Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Biz tabak , kaşık takımı bile alırken uğraşıyoruz.Parayı indir, kargo, görüşme, garanti falanda falan.3-4 günde geliyor en iyi.

Sneijder dünya yıldızı.1 günde mi getirmelerini bekliyorsunuz.Türk değilki bu adam, arasın yönetici konuşsun.Yada babasını arasın gaz versin biraz.

Adam Sneijder.1 Madde bile tıkandırır görüşmeleri.Ama sonu olumlu olucaksa beklemeye razıyım.

Bu arada GscForum tartışma olmasın..

Bu forumda yaşamakta ölmekte ekip işidir.Yaşamakta ,ölmekte...

Sen Ateistlere laf diyene çıkışmıştın hatırlıyorsan.. sende saygılı ol Allahı Peygamberi karıştırma..

Ben gerginlik falan çıkarmam merak etme..

Sizene hocam belki onun allahı farklıdır. Kimin nasıl konuşacağına siz mi karar veriyosunuz ?

Hamit'in sağ tarafı daha iyi kullanabileceğini düşünürsek bence Hamit oynamalı. Melo'yu bu performansıyla ben olsam takıma koymam. Ayrıca Burak Umut ikilisiyle hiç bi yere varamayız. En azından forvetlerin bir tanesinin top tutabilecek kapasitede olması lazım. Elmander'i o yüzden tercih ediyorum şuan için.

Hamit de formsuz bence Melo da. Ama bir adamın stoperlerin önünü kollaması lazım, cunku bekleri özgür oynatmamız gerekiyor, 2 stopere yardıma gidip derinlik yaratacak adam lazım bu yuzden melo'yu yazdım. Hamit Yekta arasında şöyle bir fark var, yekta topsuz oyunda boş koşuları iyi yapan bir adam, hamitin oyun aklı iyi ama fazla statik, topsuz koşuları yekta gibi yapmıyor, orta 3lu yaratıcı olmalı, Selçuk-Sneijder iyi pasor ama araya kaçacak, boş koşu yapacak adam olmazsa pas atamaz onlarda. Selçuk-Hamit-Sneijder 3ude pasor. Yekta hem topsuz koşu yapar, hem teknik, hem çalışkan(sert değil ama) Hamit'ten şu an için daha kullanışlı.

Forvet konusunda umut da elmander de top tutamıyor, benzer tip adamlar, umut daha yıpratıcı oldugu için yazdım. Seneye ayagı iyi bir forvet gelir herhalde.

Transferinin yapılış ŞEKLİNDEN dolayı istemiyorum.. anlayın artık..

transferin yapilis sekilinde hic bir sorun yok

Sorunu olan bunu kendine sorun eden taraftarlarimizdir

Galatasarayin resmi organlarina inamayan , insanlarin yuz ifadesine bakarak onlarin yureginden geceni okumaya kalkan taraftarlarimizdir.

Galatasaray baskani Unal Aysal Interle transfer girisimlerini avikladi.Olayin musbet bir sekilde irellediyini acikladi.Burda her kes Borsa manipulasyonu felan dedi.Amma Inter baskani Morattide bunu acikladi.Yani baskanin yalan soz soylemedi ispatlanmisidr.

Bu gun Ntvspor anlasmanin saglandigini son dakika olarak verdi.Yalanmi Yanlismi bilemeyiz.

Bir sekilde klub resmi organi galatasaray.org da yanlis olduguna ait aciklama geldi, daha futbolcuyla gorusme surduruldugu aciklandi.

Bir hafta icinde bu kadaraciklama olmusken, hala bazi taraftarlarimiz sozde Soran Lerbynin konusup konusmadigi bile belli dgeilke, gorusduk gorusmedik tweetlerine inaniyorsa.Galatasaray klubu yonetici ve baskani ne yapa biliur?

bence sakin olmakta fayda var.Sahsen bende cok istiyorum olmasini.istemesem gunlerce bu forumda beklemerem,transfer nobeti cekiyoruz dogrudur amma bunu aglamadan sizlamadan yapsak olmazmi?

ujfa nın sakatlığından sonra aceleyle bir cris daha çıkarmalarından korkuyorum :(

Sen Ateistlere laf diyene çıkışmıştın hatırlıyorsan.. sende saygılı ol Allahı Peygamberi karıştırma..

Ben gerginlik falan çıkarmam merak etme..

Gayet saygiliyim kardes istersen anket yapalim ahaliye soralim

Sen saygili degilsin dedin diye saygisiz olmam kotu soz o sozu edenindir

Her yazıya, herkese cevap vermek, her saçma twiti paylaşmak zorunda değilsiniz arkadaşlar. Görmezden gelmeyi öğrenmek lazım.

Ynt: Transfer Nöbeti

Ne kadar gereksiz kavgalar cikiyor bugun.

Transfer Nöbeti

Gelen Şeref i soruyor. Adam sanki forumda program yapıyor arkadaş

Ne oldu ya hala açıklanmamış :SS:

Ujfa'nın sakatlığı öncelikleri değiştirir mi transferde :sad007:

foruma ne olmuş la böyle neyse ben gideyim gece gelirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt