Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ben bu hikayeyi bi yerden hatırlıyorum.. Bkz. Lukas Podolski faciası..

Beklenen şiiri tam Sneijder'e giden bir şiir şu durumda.

Riera süper artık sol bek değil stoper alınır

ulan 2 senedir bu kaçıncı uçak muhabbeti 1 tanesi bile tutmadı ya :D

stoper alsınlar işte türk yabancıya gerek yok stoperde

senjder gelirse .mevcut yabancı ve yerli kadromuzun

------------muslera-------

-eboue--danyy--semih--riera---

--hamit---melo---selçuk--amrabat--

----------snejder-----------

----------burak----------

takımın şuanda hüzüm olarak katkı yapan selçuk dışında adamı yok yahu...

Fatih terimi de albayrağı da çok severim canımız ciğerimiz ... ama bu kadar beklentilerden sonra Galatasaray taraftarının heyecanın dan sonra sırf kişisel kaprisler yüzünden gerçekleşmezse bu transfer gerçekten kötü olur çok olumsuz yansır camiaya... hocam yanıyor Galatasaray taraftarı gel eğleme yak gemileri engelleme transferi... bırak tulun şovunu yapsın sen şampiyonlar ligi kupasıyla yaparsın şovunu....Eğer kapris haberleri doğruysa....

Serdar Taşçı nasıl izlyen var mı?

en az 10 sene sorun yasamayiz defansda semih ile tam bülent korkmaz--popescu ikilisiye yakin olurlar. serdar oyun kurmasini iyi biliyor . savunmayi dizmesinde chefdir stuttgartda. 4 x4 lük oyuncu. tek belki handicapi boyu uzun omamasidir :)

Fatih terimi de albayrağı da çok severim canımız ciğerimiz ... ama bu kadar beklentilerden sonra Galatasaray taraftarının heyecanın dan sonra sırf kişisel kaprisler yüzünden gerçekleşmezse bu transfer gerçekten kötü olur çok olumsuz yansır camiaya... hocam yanıyor Galatasaray taraftarı gel eğleme yak gemileri engelleme transferi... bırak tulun şovunu yapsın sen şampiyonlar ligi kupasıyla yaparsın şovunu....Eğer kapris haberleri doğruysa....

Deli misin be adam, kim ne zaman nerede engellemiş transferi

aksi bi sneijder durumunda urfanın sakatlığını mı öne sürelim dedi acaba yönetim...:SS:

stoper alinmaz hoca 2 mactir hakan baltayi oynatiyor o bölgede, sahsi fikrim

Sneijder ile anlaşıldığını bile Şeref'ten önce ben verdim burda sen neyin kafasını yaşıyosun ?

Kimseyle dalga geçtiğimiz yok bizim. İnter kulübünden fax çekildi bizim kulübe onu yazdım yazdıktan 10 dk sonra bütün ajanslarda sneijder gs de dendi.

Rahat ol makara geçme gibi derdimiz olsa dk başı burda bişeyler derdim.

Dayi ucak diyorduk en son

Acaba taraftar mı kişisel düşünüyor ( hani şu sürekli transfer transfer diye tutturan , doymayan sürekli transfer isteyen, yıldız isteyen ) yoksa 2.5 aydır futbol oynamayan birini veya sisteme uymayacağını düşünen Fatih Hoca mı kişisel düşünüyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt