Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder gelmesse Gsc Forum

israil-in-gazze-saldirisi-4090994_825_o.jpg

Sneijder gelirse Şampiyonlar Liginin Zeusu oluruz

Hamit de formsuz bence Melo da. Ama bir adamın stoperlerin önünü kollaması lazım, cunku bekleri özgür oynatmamız gerekiyor, 2 stopere yardıma gidip derinlik yaratacak adam lazım bu yuzden melo'yu yazdım. Hamit Yekta arasında şöyle bir fark var, yekta topsuz oyunda boş koşuları iyi yapan bir adam, hamitin oyun aklı iyi ama fazla statik, topsuz koşuları yekta gibi yapmıyor, orta 3lu yaratıcı olmalı, Selçuk-Sneijder iyi pasor ama araya kaçacak, boş koşu yapacak adam olmazsa pas atamaz onlarda. Selçuk-Hamit-Sneijder 3ude pasor. Yekta hem topsuz koşu yapar, hem teknik, hem çalışkan(sert değil ama) Hamit'ten şu an için daha kullanışlı.

Forvet konusunda umut da elmander de top tutamıyor, benzer tip adamlar, umut daha yıpratıcı oldugu için yazdım. Seneye ayagı iyi bir forvet gelir herhalde.

Elmander teknik olarak biraz daha önde bence. Umut gol yollarında biraz daha etkili olsa da ben Elmander'i tercih ederim. Mesela kanada indiğinde daha etkili olabilir. Toulouse'de oynarken Kanat/forvet tiplemesiyle oynuyordu gayette başarılıydı. Yani bu seneki Elmander aklımızı karıştırsa da geçen sene bence çok etkiliydi. Selçuk'tan sonra 2. adamdı bence sistemimizde. Orta saha da ben Melo'yu hala çok savruk görüyorum. Ayrıca Hamit, Selçuk, Yekta, Sneijder orta sahasını koyduğumuzda zaten yeterince kalabalık bi ikinci bölge olacak. Orada Melo'ya savunma görevi vereceksek bir kişi eksik oynamış oluruz ofansif anlamda.

Transfer Nöbeti

Sneijder gelirse bütün forum bir anda orgazm olacak galiba, bu ne stres

Herkese selam

Gün boyu dışardaydım yeni geldim son 10 sayfayı okudum ama hiçbişey anlamadım arkadaşlar genel bi günün özetini geçerseniz çok sevinirim şimdiden Allah razı olsun :)

sneijder gelirse şampiyonlar liginin babası oluruz (bkz. teslis) :yenieek:

Bu adrian da iyi topladı kendini ha..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt