özat desen bildiğin yontulmamış kütük...

ordakiler hepsini cöpe ata bilirsin. kütahyali iyi haber piyasaya yapa bilme adina birak Galatasaray yi annasini bile arkasindan vurur. Ertem sener MAc spikerliginden haric gazteciligi inanilmaz rezil cirkefdir. haber olsun camurdan olsun yeterki . ahmet cakar kime saldira bilirim kime laf ata bilirim derdinde ki türkiyede Tv de kafgayi seviyor millet diye düsünüyor ki belkide hakli. Sinan engin ama bunlarin arasinda en adisi en seref yoksunu en karaktersiz en satilmisidir. sokakdaki hayat kadininin bile daha namuzlu oldugunu düsünüyorum bu sinanin hakinda. ümit ozat belki orda en delikanlisi yine ama Tipik Fenerbahceli oldugu icin orda genel bir sorunu var olmasi normal olarak karsiliyorum :D

Yarın transfer işi olmazsa salıyı da bekleyelim renktaşlar. Salı da olmazsa bu transfer olmayacak demektir.

Sneijder: Hagi gibi olmak istiyorum....

Aysal: ,, 95& bitdi" ....

Bu is Yarin artik netlik kazanir, ve büyük ihtimal ile iyi bi sonuc ile :ayatollah:

Sneijder Gel Artikkkkkkk

Yabancı kontenjanında sıkıntı yaşıcaz inş bir türk stoper ile sevincimiz katlanır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt