Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bunların twitter adresi var mı. yolluyayım. sneijder geldiği sezon yedekti diyorlar. adam 38 maçtan 30'unda oynamış, 27'si ilk 11. yedekti deyip duruyorlar

bugün tv de lemi diye bi kazma sapı var adam hollandada sneijder ne yaptı hangi kupada kaçıncı oldular diye soruyo. amk keşke spor yorumcusu olsaydım yaaa.

Kaptan ya görüyorsunuz değil mi futbol bilsini helal ..:ayatollah:

bu trabzonlu lazın kafası iyi kaka tempolu oyuncuymuş:D

bugun tvdeki moderotore hayatda gorsem dalardim kesin.yuru git lan diye.

Hemen Hoca'yı eleştiriyor gibi tepki vemeyin. Ayrıca hoca başkan bana Diego mu Sneijder mi dedi ben de eğer bunları alabiliyorsak Kaka'yı alalım dedim. yani bunlara hayır Kaka'ya evet diye açıklama yaptı hoca.

Ha hoca isteyebilir. Ben şahsi görüşüm oalrak söylüyorum bunu. Hocayı savunuyorum diye yanlış bilgiler vermeyin. ha zaten ben hocayı sonuna kadar destekleyen biriyim zaten.

Hocam ağır saçmalıyorsunuz, ondan sonra da tepki yiyince körü körüne hocayı savunan durumuna düşürüyorsunuz bizi. Kusura bakmayın yani.

Bak şimdi, hoca önce Kaka'yı istedi, sonuç? Olmadı. O iş yattıktan sonra da hoca gidiyor listesinin başına Snejder'i yazıyor ve bunu da başkan söylüyor. Peki burada böyle bir kronoloji varken, şu anda da Snejder'i beklerken şu yaptığın muhabbet üzerinden hocaya sallamak sence de saçma değil mi? Az düşün rica ediyorum.

Cüneyt tanman adamın dibisin sen .ama o diğer adamların içinde ne işin var senin çıkma o adamların içine .

Hocam ağır saçmalıyorsunuz, ondan sonra da tepki yiyince körü körüne hocayı savunan durumuna düşürüyorsunuz bizi. Kusura bakmayın yani.

Bak şimdi, hoca önce Kaka'yı istedi, sonuç? Olmadı. O iş yattıktan sonra da hoca gidiyor listesinin başına Snejder'i yazıyor ve bunu da başkan söylüyor. Peki burada böyle bir kronoloji varken, şu anda da Snejder'i beklerken şu yaptığın muhabbet üzerinden hocaya sallamak sence de saçma değil mi? Az düşün rica ediyorum.

Yahu ben hoca Sneijder'i istemedi demiyorum ki azıcık siz düşünün. Hoca'ya başkan Sneijder'i alabiliriz dediği an Kaka'yı istemesini kendi adıma doğru bulmuyorum diyorum. Çünkü Sneijder Kaka'dan iyi. Anlatmaya çalıştığım bu. Yoksa hoca Kaka'yı istemiş alamayınca Sneijder olur demiş olabilir. Bunlarla alakalı konuşmuyorum ben. Sadece hocanın açıklamalarını baz alarak Kaka, Diego, Sneijder arasından Kaka'yı seçmesi yanlış bence. Sneijder > Kaka yıl 2012,2013 için. demek istediğim bu.

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Hatırlar mısın Lemi yi ? Şehmuz'u , Hami'yi , Hamdi'yi , ne kadroları vardı... Bordeaux u yendikleri maç , Aston Villa'yı eledikleri maçlar efsaneydi..

Aston Villa maçı komediydi....Teknik direktör Ron Atkinson gevşek gevşek nasıl olsa eleriz diye maçın sonuna kadar güneş gözlüğüyle maçı izledi Trabzon gol atınca gözlüğü çıkarmıştı :D

Gol Çizgisi programı tam bir fiyasko. Inter ile Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, 2010'da Hollanda ile Dünya Kupası finali oynamış bir futbolcuyken adını bilmiyorum, karadeniz aksanlı bir adam diyor ki; "Sneijder bir Avrupa Kupası Dünya Şampiyonası başarısı görmüş mü? Bak son 20 senede Hollanda Dünya Kupası'nda yarı final oynamış mı?". O bu fiyasko lafları ederken stüdyodaki bir Allah'ın kulu da ses etmiyor. Sneijder Inter ile Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, 2010'da Hollanda ile Dünya Kupası finali oynadı. Bir insan bu kadar mı futbol cahili olabilir? Eski topçu diye oraya koymuşsun adamın hiç bir şeyden haberi yok? Komedi programı bile olamaz. Vakit kaybı.

Gol Çizgisi programı tam bir fiyasko. Inter ile Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, 2010'da Hollanda ile Dünya Kupası finali oynamış bir futbolcuyken adını bilmiyorum, karadeniz aksanlı bir adam diyor ki; "Sneijder bir Avrupa Kupası Dünya Şampiyonası başarısı görmüş mü? Bak son 20 senede Hollanda Dünya Kupası'nda yarı final oynamış mı?". O bu fiyasko lafları ederken stüdyodaki bir Allah'ın kulu da ses etmiyor. Sneijder Inter ile Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, 2010'da Hollanda ile Dünya Kupası finali oynadı. Bir insan bu kadar mı futbol cahili olabilir? Eski topçu diye oraya koymuşsun adamın hiç bir şeyden haberi yok? Komedi programı bile olamaz. Vakit kaybı.

Artis ne arar bazarda hesabı bunların ki

Topla beraber cizgiyi monte ediceksin ona

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt