Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Cevap: Transfer Nöbeti
Sneijder gelince hoca acaba nasıl oynatacak takımı
Sneijder gelince hoca acaba nasıl oynatacak takımı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Snijderin yüzde 86 oranında bittiğini düşünüyorum.
beyler yarin kesin aciklanacak bence liverpool olayida yalan oldu kesin gelecek yarin
Sneijder'in maliyeti..
Bana ne? Sana ne? Kime ne?
Ben taraftar olarak her sezon 1 ila 3 formami aliyorum. Yurt disinda oldugumdan maca gidemiyorum.
Ben 24 saat Galatasaray'i dusunuyorum.
Kisaca ben taraftarlik gorevimi yapiyorum ve Galatasarayimizin her daim basarili olmasini istiyorum.
Sneijder'in futbolculugu konusunda olumsuz konusan tek bir kisi yok, olamaz. Yani taraftar bu konuda da hemfikir ve mutlu.
Takima verecegi katki garanti olan bir oyuncunun maliyeti bir hic onemli olmamali.
Aynen vereceksen böyle oyunculara vereceksin böyle büyük meblağları. Öyle 2. sınıf yabancıya verilen ücretlere benzemez. Zaten biraz mantıklı olarak ileriyi düşünürsen bu ödediklerimizin iki katını Sneijder gibi bir marka sayesinde geri kazanırız. Böyle riske kurban olurum. 33 yaşında ki işi bitmiş oyuncuya 3 milyon vermek ile olmaz bu işler.
gelmedimi daha şınayder?
gelmez o.
aslinda yillardir hep bi proje vardir aklimda, onun olmasını dilerim.
Misal Galatasaray alt yapısından cikti 3 kişi.
X Y Z
Gs gitti ilk 18 'e X'i aldi.
Kayseri Y'i, Sivas Z'i kiralik alsın. Para mara vermesin. istedigi kadar kalsin onlarda oynasın.
Bizde mesela gittik Eskisehirden bi adam begendik.
Eskisehir'e 1-2 m verelim uzatmadan versin.
Eger ilerde bu adam avrupaya giderse %25 verelim.
Kisacasi su, Anadolu kluplerinden bi halt olacagi yok bari bizler için futbolcu bassinlar da biz ilerleyelim.
3 büyüklerin yerli kalitesi leş
Lig zevksiz olur belki 5 takim domine eder ligi, ama zaten 50 senede 1 sürpriz dişinda farkli bişey mi oluyor?
Bu arada Oguzhan Özyakupta süper genç :lol:
istemez zaten başka sneijdermi yok
Bizim takımın hepsi sneijder olm. (Kalecide dahil)