Yusuf Köse
Tecrübeli Üye
- 17 Aralık 2008
- 7.024
- 6
- 1.333
Cevap: Transfer Nöbeti
Ben bu hikayeyi bi yerden hatırlıyorum.. Bkz. Lukas Podolski faciası..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Urfali sezonu kapatti galiba.
Serdar Taşçı nasıl izlyen var mı?
yok forumdan biriydi benim dediğim
uçağa binmemiş göya sneijder
Serdar Taşçı nasıl izlyen var mı?
Fatih terimi de albayrağı da çok severim canımız ciğerimiz ... ama bu kadar beklentilerden sonra Galatasaray taraftarının heyecanın dan sonra sırf kişisel kaprisler yüzünden gerçekleşmezse bu transfer gerçekten kötü olur çok olumsuz yansır camiaya... hocam yanıyor Galatasaray taraftarı gel eğleme yak gemileri engelleme transferi... bırak tulun şovunu yapsın sen şampiyonlar ligi kupasıyla yaparsın şovunu....Eğer kapris haberleri doğruysa....
Sneijder ile anlaşıldığını bile Şeref'ten önce ben verdim burda sen neyin kafasını yaşıyosun ?
Kimseyle dalga geçtiğimiz yok bizim. İnter kulübünden fax çekildi bizim kulübe onu yazdım yazdıktan 10 dk sonra bütün ajanslarda sneijder gs de dendi.
Rahat ol makara geçme gibi derdimiz olsa dk başı burda bişeyler derdim.
Fatih terimi de albayrağı da çok severim canımız ciğerimiz ... ama bu kadar beklentilerden sonra Galatasaray taraftarının heyecanın dan sonra sırf kişisel kaprisler yüzünden gerçekleşmezse bu transfer gerçekten kötü olur çok olumsuz yansır camiaya... hocam yanıyor Galatasaray taraftarı gel eğleme yak gemileri engelleme transferi... bırak tulun şovunu yapsın sen şampiyonlar ligi kupasıyla yaparsın şovunu....Eğer kapris haberleri doğruysa....