Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hımmm sürekli hocaya yönetime flan sallayınca çok seviyeli olunuyo demek,peki hadi seviyeni yükseltmeye devam et çünkü çok iyisin bu konuda..

Ben fikirlerimi ortaya koyarak kisileri elestiriyorum. Senin ama fikrin olmadigi halde insanlara camur atiyorsun, ben buna seviyesiz derim bu kadar.

Istedigim kisiyde elestirirm. Kaldiki ben yönetimi elestirmedim. Fatih Terim hoca olarak cok severim ama huyunu sevmem bunda ne var ?

Hagi'yi de istemedi falan diye uydurmayın Fatih Terim Hagi gelsin diye "bana bu sene para vermeyin yeter ki bu adamı getirin" demiş bir adamdır. Nankörlük etmeyin isteyene videoyla da kanıtlayabilirim. Uydurmayın bu efsaneyi de unutun artık Hagi'yi de istemedi falan diye.

Vallahi artık gelip gelmemesi umrumda değil. Bi an önce sonuçlansın şu transfer çünkü bizim forumun hali hiç iç açıcı değil.

Son #sanaltruva operasyonumuz, uygun zemin oluştuğunda Avrupa Medyası'nda da ses getirecektir. Konu "Galatasaray" ile ilgilidir. Duyurulur. .........12 numero böyle bir tweet atmış bilet olayından bahsediyorlar herhalde

Birileri ortalığı karıştırmaya çalışıyor sizlerde bunların sözlerine inanıyorsunuz, Terim ne zaman tv ye çıkıp ben Sneijder'i istemiyorum dedi, siz EGO görmemişsiniz,,,

Surattan böyle nasıl yorum çıkarılır arkadaş. Adamın başında bin tane dert var, özel sıkıntısı da olabilir. Provakatörler gelip suratı asık Snejder'i istemiyormuş diyor siz de hemen kanıyorsunuz. Surat asıklığı sadece Snejder'in istenmemesi sonucu olacak bişey mi?

Artı başkan canlı yayında demedi mi, hocanın listesinde Snejder bir numara da diye. Eeee başkanın lafına mı inanacağız, yoksa burda ortalığı karıştırmak için kıçını yırtan bi kaç tane gerizekalıya mı?

inşallah öyledir. durduk yere sorun çıkmasın diye söylüyoruz. dertsiz tasasız bi yönetim hoca birlikteliği görmek istiyoruz.

1 transfer icin Terim´i elestirenler net nankördür. Gercek Galatasaray taraftari da degildir

Basimizda Terim olmasa, Sneijder´li kadrolar da istemem ben. Bi halta yaramaz cünkü.

Bu oyunculari Terim önderliginde izlemek istiyorum. Ve olacak.

sneideri alma durumumuz varsa bu sabahtan beri dalga gectiginiz Burak sayesindedir yazik nankörlük etmeyin

Kimisi Sneijder için Fatih Terim'i itin bir tarafına kimisi Fatih Terim için yönetimi ve sneijder'in iti o aynı tarafına sokuyor. Ortanız yok mu sizin ? :o

Kaldıki ortada somut sonuçlar çıkartabileceğiniz açıklamalar yok. Ne garip insanlarsınız siz:sad007:

fatih terim istemiyor filan değil arkadaş.dedğim gibi sneijder oyalıyor bizi hala büyük takımlardan teklif bekliyor kendisi.

Fatih Terimin istemediği hiçbir oyuncuyu hiç bir kuvvet aldıramaz....

Başkan canlı yayında Hocanın listesinin başında Snejder var demesine rağmen sürekli, ısrarla, her haber ve fırsatta hocaya geçirmeye çalışıyorsun. Emin ol herkeste farkında bu yaptığının.

Başkan çıkıpta hocanın listesinde sneijder yok ama ben onu alacağım diye bir açıklama yapmaz. bencede hocanın listesinde snijder yoktu. zaten kendisi sneijder ve diegoyu istemem kakayı isterim diye açıklama yapan adam. bunları söyleyen birisi tutupta o listeye sneijderi yazmaz bu adam fatih terimse hiç yazmaz.

Hiçbir şey bilmeden hocaya sallamaktan nasıl bu kadar zevk alabiliyorsunuz ki? Sizinle aynı takımı tuttuğuma utanıyorum.

Cuma dediler bitti cumartesi bitmek üzere.. Kardeşim ya doğruyu söyleyin ya da adam sürekli süreyi uzatiyirsa teklifimizi geri çekin ...

adam demiş pazartesi menajerim gelecek filan diye.dün açıklaması gerekiyordu kararını yine uzattı yine uzattı.kesinlikle zaman kazanıyor.hem bizi reddetmiyor hemde avrupaya kapıyı açık bırakıyor.

Başkan canlı yayında Hocanın listesinin başında Snejder var demesine rağmen sürekli, ısrarla, her haber ve fırsatta hocaya geçirmeye çalışıyorsun. Emin ol herkeste farkında bu yaptığının.

Refik, Ünal Aysal gidip görüsmüs Inter'le acik acik. Ondan sonra canli yayin'a cikip ta 'hoca istemiyor ama ben istiyorum' 'mu diyecek yani? Terim'in otoritesi ondan sonra yerle bir olur hic düsündünmü bunu?

Ayrica her firsatta ne demek ya simdi, sen bunu inadina mi yapiyorsun? Ben ilk defa belkide hoca hakkinda düsüncelerimi söylüyorum, bunun sebebi Sneijder evet. Siz istediginiz gibi düsünün ama elestirmek sucmu? Siz istediginiz gibi olaya tek tarafli bakin, ben bakmiyim. Ne var bunda?

1 transfer icin Terim´i elestirenler net nankördür. Gercek Galatasaray taraftari da degildir

Basimizda Terim olmasa, Sneijder´li kadrolar da istemem ben. Bi halta yaramaz cünkü.

Bu oyunculari Terim önderliginde izlemek istiyorum. Ve olacak.

Fatih hocayı da bende cok sevıyorum fatıh hoca basımızda olmasa bu geldıgımız yerlerın yarısına gelemezdık

Ama schalkeye elenıp lıgde sampıyonlugu kacırırsan ki krıtık puan tablosu adama sorarlar sneijderı nasıl ve neden ıstemedın diye ?

[video=youtube;mLCWf0Lkz-c]https://www.youtube.com/watch?v=mLCWf0Lkz-c[/video]

biz bu takimi mustafa sarplada sevdik sen gelmezsen mi sevmicez SNEIJDEERRR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt