Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu sarkıyı tüm Sneijder ailesine gönderiyoruzz efenim.. :asd:

[video=youtube;3OCPjlPnZmI]https://www.youtube.com/watch?v=3OCPjlPnZmI[/video]

ben bu tarz spor yorumcularını görünce para kazanmak için neden bu kadar zor bir yolu seçtim diye kendimi kahrediyorum amk...

Gol Çizgisi programı tam bir fiyasko. Inter ile Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, 2010'da Hollanda ile Dünya Kupası finali oynamış bir futbolcuyken adını bilmiyorum, karadeniz aksanlı bir adam diyor ki; "Sneijder bir Avrupa Kupası Dünya Şampiyonası başarısı görmüş mü? Bak son 20 senede Hollanda Dünya Kupası'nda yarı final oynamış mı?". O bu fiyasko lafları ederken stüdyodaki bir Allah'ın kulu da ses etmiyor. Sneijder Inter ile Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, 2010'da Hollanda ile Dünya Kupası finali oynadı. Bir insan bu kadar mı futbol cahili olabilir? Eski topçu diye oraya koymuşsun adamın hiç bir şeyden haberi yok? Komedi programı bile olamaz. Vakit kaybı.

Birazdan yüzünü görürsem o adamın adını söyleyeceğim .aynı adam kaka'nin sneijderden daha tempolu oyuncu olduğunu söylüyor ..

Adım gibi eminim sıkılmadan izleyeceksiniz.. ben çok keyif aldım izlerken..

[video=youtube;gHTOQUSkXUg]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gHTOQUSkXUg[/video]

Gol Çizgisi programı tam bir fiyasko. Inter ile Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, 2010'da Hollanda ile Dünya Kupası finali oynamış bir futbolcuyken adını bilmiyorum, karadeniz aksanlı bir adam diyor ki; "Sneijder bir Avrupa Kupası Dünya Şampiyonası başarısı görmüş mü? Bak son 20 senede Hollanda Dünya Kupası'nda yarı final oynamış mı?". O bu fiyasko lafları ederken stüdyodaki bir Allah'ın kulu da ses etmiyor. Sneijder Inter ile Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, 2010'da Hollanda ile Dünya Kupası finali oynadı. Bir insan bu kadar mı futbol cahili olabilir? Eski topçu diye oraya koymuşsun adamın hiç bir şeyden haberi yok? Komedi programı bile olamaz. Vakit kaybı.

adam takip etmiyor belli.

Adım gibi eminim sıkılmadan izleyeceksiniz.. ben çok keyif aldım izlerken..

[video=youtube;gHTOQUSkXUg]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gHTOQUSkXUg[/video]

evt tv de izlemisdim gecen. muthis gezi olmus floryada .

Yahu ben hoca Sneijder'i istemedi demiyorum ki azıcık siz düşünün. Hoca'ya başkan Sneijder'i alabiliriz dediği an Kaka'yı istemesini kendi adıma doğru bulmuyorum diyorum. Çünkü Sneijder Kaka'dan iyi. Anlatmaya çalıştığım bu. Yoksa hoca Kaka'yı istemiş alamayınca Sneijder olur demiş olabilir. Bunlarla alakalı konuşmuyorum ben. Sadece hocanın açıklamalarını baz alarak Kaka, Diego, Sneijder arasından Kaka'yı seçmesi yanlış bence. Sneijder > Kaka yıl 2012,2013 için. demek istediğim bu.

Tamam da buna yanlış diyemeyiz ki tercih diyebiliriz. Kaka'da Snejder'de çok parlak dönemlerini yaşamıyorlar ki Kaka Snejder'e göre daha efsane bir isim. Yani bir insanın Kaka gibi bir adamı seçmesi sallanılacak bişey değil. Benim elime de Kaka ile Snejder'i sunsalar Kakayı tercih ederdim bunun egoyla falan alakası yok ki. Aralarında da 2 yaş falan var, yaş farkı da yok. Yani diyeceğim mesele buradan bile adamın egosuna kadar gidiyor, sonu gelmiyor yani.

Türkiye'deki eski futbolcular, hocaların %90'ı tamamı eğitim seviyeleri son derece düşük(yanlış anlaşılmasın), yabancı dilleri hemen hemen olmayan( bu meslek için şarttır bana göre), son derece sınırlı kapasiteli insanlardır. Çünkü Türkiye'de okumayan çocuk topçu yapılır yıllardır. Sporla ilgilenen gazetecilerin de büyük çoğunluğu öyledir. Bunu yeni nesil gazeteciler yıkıyor işte yavaş yavaş. Mesela memleketin en çok kaanan yorumcusu Rıdvan barca ve Real dışında bir takım 3-4 futbolcu sayamaz.

vay arkadas dengem iyice bozulmus kardesim iceri giriyor cocuga sneijder diyorum artik iyice kafayi bozdum sneijder le:D

abc ye bak aklı sıra kafa yapıyor

alex parmadan kovuldu avrupada hangı takımda oynadı

oynadıgı kus takımı 6 da 0 cektı

gelmıs burda alexle sneıjderı karsılastırıyor

TolgaMiller1 kim? Duyumcumu inanalımmı? 11 de açıklanmış. :) İnş doğrudur yoksa yandı :D

Inter President Massimo Moratti has given Wesley Sneijder an ultimatum after starting Galatasaray talks. “He has an alternative. Either he takes it or he’ll stayhere.”

The two clubs have already reached an agreement said to be worth €10m, butnegotiations directly with the player over personal terms only began today.

There are continuing reports that the Dutchman hopes a Premier League offer will come in.

“I’m bored of the Sneijder saga too now and ask myself when it’s going to end,” he told journalists ahead of tonight’s match with Pescara at San Siro.

“Now we have to understand what could happen. He has an alternative and we’ll see if he takes it, otherwise he’ll stay here.”

Morattinin bugun kü pescara maçından önceki açıklamaları. Özetle bir teklif aldı ya kabul edicek yada burada kalıcak demiş. Galatasaray ile anlaştık oyuncunun anlaşmasını bekliyoruz demiş. Daha görüşmelere bugün başlamışız. Hala sneijder epl den teklif bekliyormuş.(sitenin yorumu bu )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt