Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

neden mesaj atmayalım?.Burda ana hatlarıyla Sneijder transferi konuşuluyor.onun haricinde abartılı olmadığı ve uslübunu bozmadığın sürece gördüğüm kadarıyla başka konularada değiniliyor.

Niye garezlendin ki şimdi damdan düşer gibi önüne gelen tansfer nöbetine akıp duyum paylaşıyor. Daha ilk mesajda adamlar hemen yönetime sallayıp duruyor. Önce bir öz güven vermelisiniz üyelere. Kuş damgası yemek çok mu hoş. Burada kime güvenip güvenmeyeceğini bilemiyorsun. Provakatör mü ararsın, kafası iyi mi ararsın, paranoyak mı ararsın ne ararsan o tipte adamlar geliyor nöbetin tadını kaçırtıyor.

Yenisin bilmezsin, atıyorum sneijder ile olumsuz bir haber çıktı diyelim ilk mesaj bu "forumu takip ediyordum uzun zamandan beri üye olmak istedim" -iyi hoş güzel 2. mesaj "olmaz olsun böyle yönetim vizyonsuz yönetim vs.", "Yok melo topçu mu" böyle uzayıp gidiyor.

Yukarılarda dolanan bir fenerli var ilgimi çekti takipteyim onu.

Ha bilmiyorlar ki provakötörler sitenin özel bir bölümünde hangi mail, ıp adresi ile üye oldukları herşey ifşa ediliyor. Hoşuna giden devam etsin biz gizli bölümde o tür üyelerle dalga geçiyoruz makara alıyoruz, eğlencemizi yapıyoruz :D

Bana cikip ta biri aciklasin simdi. Hoca neden basin toplantisi yapmiyor ?

Yapmak zorunda mı ki?

Bir hazırlık maçı sonrası açıklama yapmak istememiştir, bu kadar abartılacak bir durum yok.

Terim konuşmadı diye Sneijder olayına bağlamanın da anlamı yok.

Sneijder'in önünde Burak oynayacak :) Komedi.

arkadaşın dediği gibi sanki kaka beleş gelip cuk dıye oturcakmıydı takıma

Baskan'a niye kizgin, Sneijder'i aliyor diyemi? Takim ici dengeleri mi bozulacak? Ama Kaka'yi isteyende ayni Fatih Terim'di.. Egonun bu kadarida fazla gercekten.

i

Hocanın kafasındaki oyun anlayışına Sneijder değil Kaka uygundur bunun şimdi ego ile ne alakası var ?

fatih hoca biraz şu egosunu bastırmalı. sneijder i istememek ne demek allah aşkına. bu takımın 1. önceliği 10 numara stoper veya solbek değil

Baskan'a niye kizgin, Sneijder'i aliyor diyemi? Takim ici dengeleri mi bozulacak? Ama Kaka'yi isteyende ayni Fatih Terim'di.. Egonun bu kadarida fazla gercekten.

Bence Sneijderle ilgilisoru sorup spekülasyon olmasın diyedir, başkana niye kızgın olabilir Sneijderi istemiyordur.Ama başkan ısrarla almıştır.

denge olayınıda hiç anlamış değilim. şimdi barcelonada messi 10 milyonun üzerinde alırken pedro aynı parayımı alıyor veya ronaldo ile higuen arasında baya bir fark vardır. her takımın bir yıldızı olur.

300-400bine oynayan semih kaya napsın solundaki riera 3 milyon alıyo sağında 2 küsür arkasındaki kaleci 2 küsür önündeki melo 3 yakın alıyo

semih kayanın sözleşmesi ne kadar uzatılabiliyorsa uzatılmalı ve maaşı iyileştirilmeli bence de

şu biletle , denge olayını konuşmayalım gözünüzü seveyim midem bulandı ya

kaka dengeyi bozmucakmıydı kaç liraya gelcekti. bence hoca sol bek yüzünden tavırlı

isme göre barkod yapılan websitesi de çıktı ama sonradan ortaya

öyle bir bilgim yok ilk defa duyuyorum.

o sistem barkod yapılmasın diye çıktı diye biliyorum.

bu arada adamın adında benjamin görülmüyor hiç bir kayıtlarda direk wesley sneijder diye geçiyor

Yapmak zorunda mı ki?

Bir hazırlık maçı sonrası açıklama yapmak istememiştir, bu kadar abartılacak bir durum yok.

Terim konuşmadı diye Sneijder olayına bağlamanın da anlamı yok.

Nasil yapmak istememistir? Alanya macindan sonra neden yapti? Burda binlerce taraftar haber bekliyor, hakkimiz degilmi bir iki laf hocanin agizindan duymak? Yeter artik. Iyice dokunulmaz yaptiniz hocayi. Sevilirde elestirilirde.

Fatih Terim'in olayı belli.

Yönetim Sneijder'da diretince ne yaparsanız yapın demiş.

AW: Transfer Nöbeti

Cimbom Old Boys @ ulangassaray 3 Min.

sneijder için "attan inip eşeğe binecek" diyen fenerliler haklı. orda milan'a biniyordu burda size binecek.

Gesendet von meinem Nexus 7 mit Tapatalk 2

carussa tarız bir oyuncu alsınlar ozaman milyonlar saçıp bu kadar istemiyorsa fatih hoca sonrada delirmesin klubede ama..

Fatih Terim, takım içi dengeler diyerek Sneijder'i istemiyor ama Kaka'yı istiyorum diyor. Kaka belki de Sneijder'den daha maliyetli olacaktı. Ben hocanın Sneijder'i bu nedenle istemediğine inanmıyorum.

Ancak sırf yönetim teklif etti diye, kendi listesinde yer almadı diye veto etmiş olabilir mi? Bak işte buna inanabilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt