Emrah Duvar
Taçsız Kral
Cevap: Transfer Nöbeti
aynı takımında devam ediyor
Harbiden olsson ne oldu hangi takımda şuan.
Harbiden olsson ne oldu hangi takımda şuan.
Çok iyi oldu ne arkadaşım ya? Adam sakatlanmış, bi ihtimal futbol hayatı tehlikede yaşı itibariyle sen çok iyi oldu diyorsun.
Bakın defaatle söylüyorum
Fatih Hoca'yı harcamak felan hiç birimizin haddine değildir.
Ama eleştirmek daha iyi olmamız içindir ha eleştirsek ne olur diyebilirsiniz bişey olmaz kendimizi tatmin ederiz.
Ama şu var Sneijder gelirse bir tek bu sezon için değil ileri sezonlar için kurulacak kadroya transfer edeceğimiz oyuncular için bir Referans olabilir yani Chadli için kim gelir allaseniz Tr'ye.
Sneijder'in oynadığı takıma bir çok kişi cazip olarakta bakar.
Büyük takımız evet büyük transfer de bize yakışır.
Chadli'ye karşıyım istemiyorum.
Sneijder için kaç gündür burda nöbetteyim ve nöbettesiniz..
Hepimizin bu transferi çok istediği ortada..
Ama bir tarafta ingiltereden gelebilecek bir teklif için bizi kaçgündür bekleten ve teklif geldiği an arkasına bakmadan gidecek olan Sneijder
Diğer tarafta gel dendiği an herşeyden vazgeçip Galatasaray a koşa koşa gelen İmparator var..
Sneijder için Fatih Hocayı harcamayın derim..

ben olaya duygusal plarak yaklaşmıyorum renktaş tamam üstadı seviyoruz falan vs ama zaten ağır bir sakatlıktan çıkmış ne vereceği belli değil , stoper almazsak şl de işimiz çok zor sneijder transferi ile schalke yi elemek stoper şart
Bakın defaatle söylüyorum
Fatih Hoca'yı harcamak felan hiç birimizin haddine değildir.
Ama eleştirmek daha iyi olmamız içindir ha eleştirsek ne olur diyebilirsiniz bişey olmaz kendimizi tatmin ederiz.
Ama şu var Sneijder gelirse bir tek bu sezon için değil ileri sezonlar için kurulacak kadroya transfer edeceğimiz oyuncular için bir Referans olabilir yani Chadli için kim gelir allaseniz Tr'ye.
Sneijder'in oynadığı takıma bir çok kişi cazip olarakta bakar.
Büyük takımız evet büyük transfer de bize yakışır.
Chadli'ye karşıyım istemiyorum.
stoper ve solbek oynayan biri en isabetlisi olur
Sneijder'e alternatif birisini düşünseydik bu transfer daha çabuk sonuçlanırdı. Adam nasıl olsa çantada keklik diye düşünüyor bizi.
Paylaşmayın lütfen mal mal izliyorum kızı 10.000 kez![]()
stoper ve solbek oynayan biri en isabetlisi olur
Sneijder'e alternatif birisini düşünseydik bu transfer daha çabuk sonuçlanırdı. Adam nasıl olsa çantada keklik diye düşünüyor bizi.
Lan.. Kardeşim benim. Hoşgeldin![]()