Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu doğru olmayabilir..fakat başkan tulun ve terim arasında bir iktidar mücadelisi olduğu kesin ince ince bu çekişme Galatasaraya zarar vermesin tek dileğim isteğim bu... senin yaklaşımını hakedecek saçma sapan bir şey yazdığıma inanmıyorum neyse boşver gerildik transfer yüzünden...... canın sağolsun....

Sana laf çakmak amaçlı bi tepki deildi o, bazen biraz sertleşebiliyor ortam. Bi de aynı mevzu yüzünden bugün çok kavga çıktık gerildik o konuda. Yoksa sizlik bişey yok, kırdıysam kusura bakmayın.

sneijder artık açıklansa da millet işine gücüne baksa artık olumlu ya da olumsuz resmi açıklama gelsin yeter artık. millet stresten artık byönetime hocaya ona buna saldırmaya başladı.

Fenerlisi,Galatasaraylısı herkes bu transferi bekliyor.Antuda günlerdir konuşuluyor burdakiler zaten perte çıktı 1 haftalık hayat akışım değişti valla.

aynen renktaş sneijder gelmeden önceki mesaj sayım 650 lerde falandı çok mesaj yazan birisi değilim sneijder geldikten sonra

3 günde +200 mesaj girdim forumda

hakan,çağlar dövülerek yollanmalı

baros ta daha gitmedi bi yere,ne oldu acaba o iş

gitmiyosa nasıl olsa parasını veriyoruz faydalanabileceğimiz kadar faydalanmamız lazım

Ujfalusiden bu saatten sonra bi cacık olmaz teşekkür edilip yollanmalı..

bu bilet kimin twitterinden çıktı.

kusura bakmayın arkadaşlar ama hoca malesef transfer konusunda başarısız...yönetim yapacak transferi..şu cris trnsferi sadece dengeler yüzünden oldu.

Bence Sneijder için harcanak parayla Serdar Taşçı,wolsfurg takımında oynayan sol bek birde alınabiliyorsa Bernard alınsın..

Gökhan'a karşı önyargı var taraftarda. Ben bu sezon şans bulduğu ve oynadığı maçlarda çok beğendim kendisini.

ulan şu transfer işi uzadıkça zevki de kaçıyor. haldun üstünel döneminde transferi öğrenmemiz sevincimiz 2-3 saatlik müthiş bi zevkle geçip gidiyordu temiz işti :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt