Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Refik, Ünal Aysal gidip görüsmüs Inter'le acik acik. Ondan sonra canli yayin'a cikip ta 'hoca istemiyor ama ben istiyorum' 'mu diyecek yani? Terim'in otoritesi ondan sonra yerle bir olur hic düsündünmü bunu?

Ayrica her firsatta ne demek ya simdi, sen bunu inadina mi yapiyorsun? Ben ilk defa belkide hoca hakkinda düsüncelerimi söylüyorum, bunun sebebi Sneijder evet. Siz istediginiz gibi düsünün ama elestirmek sucmu? Siz istediginiz gibi olaya tek tarafli bakin, ben bakmiyim. Ne var bunda?

Listede snejder olmasaydı hoca bak bu adamı istemiyor, bu adam istenmez mi diyecektiniz? Adam listenin başına koyuyor o ismi gene de kılıf uyduruyorsunuz.

Her fırsatta yapıyorsun bunu ve sadece ben söylemiyorum bu durumu. Abdürrahim'in suratını gittin hocanın snejder'i istememesine bağlayıp ego sahibi yaptın adamı. Tamamen farazi, kocakarı masalları tarzında şeyleri hocaya atfedip burda insanları birbirine düşürüyorsun. Hoca çıkıp Snejder'i istemiyorum derse emin ol senden daha ağır eleştiririm kendisini? Ama demediği bi mevzu hakkında adama resmen iftira atıp durursan biz de seni eleştiririz, bu kadar basit.

Yahu millet Fatih Terim hocamız hepimizden daha Galatasaraylı bir insandır kendinize gelin. Yok istemiyor yok bilmem ne. Hem kendi çalıştırdığı hem de taraftarı olduğu takım mevkisinde dünyanın en iyi 3-5 oyuncusundan biri olan dünya yıldızını neredeyse bitirdi, aldı. İstemez mi reddeder mi ya akıl alıyor mu? Takım nasıl da canavarlaşacak hiç reddeder mi? Yapmayın etmeyin...:(

Fatih Hoca "Kaka'yı isterim" dediğinde Kaka için uğraşıldı ama oyuncu istemedi. Bu sebeble Sneijder'i artık hoca da istiyor olmalı. Kaka gelirim deseydi de başkan Sneijder'i tercih ediyor olsaydı ancak o zaman Fatih Hoca gönül koyabilirdi. Kimse kriz çıkarmaya uğraşan şikeci medyanın gazına gelmesin lütfen. O kadar hainler ki zaman zaman ben bile bu tuzağa düşüyorum. Aman dikkat edelim.

Hoca da istiyor sneijderi bukadar net. neyin tartismasini yapiorsunuz . F7 medjasinn yaptigi geleneksel kis oyunlarina katilmasina ne kadar merakli bizim taraftarimiz ya.

tek aklıma gelen bi şey var şu dönemde,inanılmaz bir biçimde shaqiri transferi dönemindeki sürece benziyor,herkes oldu bitti bu iş diyor ama hala teyitlenmiyor,kesin sorun var bence.herkes herşey imzaya kaldı diyorlar.hangi transfer varki imzalanmadan zaten bitiyor.bence sorun var bu transferde ki klüple anlaşılıp oyuncunun hala tamam demesinin nedeni de bu bence.babası ailesi falan hikaye,tel den açıp ta basıylamı görüşemiyormuş,dediğim gibi shaqiri dönemiyle nerdeyse birebir aynı.

sneijderi istememek ne demek ya ne demek hoca işin suyunu çıkarmasın

Şu zihniyet Sneijder'i haketmiyor.Kıçınızdan element uyduruyorsunuz.Gelmez de kına yakarsınız.

Alanya macından sonra daha ileriyi hedefleyen daha genc ilerde para yapacak oyuncular isterim gibi konuşması oldu hocanın

Eğer fatih hoca Egosu için istemiyorsa bile hakkıdır der susarım.

bu ülke için yaptıkları ortada.

bazılar aykut kocamal ile karıştırmasın!

medyanın gazına gelmesin kimse. neymiş egosu için istemiyor bilmem ne.

Fatih hoca istemese şuan bu noktaya gelmezdi transfer.

Önceki açıklamada kakayı istedim dedi doğrudur kaka olmayınca sneijdere evet demiş olamaz mı?

FİFA'nın ve UEFA'nın dediği birşey var..

*Kişiler klüplere para veremeyecek

*Klüpler kendi paralarıyla geçinmek zorundalar

*Futboldan gelen para futbola harcanacak

vb....

Yani kısa bir zaman sonra arapların ve rusların hegemonyaları bitiyor..

Klüplerin hepsi yaşı 30 lara dayanmış yıldızlar yerine genç yeteneklerin hepsine saldırdılar ilerde parayı saçıp savuramayacakları için.. .... Bakın PSG-Chelsea-city-manu

Sneijder'e bizim verdiğimiz o abartı paraları hiçbir klüp vermez veremez...

o karar ta ne zaman çıktı, psg bu transferleri yapmadan çıkmıştı bile o karar. kulüpler yine bi yolunu buldular.

bu konusmalardan fatih hoca nın istemediğini nasıl cıkarıyosunuz albayrak daha nasıl desin hoca nın istediğini anlamadım. Albayrak olmazsa olmazımız değil lafını alamama ihtimaline karşı dedi bence hocayla ne alakası var?

Sende bende albayrakı iyi tanıyoruz.Sneijder hoca tarafından istenseydi albayrak ın acıklamarını yazıyorum sana

Allah baskanımızdan razı olsun.Baskanımızın hoca yı kırmadı ve tüm çabalarıyla sneijderi iknaya ugrasıyoruz.Hocam da çok istiyor.Fatih hocanın istemesi zaten yeterli.Bunalrı soylerdı sneijder.

Beni de su an en cok sinirlendiren budur. Mactan sonra niye cikip söylemez ki? Acik acik istiyorum veya istemiyorum desin ve ne ben nede baskasi kendi kafamiza göre yorum yapmayiz, yani son durumu bilmis oluruz. Kac bin insan bekliyor ve herkes bir yerden birsey salliyor, eger sallamayin diyorsaniz cikin aciklayin.

Hakan Terim'in konuşup herşeyi açıklamasını istemene bende katılıyorum bunda haklısın. Keşke Terim yada başka bir yöneticimiz şu anda bir bilgilendirme yapsa da bizde saçma sapan duyumlara göre yorum yapmasak ama adam konuşmadı diye burdaki çoğu kişi(seni kastetmiyorum) Terim Sneijder'i istemiyor bu adamda ki nasıl bir egodur, CL elenirsek bunun hesabını nasıl verecek diye hortlamaya başladı. Konuşmadı diye Terim üzerinide bu kadar gidilmezki.

Belki son gelişmelerden Terim'in bile haberi yoktur, toplantı yapsa Sneijder hakkında soru soracaklardı ve yeni polemik oluşmasın diye yapmamışta olabilir.

Ya yeni geldim kusura bakmayın konuya biraz uzak kaldım. Siz kesin almışız da sonraki sorunları konuşuyor gibisiniz. Ama hala Sneijder ile görüşmeler devam ediyor yazıyo bi dolu yerde. Nasıl bu kadar emin oluyorsunuz?

FİFA-UEFA o kadar salak değil kardeşim...

X klubü sen bu zaman kadar en yüksek sponsor geliri 50 milyon dolar almışsın ne oldu da bu rakam 1 sene içersinde 300 milyon dolara çıktı demez mi ?

Yemez onu UEFA ve FİFA...

Üstelik de çok rahatsızlar bu bol kepçe paralardan..

fifa ve uefayı gözünde çol büyütüyorsun...şike olayında ne mal olduklarını gördük..keza fifada katardan rüşvet aldığı iddası var...yani uefa ve fifa birbiirnden pislik iki kurumdur ve orada para geçer...

Alanya maci sonrasi yapiyor ama? Basin toplantisi neden yapilir sen biliyormusun?

Maç sonrası basın toplantısı transfer yorumlamak için yapılmaz onu biliyorum. Oyuncu gelir ya da gelmez sonra yorumlarını yapar hoca da yönetim de ona göre konuşursunuz.

Yahu bizde diyoruz ki tamam hocaya saygı gösterelim eyvallah sneijderi istemesin.Takım dengelerı bozulmasın

Ama kaka yı da istemesin o zaman.kaka yıllık 5 den aşagı gelmez o zaman takım dengelerı nolucak onuda acıklasın.Takımdakıler kaka hakedıyor sneijder haketmıyor mu demiş hocaya.

Hocanın sneijderi istememesının tek sebebı var 4-4-2 den vazgecmeycek hoca.Kaka gelseydı burak kaka yapıcaktı ileride sneijder gelırse 4-3-1-2 donemk istemiyor.Gene 4-4-2 oynatıp sneijder selcuk yapıcak.Yanı takım dengelerı fılan hikaye.

Ne demek Kaka'yı da istemesin ?

Sneijder'i Bülent tulun'un gazıyla Başkan istiyor Kaka'yı Fatih Hocamız istiyor..

Yeşil sahanın patronu hani Fatih Hocaydı ?

Hala göremiyor musunuz ?

Abdürrahim Albayrak'ın ropörtajını bir dinleyin Allah aşkına ... yüzünden düşen bin parça..

Yahu açıklama yapmadıysa bir sebebi vardır.

Yoksa da JB'lerinin keyfine yapmamıştır. İtirazı olan ?

1249065794.jpg

yok etmiyoruz ki zaten

Olaya sportif açıdan bakarsak eğer istememe gibi bi lüksü yok hocanın. Aslında şu günler geçsin gelirse zaten sevinçten bunların hepsi unutulacak ancak tersi bi durumda sebepleri yönetim tarafından açıklanmalı. Ben Fatih Hoca'nın istemediğine inanmak istemiyorum çok mantıksız geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt