Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
Cevap: Transfer Nöbeti
GSMobile olan var mı
GSMobile olan var mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GSMobile olan var mı
GSMobile olan var mı
Ne bilim yarışma varya. Hobbit nasıl
Bu arada GscForum tartışma olmasın..
Bu forumda yaşamakta ölmekte ekip işidir.Yaşamakta ,ölmekte...
Gercek mi bunlar?
Sneijder gelmesse Gsc Forum
![]()
Reis beğendim ben filmi.Yine Gollum denen yaratık var.O yaratık filmi bozuyor be abi.Yüzüklerin efendisinde de böyle.Onun sahnesi geldimi oraları geçiyorum.
Hamit de formsuz bence Melo da. Ama bir adamın stoperlerin önünü kollaması lazım, cunku bekleri özgür oynatmamız gerekiyor, 2 stopere yardıma gidip derinlik yaratacak adam lazım bu yuzden melo'yu yazdım. Hamit Yekta arasında şöyle bir fark var, yekta topsuz oyunda boş koşuları iyi yapan bir adam, hamitin oyun aklı iyi ama fazla statik, topsuz koşuları yekta gibi yapmıyor, orta 3lu yaratıcı olmalı, Selçuk-Sneijder iyi pasor ama araya kaçacak, boş koşu yapacak adam olmazsa pas atamaz onlarda. Selçuk-Hamit-Sneijder 3ude pasor. Yekta hem topsuz koşu yapar, hem teknik, hem çalışkan(sert değil ama) Hamit'ten şu an için daha kullanışlı.
Forvet konusunda umut da elmander de top tutamıyor, benzer tip adamlar, umut daha yıpratıcı oldugu için yazdım. Seneye ayagı iyi bir forvet gelir herhalde.
Ben de var..Ama 2 senedir bir faydasını görmedim bu transfer olaylarında..
Var, niye ki?
Sneijder gelirse Şampiyonlar Liginin Zeusu oluruz
Herkese selam
Gün boyu dışardaydım yeni geldim son 10 sayfayı okudum ama hiçbişey anlamadım arkadaşlar genel bi günün özetini geçerseniz çok sevinirim şimdiden Allah razı olsun![]()