Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

fatih hoca yalan söylemek istemediği için katılmamıştır basın toplantısına .Havadan nem kapmayalım

Bilet gerçek mi? Kim diyo gerçek diye. Fake olduğu çıkmadı mı onun? 12 numara ergenleri hazırlayıp sözlüklerden forumlara sızdırmışlar o bileti.

Barkodu burda bir çok kişi okuttu iphonelarda.

Wesley Sneijder diye decode oluyor.

ünal aysal kafasına göre terimin istemediği adamı alıp getirmez bence adam her defasında diyor fatih hoca kimi istiyorsa onu alırım diye sadece para ucuk diye ufak kızgınlıgı olabılır :asd:

Garip zaten herşey ortada ufak pürüzlerin kaldığı syleniyor yani hocam başka birşey söylemiyeceksin ki :SS:

hoca ,y, hoşta çok egolu bir adam egosunun esir oluyor be yaptım ben ettim ben yarattım. iyi tama bu camiaya mal olmussun ama biraz saygın olsun herşey senin istediği gibi olmaz tirp atıyorsa gerçekten yazık. adam illa isimisiz bir oyuncu aldırıp ben yıldız yapca modunda ne yazıkki hoca transfer konusunda oyuncudan çok anlamıyor gibi geliyor bana geçmişe baktığımızda da bunun doğru olduğunu görebiliriz.

Transfer Nöbeti

Bilet gerçek olsaydı Wesley Benjamin Sneijder olması gerekmiyomuydu ?

sneijder hakkinda neler söyledi ft?

fatih hoca ünal aysal gibi bir başkan bulmuş hala nedir bu ego olayı anlayamıyorum.Galatasaray başkanı bu ya istediği oyuncuyu alır alınan oyuncuda türk tarihinin en iyi transferi.bundan dolayı kapris yapıyorsa bence hata yapıyor

Sneijder transferinden vazgeçilirse ben..:lol:

[video]https://www.videoizle.co/video/2231/uc-bucuk-atan-adam[/video]

ünal aysal kafasına göre terimin istemediği adamı alıp getirmez bence adam her defasında diyor fatih hoca kimi istiyorsa onu alırım diye sadece para ucuk diye ufak kızgınlıgı olabılır :asd:

sneijder gibi bir oyuncu için illa hocanın istemesi gerekmiyor eğer zaten bir hoca istemiyorsa aklında sorun var demektir.

Sneijder hayırlı olsun diyebilirmiyiz, son durum nedir ? :coffee:

denge olayınıda hiç anlamış değilim. şimdi barcelonada messi 10 milyonun üzerinde alırken pedro aynı parayımı alıyor veya ronaldo ile higuen arasında baya bir fark vardır. her takımın bir yıldızı olur.

300-400bine oynayan semih kaya napsın solundaki riera 3 milyon alıyo sağında 2 küsür arkasındaki kaleci 2 küsür önündeki melo 3 yakın alıyo

Hocanin yada çok güvendiginiz birinin agzindan ; hocanin sneijderi istemedigini duyan var mi?

En büyük basarilari hagi ile yasamis biri 10 numara sistemini neden istemesin?

Eski söhretler istemem derken, sneideri kastettigi ne malum? Adam 28 daha.

Imparatora sövdürmek için gaz geliyoruz yada getiriliyoruz bence! Iste bu dengeleri bozar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt