Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Fatih Terim > Wesley Sneijder

Eger istemiyorsa da Imparator´dur benim icin. Sneijder icin Imparatorumuzu mu elestirecegim? Asla

Ayrica Fatih Terim´in degisik ve zir bir karakter oldugunu bilmiyormusunuz? Her büyük adam böyledir.

Mourinho da zordur, Capello da zordur, Ferguson ve Wenger´in isine karisamazsin. Hepsi böyle.

Hatta bizim icin önemli bir TD olan Feldkamp, Terim´den cok daha egolu ve kaprisliydi.

Herkesin görüsü, felsefesi kendine. Terim Sneijder´in gelisine degil, transfer edilis sekline icerlemistir biraz. Hepsi bu

Bilmeyenler icin tekrar yaziyorum.zamaninda Hagi Tafferel Popescu bunlarida istemedi baskanla takisti.Ben kulaklarimla duydum Surenin agzindan cumle aynen bu "Hoca ben bunlari aliyorum ister oynat ister oynatma o senin bilecegin is" ,emri vaki yapip getridi sonuc ortada.

Hayir endisem Terim afra tafra yapiyordu,baskanida cok tanimiyoruz bir bakarsin bu kadar kapris fazla deyip yollarida ayiriverir birden.Durduk yere olay cikar

Alakası yok.Saçmalamışsın.Önce ki mesajlar da biri Hagi transferinin hikayesinin videosunu koydu.

Transferde maliyet söz konusu olunca Fatih Terim Ergün Gürsoy!a bir not vermiş.Notta ben bir yıl maaş almam yazılıymış.Direkt transferi gerçeklerştirilen yöneticilerin ağzından.

Bu kafanın eziklerin yer6 programında ki kafalardan bi farkı yok.Son 15 yıldaki güzel günler=Fatih Terim :ayatollah:

irmakkazuk.jpg

sertaç kaynak dil anlatım dersi terk, tiyo nedir herkez nedir :o

Ya şu takım içi denge meselesini tartışmayalım artık bi zahmet wesley fazla para alsın selçuktan da buraktan da hamitten de. Aynı parayı alsa takım içindeki dengeleri bozmuş oluruz...

Kardeşim başkanın içinde kalmış bir çilek getircek işte. Adam söz verdi zamanında sözünde duracak işte. gazoz kapağına gelmiyo yıldızlar. nasıl emre belezoğlu hagiden kaptıysa bişeyler. emre aydın vs. sneijderi iyi izlesinde kapsın bişeyler...

Hazirlik maci oynanir mac sirasinda hoca gülmüyor yönetimle arasi acik der yanli medya.ulan adam kahlaha atarakmi maci izlesin :D

hmmm....

Sertaç Kaynak ‏@SertacKaynak

Dediğim hepsi oldu bu gün açıklanacak pazar akşam 23.00 gibi gelecek Pazartesi Türk Telekom Alisamiyen stadında imza var hayırlı olsun

Şeref abiiii neredesiin burayı sen paklarsın anca şu an :mad::(

LÜTFEN biri son 2 saatteki gelişmeleri anlatabilir mi? Ne oldu hoca toplantıda olumsuz mu konuştu?

kardeş anlaman biraz sıkıntılı galiba,sen kişileri eleştiririm gayet doğal ne var bunda diyosun evet haklısın bi sorum yok seviyeni aşmadıkça pek tabi hakkın,ben de buna binaen seni eleştiriyorum ne var bunda sorun ne yani ?kaldıki ben de istediğim kişiyi eleştiririm ok?

Neden elestiriyorsun yaz da bilelim. Bak yukarda herkes kendi fikrini yazarak elestiriyor beni. Ama senin seviyen belli ki daha ne yazdigini bilmiyorsun. Tamam simdi iyi aksamlar sana.

yahu tartışma yapmayı bilmiyorsanız, niye birbirinize cevap yazıyorsunuz !

hem siz geriliyorsunuz, hem okuyanlar. yeni uyandım, gelişme var mı diye son 10 sayfaya bakayım dedim, beynime ağrı girdi.

neyse gideyim bir duş alayım, siz de bence bir hava alın, sakinleşin

not: sadece tavsiyedir..

Sneijder geldi, ve oynayacak ta ilk maçta.Hala neyi tartışıyorsunuz :)

Yektayı oynatan adam Sneijder'i neden oynatmasın ? :D Sneijderi kim istemezki şuan Türkiyede

bu konusmalardan fatih hoca nın istemediğini nasıl cıkarıyosunuz albayrak daha nasıl desin hoca nın istediğini anlamadım. Albayrak olmazsa olmazımız değil lafını alamama ihtimaline karşı dedi bence hocayla ne alakası var?

evet,verilen soruyu dinleyin once.

Sana ben basin toplantisi neden yapilir sordum, transfer cekme konuyu. Ortada ciddi bilgi kirikligi varken bizleri aydinlatsin isterdim.

Transfer bitmeden hoca çıksa ne diyecek ben de onu çözemedim ya. Biraz sabredin gelir ya da gelmez, sonrasında yorumlar yapılır yeter ki bilmeden sallamayın.

Ne demek Kaka'yı da istemesin ?

Sneijder'i Bülent tulun'un gazıyla Başkan istiyor Kaka'yı Fatih Hocamız istiyor..

Yeşil sahanın patronu hani Fatih Hocaydı ?

Hala göremiyor musunuz ?

Abdürrahim Albayrak'ın ropörtajını bir dinleyin Allah aşkına ... yüzünden düşen bin parça..

Yahu adam gelmiyor oynamak istemiyor adamın kafasına silah mı dayıcaz.Ugrasmadık mı kakayla sezon basında olmadı gucumuz yetmedı gelmedı adam.Başkan da hocaya kaka yı alamadık demedı mı Hala nıye kaka kaka dıye tutturyor hoca.Baskan sana cıkıp kakayı alamadık yerıne fransa 2 .liginden sunu alalım demıyor kı bırı sneijder biri diego ıkısıde first class oyuncu.Hala ınadım ınat nıye kaka.

Saha zaten hocanın ona lafımız mı var.Takımda kı oyuncuların tamamını hoca ıstedıgı ıcın almadımı baskan.

Filip Djuricic'te sona doğru diyor AMK gazetesi. izleyen var mı? oyuncunun özelliklerini bilen?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt