Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder gelmesin, Burak var önde. Sneijder in atacaga toplarini degelendiremez...

bu nasil bi mantik ya...garip garip muhabbetler döniyor burda. Biraz relax olun, sakin olun.

Pazartesi de birsey olmazsa, ozmnd tepkinizi koyun. Sonucda fransa 2. lig'den bi oyuncu almiyoruz. Mevzu Sneijder...tabiki sürecek transfer süresi.

Ünal Aysal Bu Transferde çok kararlı gibi geldi bana çünkü 1 yıldız alacam hayalinde adam seçildiğinden beri. Bu sefer Fatih Terim istemese bile başkan getirir.

Birileri Terim e laf sokusturmaya calisiyor

Digeri kadrolar kurmakla ruyalar kuruyor

Bir baskasi yeni üyeleri olsun digerlerini olsun assagliyor

Zanki Yönetim capinda ve Hoca arasinda gecen diyalogu bizzat kendileri yasiyorlarmis gibi akil almaz suclamalaar spekulasyonlar... Bu ülkede zotomac, telegol bosuna reyting yapmiyor...

Renkdaslar bu sacma tartismalar 3 günlük/gecelik nöbet sonrasi olusan bu seviye yazilan yorumlarini 10'da 9ünü atliyarak hic bir yorumu son kelimesine kadar okumadigimin farkina vardim bu da demektir ki:

Hayirli nöbetler beyler ;)

Niye tersinden bakmıyoruz. Belki Sneijder hala sonuçlanmadı diye de tepkili olabilir Fatih Terim :)

FİFA'nın ve UEFA'nın dediği birşey var..

*Kişiler klüplere para veremeyecek

*Klüpler kendi paralarıyla geçinmek zorundalar

*Futboldan gelen para futbola harcanacak

vb....

Yani kısa bir zaman sonra arapların ve rusların hegemonyaları bitiyor..

Klüplerin hepsi yaşı 30 lara dayanmış yıldızlar yerine genç yeteneklerin hepsine saldırdılar ilerde parayı saçıp savuramayacakları için.. .... Bakın PSG-Chelsea-city-manu

Sneijder'e bizim verdiğimiz o abartı paraları hiçbir klüp vermez veremez...

Fatih hocayı da bende cok sevıyorum fatıh hoca basımızda olmasa bu geldıgımız yerlerın yarısına gelemezdık

Ama schalkeye elenıp lıgde sampıyonlugu kacırırsan ki krıtık puan tablosu adama sorarlar sneijderı nasıl ve neden ıstemedın diye ?

Nereden biliyorsunuz istemediğini ?

ntv sporun yazdığında hiç bir yalan yok

Galatasaray, önce İnter ile 8 milyon euro karşılığında bonservis için anlaşmaya vardı. Yıldız oyuncuyla da yüksek bir maliyet karşılığında el sıkışan sarı-kırmızılılar, Sneijder ile İnter arasındaki imaj hakları anlaşmasının mutabakatını beklemeye geçti. Sneijder ile İnter arasındaki bu ayrıntıların çözüme kavuşmasının ardından transferde başka bir sorun kalmadı.

Beyler Fatih Terim e laf söylemek abesle iştigaldir, yapmayın etmeyin Allah taş eder adamı.Nacizane benim hocayı tek eleştirdiğim nokta şike sürecinde basın toplantısı yapıp sene sonunda konuşacağım deyip konuşmaması.

Fatih hocayı da bende cok sevıyorum fatıh hoca basımızda olmasa bu geldıgımız yerlerın yarısına gelemezdık

Ama schalkeye elenıp lıgde sampıyonlugu kacırırsan ki krıtık puan tablosu adama sorarlar sneijderı nasıl ve neden ıstemedın diye ?

Istemiyorum demedi ki. Nerde demis? Adam bazi düsüncelerini yönetimle paylasmis. Dikkat edin demis.

Albayrak dün demedi mi "Terim Sneijder´i cok istiyor" diye?

Sneijder gelmesin, Burak var önde. Sneijder in atacaga toplarini degelendiremez...

bu nasil bi mantik ya...garip garip muhabbetler döniyor burda. Biraz relax olun, sakin olun.

Pazartesi de birsey olmazsa, ozmnd tepkinizi koyun. Sonucda fransa 2. lig'den bi oyuncu almiyoruz. Mevzu Sneijder...tabiki sürecek transfer süresi.

Kimse gelmesin demiyor.

[video=youtube;lL8xiJk2Ouc]https://www.youtube.com/watch?v=lL8xiJk2Ouc[/video]

Görüldüğü gibi Kaka'ya takmış hoca. Sneijder ve Diego'yu istemiyorum demişti.

Fatih Terimin tırnağını sneijdere değişmem!!! yine lincolncular türemiş!!! ayrıca bu kadar uzayan transferden hayır gelmez insan istekli olacak biraz... Fatih Terimin egosu en yüksek seviyededir ama dünyanın en başarılı teknik direktörleri de müthiş egoya sahiptir bunu da unutmayın lincolncular!!!

ırmak kazuk melih sabanoglu ve seref aydın 3ü aynı anada timsaha gelmez diyorum ve rahatça bekliyorum

Hoca çıkıp istiyorum dese de çenenizi kapasanız. Hem yönetimi 3 kuruşun hesabını yapmakla eleştir, hem de aynı yönetim hocanın istemediği bir transfere gitsin 30 milyon euro yatırım yapsın. Kendinizle çelişiyorsunuz haberiniz yok.

Beyler çiğ köfte yoğurmakla meşguldüm Hoca ve Dürüst bişeyler mi dedi?

Artık taraftar olarak resmen ÇIĞIR açtık, Terim basın toplantısı yapmadı diye Sneijder'i istemiyor oldu.

Adamların vucut dilini geçtik, görmeden konuşmadan bile ne istediklerini anlıyor olduk.

Dürüst'ü bilmiyorum ama Terim bir açıklama yapmadı.

Re: Transfer Nöbeti

Ortada fol yok yumurta yok kendi kendinize sorun üretiyorsunuz :banghead:

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Aslında Burak Yılmaz'ı beğenmeyenlerin Sneijder'in transferine en çok sevinen kişiler olması gerekir.Adam öyle güzel nokta toplar atıyor ki en kazma forvet bile

rahatça gol atabilir.Burak Sneijderle daha rahat gol pozisyonuna girip daha çok gol atar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt