Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arkadaşlar Sneijder'e İbrahim Tatlıses'ten ''Gelmezsen gelme'' şarkısını armağan ediyor ve gidiyorum.Size iyi nöbetler.

daha gelmedimi lan ?

Millet panik yok, eminim Sneijder 144 saat içinde gelecek rahat olun.

Sen Ateistlere laf diyene çıkışmıştın hatırlıyorsan.. sende saygılı ol Allahı Peygamberi karıştırma..

Ben gerginlik falan çıkarmam merak etme..

Dikkat ettim, Halit Abi tepki verikten sonra Uğur Bulut, Hayri Cund adlı arkadaşlar kasıtlı şekilde taciz ettiler. Resmen provokasyon budur. İkiside alakasız şekilde bu tür mesajlar yazdılar. Birisi 'futbol tanrıları Sneijder'i alırken yanımızda olurlar inşallah' dedi. Bunun ne kadar manasız olduğu açık, sırf tartışma çıkarıp burada tepki vereni küçük düşürmek amaçlıydı. Sonrasında yine Hayri Cund geldi ve 'CL'nin Allah'ı olur' dedi, bu da kasıtlı. Ben bu tür şeyleri söylemelerine tepki göstermiyorum, eleştirmiyorum. Konu Allah, din şu bu konusu değil, mesele burada bir provokasyonun varlığı ve ilk defa ciddiyetle takip ettim amaçlarını. Gerçekten eminim artık bu arkadaşların iyi niyetli olmadıklarına. Yönetim bu arkadaşları sonuna kadar savunsun artık.

Biz tabak , kaşık takımı bile alırken uğraşıyoruz.Parayı indir, kargo, görüşme, garanti falanda falan.3-4 günde geliyor en iyi.

Sneijder dünya yıldızı.1 günde mi getirmelerini bekliyorsunuz.Türk değilki bu adam, arasın yönetici konuşsun.Yada babasını arasın gaz versin biraz.

Adam Sneijder.1 Madde bile tıkandırır görüşmeleri.Ama sonu olumlu olucaksa beklemeye razıyım.

Bu arada GscForum tartışma olmasın..

Bu forumda yaşamakta ölmekte ekip işidir.Yaşamakta ,ölmekte...

Sesli güldüm :D

Sizene hocam belki onun allahı farklıdır. Kimin nasıl konuşacağına siz mi karar veriyosunuz ?

Ya konuyu sapıttırmaya gerek yok .. Ben bir uyarıda bulundum..

Aslında dikkate bile almazdım ama daha bugün birini kendi uyardı ateistlere laf dediği için...

Büyütmeye gerek yok..

Dikkat ettim, Halit Abi tepki verikten sonra Uğur Bulut, Hayri Cund adlı arkadaşlar kasıtlı şekilde taciz ettiler. Resmen provokasyon budur. İkiside alakasız şekilde bu tür mesajlar yazdılar. Birisi 'futbol tanrıları Sneijder'i alırken yanımızda olurlar inşallah' dedi. Bunun ne kadar manasız olduğu açık, sırf tartışma çıkarıp burada tepki vereni küçük düşürmek amaçlıydı. Sonrasında yine Hayri Cund geldi ve 'CL'nin Allah'ı olur' dedi, bu da kasıtlı. Ben bu tür şeyleri söylemelerine tepki göstermiyorum, eleştirmiyorum. Konu Allah, din şu bu konusu değil, mesele burada bir provokasyonun varlığı ve ilk defa ciddiyetle takip ettim amaçlarını. Gerçekten eminim artık bu arkadaşların iyi niyetli olmadıklarına. Yönetim bu arkadaşları sonuna kadar savunsun artık.

ne alakası kardesım ne alakası ben tanrı demisim adam ALLAH demiş!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt