Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hayda tribünderginin o yazdıgı twitte kaldı aklım bu sneijder gelmezse cok kötü şeyler olur diyim :mad:

Bakın defaatle söylüyorum :)

Fatih Hoca'yı harcamak felan hiç birimizin haddine değildir.

Ama eleştirmek daha iyi olmamız içindir ha eleştirsek ne olur diyebilirsiniz bişey olmaz kendimizi tatmin ederiz.

Ama şu var Sneijder gelirse bir tek bu sezon için değil ileri sezonlar için kurulacak kadroya transfer edeceğimiz oyuncular için bir Referans olabilir yani Chadli için kim gelir allaseniz Tr'ye.

Sneijder'in oynadığı takıma bir çok kişi cazip olarakta bakar.

Büyük takımız evet büyük transfer de bize yakışır.

Chadli'ye karşıyım istemiyorum.

Aynı başbakan gibi boldlu kısım :D

Ujfalusi ile Sneijder´in ne alakasi var? :) Yatarsa Carlinhos transferi yatar, onun yerine stoper alirlar, ki dogrusu da bu zaten

ULFALUJI Sakatlanmış. yazın kaka yı almamızı engellemişti bu sakatlık şimdide sneijder transferini engeller yersen tabii....

Sneijder için kaç gündür burda nöbetteyim ve nöbettesiniz..

Hepimizin bu transferi çok istediği ortada..

Ama bir tarafta ingiltereden gelebilecek bir teklif için bizi kaçgündür bekleten ve teklif geldiği an arkasına bakmadan gidecek olan Sneijder

Diğer tarafta gel dendiği an herşeyden vazgeçip Galatasaray a koşa koşa gelen İmparator var..

Sneijder için Fatih Hocayı harcamayın derim..

Yahu bırak Sneijder'ı, dünya tarihinde yaşamış ya da ileride yaşayacak hiç bir canlı için Fatih Terim'in harcanmaması gerekiyor benim insani değerlerime göre.

Kaldı ki buradakiler " Fatih Terim nasıl Wesley'i istemez yhaaaaaa " diye geyik yapıyor ki, inanılmaz.

Bu düpedüz şizofreni yahu . Kendi kendilerine uydurulan bir senaryo ve harcama kampanyası . :asd:

ben olaya duygusal plarak yaklaşmıyorum renktaş tamam üstadı seviyoruz falan vs ama zaten ağır bir sakatlıktan çıkmış ne vereceği belli değil , stoper almazsak şl de işimiz çok zor sneijder transferi ile schalke yi elemek stoper şart

Stoper almamız gerekiyor evet ama bir oyuncu sakatlandığında bu çok iyi oldu denir mi?

Bakın defaatle söylüyorum :)

Fatih Hoca'yı harcamak felan hiç birimizin haddine değildir.

Ama eleştirmek daha iyi olmamız içindir ha eleştirsek ne olur diyebilirsiniz bişey olmaz kendimizi tatmin ederiz.

Ama şu var Sneijder gelirse bir tek bu sezon için değil ileri sezonlar için kurulacak kadroya transfer edeceğimiz oyuncular için bir Referans olabilir yani Chadli için kim gelir allaseniz Tr'ye.

Sneijder'in oynadığı takıma bir çok kişi cazip olarakta bakar.

Büyük takımız evet büyük transfer de bize yakışır.

Chadli'ye karşıyım istemiyorum.

Başkan 10 numara kesin alacağız. Diğer transferin sol bek mi sol açık mı olacağına hoca karar verecek dedi. Yani Chadli Sneijder'in alternatifi değil, olamaz da zaten.

şu an net olan tek şey sneijderin daha karar vermemesi,herkes bir tarafından sallıyor..

Sneijder'e alternatif birisini düşünseydik bu transfer daha çabuk sonuçlanırdı. Adam nasıl olsa çantada keklik diye düşünüyor bizi.

İnterle protokol pazartesi bittiğini göre elimizde bi deadline var.

Ntv ısrarla haberi veriyor bu iş artık bitti

ujfa dan bu sene çok az verim alacağımızı düşünüyordum , hepten gitti...:sad007: ne kadar kötü bi durum olsada bu sakatlığın transfer dönemine gelmesi bi bakıma iyi oldu ımaraım cris gibi ahı gittiş vahı kalmış birini bulmazlar...mümkünse stoper yerli ve almanyadan olsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt