Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Empati kuralım;

Fatih Terim'siniz.Sneijder gündem de.Adam yarı dönem oynamamış.Adamın bitik gelmesinden korkuyor.Hee diyeceksiniz ki bitik gelirse oynatmaz.Ama yılda 5.5m euro kazanacak adamı kolay kolay yedek kulübesinde oturtamazsın.

Diyeceksiniz ki Kaka.

Kaka transgeri yazında oladığı için Fatih Terim bu işin olmayacağını biliyordu ve medyanın F Terim yıldız istemiyor savına noktayı koydu.

Eğer Sneijder bildiğimiz Sneijder'a yakınsa ilk 3 haftada en yakın rakiplerimize 6-8-9 puan farkı takarız ve herşey geride kalır.:)

Bilmeyenler icin tekrar yaziyorum.zamaninda Hagi Tafferel Popescu bunlarida istemedi baskanla takisti.Ben kulaklarimla duydum Surenin agzindan cumle aynen bu "Hoca ben bunlari aliyorum ister oynat ister oynatma o senin bilecegin is" ,emri vaki yapip getridi sonuc ortada.

Hayir endisem Terim afra tafra yapiyordu,baskanida cok tanimiyoruz bir bakarsin bu kadar kapris fazla deyip yollarida ayiriverir birden.Durduk yere olay cikar

He beyler he. Hoca Kaka olmayınca yine de tutturdu bana ille de Kaka'yı alın, Sneijder'i istemem dedi. İlla da Kaka de hee. [bazı arkadaşlara sözüm, ortaya değil]

Buraya gelip olumsuz, yersiz düşüncelerinizden vazgeçmeyip insanlara o düşünceyi empoze etmeye çalışmanız müthiş yahu.

o karar ta ne zaman çıktı, psg bu transferleri yapmadan çıkmıştı bile o karar. kulüpler yine bi yolunu buldular.

Artık kimse klubune para veremıyor oyle bır sıstem yok sadece klube bagıs makbuzu altında verılıyor paralar.Gönüllülerin yardım yaptıgı gerekcesıyle gene aynı yola cıkıyor yani

Kaldı ki hoca istemiyorsa yönetimde zaten almaz niye durduk yere o kadar parayı bayılsın ki? Ünal Aysal aziz yada tüpçü gibi gösteriş budalası bi adam değil hesabını kitabini iyi bilir.

[USER]Hakan Delikanlı[/USER]Hakan Delikanlı Sen ne biçim delikanlısın?

Listede snejder olmasaydı hoca bak bu adamı istemiyor, bu adam istenmez mi diyecektiniz? Adam listenin başına koyuyor o ismi gene de kılıf uyduruyorsunuz.

Her fırsatta yapıyorsun bunu ve sadece ben söylemiyorum bu durumu. Abdürrahim'in suratını gittin hocanın snejder'i istememesine bağlayıp ego sahibi yaptın adamı. Tamamen farazi, kocakarı masalları tarzında şeyleri hocaya atfedip burda insanları birbirine düşürüyorsun. Hoca çıkıp Snejder'i istemiyorum derse emin ol senden daha ağır eleştiririm kendisini? Ama demediği bi mevzu hakkında adama resmen iftira atıp durursan biz de seni eleştiririz, bu kadar basit.

Olabilir belki öyle anlasiliyor ama ben israrla öyle birsey varsa yaziyorum zaten. Ve basin toplantisini bende bu yüzden bekledim zaten. Herkes gercekleri ögrenecekti. Kimse hoca istemiyor diyemeyecekti eger öyle birsey yoksa gercekten. Ama yapmamasi beni sasirtti ve üzdü.

Hoca'in tarzinida herkes biliyor burda masal anlatmayin lütfen. Amabu yüzden de elestirmem ben kendisini, o karakter zaten onu buralara getirmis belliki.

Onu da düşünmüşler. Sponsorluk geliri olarak gösterdiğin miktarın limiti olmak zorundaymış. Limiti de üst düzey kulüplerin ortalamasına göre belirleyeceklermiş. Barcelona,Real Madrid gibi yani

bu zenginleri onlarca şirketi var para takviyesini 10 şirkete bölerler gene bi yolunu bulurlar...

Olaya sportif açıdan bakarsak eğer istememe gibi bi lüksü yok hocanın. Aslında şu günler geçsin gelirse zaten sevinçten bunların hepsi unutulacak ancak tersi bi durumda sebepleri yönetim tarafından açıklanmalı. Ben Fatih Hoca'nın istemediğine inanmak istemiyorum çok mantıksız geliyor.

Evet ben sanmıyorum zaten istemediğini.

o değilde cidden alakasız alakasız şeyler konuşulmaya başlandı, gerginlik hat safhada. fatih terim'in sneijderi istemediği falan yok kapatın artık şu konuyu. ben fatih terimin yerinde olsam bende çıkıp konuşmam şu ortamda. biz gibi oda bekliyor işte

Artık kimse klubune para veremıyor oyle bır sıstem yok sadece klube bagıs makbuzu altında verılıyor paralar.Gönüllülerin yardım yaptıgı gerekcesıyle gene aynı yola cıkıyor yani

kulübe para gömmenin binbir türlü yolu var. sadece açıktan kulübün kasasına koyamıyor.

Maç sonrası basın toplantısı transfer yorumlamak için yapılmaz onu biliyorum. Oyuncu gelir ya da gelmez sonra yorumlarını yapar hoca da yönetim de ona göre konuşursunuz.

Sana ben basin toplantisi neden yapilir sordum, transfer cekme konuyu. Ortada ciddi bilgi kirikligi varken bizleri aydinlatsin isterdim.

Ya kim laf söylüyormus, kaldiki direk elestiri bile yok. Öyle bir ihtimal varsa yorumum bu sekilde olur diyorum, ne var ki bunda.. Elestirsem bile bunun neresi yanlis..

Hakan daha olmamış bir konuda, olmuş gibi senaryo yazıp üstüne kendi yazdığın senaryodaki Fatih Terim'i hem de bu kadar heyecanla beklenen transfer öncesinde bu kadar insanın içinde yazınca, usta Türk medyasıyla yetişen bir çok tarataftarın hocaya diş bilemesine sebep oluyorsunuz. Hoca istemez gelir eleştirirsin. Suratı 5 karış pff evet aldık der.Gelir yine eleştirirsin. Ama iş hakaret boyutuna hayal bir senaryoyla gidiyor. 3 günlük adam gelmiş istemiyorsa çeksin gitsin diyor. Ayıp. Sneijder gelecekmiş de önünde pff Burak mı oynayacakmış. Çıkart cebinden 20 milyon euro istediğin adam oynasın.

Albayrak dün sneijder olmasa da onun gibi topçumuz çok dedi. Zeka özürlü değil. Vefalı. Biraz vefalı olun önce. Yoksa eleştir kime ne.

Bilmeyenler icin tekrar yaziyorum.zamaninda Hagi Tafferel Popescu bunlarida istemedi baskanla takisti.Ben kulaklarimla duydum Surenin agzindan cumle aynen bu "Hoca ben bunlari aliyorum ister oynat ister oynatma o senin bilecegin is" ,emri vaki yapip getridi sonuc ortada.

Hayir endisem Terim afra tafra yapiyordu,baskanida cok tanimiyoruz bir bakarsin bu kadar kapris fazla deyip yollarida ayiriverir birden.Durduk yere olay cikar

bu düşünce dogru degil.Hagi yi getiren ergun gursoy acıklama yapmıstı zamanında.Hocaya demıslerkı sana hagi yi alalım mı istermisin hocanın dedıgı tek cumle şu

Baskanım dalga gecmeyın hagı bıze gelmez ki.Hagi gibi oyuncuyu kım ıstemez uzerıne transfer edıldı hagi

Yok başka teklif bekliyor, yok karısı kabul etmiyor, yok hoca istemiyor, yok ücreti pahalı, yok takım içi dengeler.

Ulan ne sneijdermiş arkadaş. 1 haftadır herkesin kimyası bozuldu. Nolacaksa olsun artık gelmeyeceksede bizi böyle yok şu gün yok bugün diye oyalayip muallakta bırakmasın. Akıllı olsun :)

hoca bide kesiyormu adamı cümbüşü izlein o zaman :o

Nereden çıkıyor bunlar? Acayip acayip bağlantılar kuruyorsunuz,misal Abdürrahim Albayrak'ın suratından Fatih Hoca'nın düşüncelerini nasıl okuyorsunuz?

Hoca niye istemesin Sneijder'i?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt