Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder gelince hoca acaba nasıl oynatacak takımı

takmayin baskalarinin bzim hakkimizda ne dusundugune, yine cakariz united, barca, madride :b5:

uyandirmayin ulan aslani.

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

beyler yarin kesin aciklanacak bence liverpool olayida yalan oldu kesin gelecek yarin

Re: Transfer Nöbeti

Nasıl Keita ile sabahın köründe resmi siteden gönderildiğini öğrendiğimizde şoke olduysak, aynısını Sneijder'in bu vakitte resmen açıklandığını öğrenerek yaşasak ne güzel olurdu be.

Sneijder'in maliyeti..

Bana ne? Sana ne? Kime ne?

Ben taraftar olarak her sezon 1 ila 3 formami aliyorum. Yurt disinda oldugumdan maca gidemiyorum.

Ben 24 saat Galatasaray'i dusunuyorum.

Kisaca ben taraftarlik gorevimi yapiyorum ve Galatasarayimizin her daim basarili olmasini istiyorum.

Sneijder'in futbolculugu konusunda olumsuz konusan tek bir kisi yok, olamaz. Yani taraftar bu konuda da hemfikir ve mutlu.

Takima verecegi katki garanti olan bir oyuncunun maliyeti bir hic onemli olmamali.

Aciklasalar birazdan ne iyi olurdu be.Sneijder gelince Interde Sampiyonlar liginde oynadig taktikle oynatsa Fatih Hoca cok iyi olur,Elmander form tutarsa herturlu hakkini veriririz 4-1-2-1-2'nin,Umut-Burak ikilisiyle oynanmaz top tutamiyolar.

-------------------Muslera----------------

--------Eboue Semih Dany Riera

------------------- Melo

--------------Hamit-- Selcuk

---------------Sneijder

----------------------Elmander

----------------Burak

Re: Transfer Nöbeti

Sneijder'in maliyeti..

Bana ne? Sana ne? Kime ne?

Ben taraftar olarak her sezon 1 ila 3 formami aliyorum. Yurt disinda oldugumdan maca gidemiyorum.

Ben 24 saat Galatasaray'i dusunuyorum.

Kisaca ben taraftarlik gorevimi yapiyorum ve Galatasarayimizin her daim basarili olmasini istiyorum.

Sneijder'in futbolculugu konusunda olumsuz konusan tek bir kisi yok, olamaz. Yani taraftar bu konuda da hemfikir ve mutlu.

Takima verecegi katki garanti olan bir oyuncunun maliyeti bir hic onemli olmamali.

Aynen vereceksen böyle oyunculara vereceksin böyle büyük meblağları. Öyle 2. sınıf yabancıya verilen ücretlere benzemez. Zaten biraz mantıklı olarak ileriyi düşünürsen bu ödediklerimizin iki katını Sneijder gibi bir marka sayesinde geri kazanırız. Böyle riske kurban olurum. 33 yaşında ki işi bitmiş oyuncuya 3 milyon vermek ile olmaz bu işler.

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Aynen vereceksen böyle oyunculara vereceksin böyle büyük meblağları. Öyle 2. sınıf yabancıya verilen ücretlere benzemez. Zaten biraz mantıklı olarak ileriyi düşünürsen bu ödediklerimizin iki katını Sneijder gibi bir marka sayesinde geri kazanırız. Böyle riske kurban olurum. 33 yaşında ki işi bitmiş oyuncuya 3 milyon vermek ile olmaz bu işler.

Ek olarak, bugun Sneijder 33 yasinda olup Inter'den gelse yine sukse transfer olurdu. Cok buyuk bir isim ve 28 yasinda gelmek uzere.

Kızıl bir güneş doğuyor.Transferimiz yakındır.

aslinda yillardir hep bi proje vardir aklimda, onun olmasını dilerim.

Misal Galatasaray alt yapısından cikti 3 kişi.

X Y Z

Gs gitti ilk 18 'e X'i aldi.

Kayseri Y'i, Sivas Z'i kiralik alsın. Para mara vermesin. istedigi kadar kalsin onlarda oynasın.

Zor brother, oynama mecburiyeti koyarsan maddeye kolay kolay istemezler.

Galatasaray olarak herseyi karsilarsan bunlarda anca lazim olursa oynatirlar bir sene sadece antrenman yaptigi da olabilir halbuki sen oynamasini istersin..

Bizde mesela gittik Eskisehirden bi adam begendik.

Eskisehir'e 1-2 m verelim uzatmadan versin.

Eger ilerde bu adam avrupaya giderse %25 verelim.

321 Milyon dollarlik havuz parasi dagitiliyor her yil bu önceden yoktu takimlar borclar icindedi, simdi bu 321 MIlyon dollar var takimlar halen borclar icinde. Adamlar yarini düsünürseler bu borclarin icinde olmazlardi, bunlar sicak para almak icin bile Amrabattan 8 milyon istiyorlar.. naz yapmasinin kralini yapiyor. Zaten piyasa yok zaten gerektiren seviyede oyuncu yok ki az biraz ismi öne cikan oyunculardan adamlar ticari olarak hakli bir sekilde söküyor sökebildigi kadar.. Resmen sikar diyor istiyorsan ve 10 milyon.

Suc büyük takimlarda ve Azize gibi sikeci insanlarda. beraber hareket edip bu sacma sismis yerli piyasanin fiyatini düsürmek yerine yaris icinde kosuyorlar. Oyuncunun kontratinin son 6 ayinda bir teklif yapin bakalim bu fiyatlar nasil düsüyor veya gercekten sacmalik oluyorsa diyelim kontratin son yilinda bir sekilde oyuncuya haber gönder. (yasaktir tamam oyuncu ile temasa girmek.. bir sekilde medya olsun veya repörtajda haber gönder oyuncuya)

Kisacasi su, Anadolu kluplerinden bi halt olacagi yok bari bizler için futbolcu bassinlar da biz ilerleyelim.

3 büyüklerin yerli kalitesi leş

Lig zevksiz olur belki 5 takim domine eder ligi, ama zaten 50 senede 1 sürpriz dişinda farkli bişey mi oluyor?

Bu arada Oguzhan Özyakupta süper genç :lol:

Anadolu takimlarin zaten daha iyi olma niyetini birak bir vizyonlari bile yok. Hollanda olsun, Belcika olsun, Danimarka olsun belirli takimlar orta seker takimlari olsa bile belirli bir futbol ve vizyon anlayisi olur. örneginiz Hollanda Heerenveen, yillardir hic birsey yaptiklari yok, genc oyunculari bulurlar her yil 4-5-6-7-8ci sira icin oynarlar ( bu sene baya kötüler) ama genc oyuncular bilir Heerenveen de hem oyunumu gelistiririm hem de burdan sonra ligin büyük takimlara yolum acilir. Superligde böyle bir takim yok isini en iyi yapan ve antipatik olmiyan bana tek Bursaspor geliyor.

3 Büyüklerin yerli kalitesi les diye katiliyorum ortalama kalitesi diyelim ama yok piyasada bugün 11 Türk bulup iste bu MILLI takim bu takim iyi diye zor adam topluyoruz taraftar olarak hocalar bile ne yapacagina sasirdi.

5 takim domine etse ligi hele sükür derim, benim gördügüm hep Galatasary yada fener domine etmistir ligi gerisi iste arada bir sicrama yapiyor. Besiktasin sampiyonluklari da artik saibeli o azize yalakasi kel varya canli yayinda itiraf etti ki Aziz yildirim olmasaydi besiktas sampiyon olamazdi diye birde üstüne hadi göreyim bakim besiktas bundan sonra sampiyon olsunda göreyim (dedigi de dogru cikti)

Temel düsünce cok güzel ama TFF'nin baskani Tüpcü, maclari masa basinda satin alan Azize, kulübleri yöneten sahislarin cebinde para var ve egosonu tatmin etmek icin baskan olanlar, siyasetin bile resmen yasalari hice sayarak suclu insanlari kollayip Ridvan Dilmen ile yemek yerse bizim ligden hic bir sey olmaz.

Utopi düsünceler bu futbolun temeli olmasi lazim iken bizde nerelere gittigi acik ortada.

(bunlari yazmistim tam silecektim..ki düsündükce karamsarlik basiyor Sneijder de gelmediya halen....):sad007:

Sneijder Galatasaray a niye gelsin?

yorumlar

Sneijder gel artık ya yeter. Tamam istediğin oldu en önemli dersler bitti. Diğer sınavlar o kadar zor değil boşuna bekleme onlardan da kalayım diye. ZALIM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt