Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Transfer Nöbeti

Allahaskina ne formaymis arkada kendileri yapiyor heralde.

Cevap: Transfer Nöbeti

Moratti bu adamı oynattirmaz takımda eğer İnter'de kalırsa...

Sent from my iPad using Tapatalk

oynattırırda anca yeni sözleşme imzalarsa.bana göre o imaj hakları muhabeti doğru inter razı olmuş parasını vermeye sneijdere fakat çakal bizi bekletiyor işte aklınca yeni teklif gelirse diye

Başkan yemekte nasıl bir teklif yaptıysa Moratti'ye bizden başka kimseyi görmüyor :D

moratti yi bile baymis durum ..aslinda menejeri ortalik kizistiriyor gibime geliyor, sirf sureyi uzattirip ingiltereden bir takimdan teklif bekliyor olabilirler !!!!

Moratti de bizden çıktı beyler :asd:

gXz7v.jpg

adam gibi adam Massimo Moratti :ayatollah:

moratti'de nöbette galiba selam reis

Yüzü Nurlu gibi sanki :asd::D

Moratti Sneijder'e olm bak git demiş resmen :D

:asd::asd::asd:

Kaka,Sneijder ismi filan çıktığın da bende ilk Kaka'yı istemiştim.Ama süreçten sonra Sneijder'den başkası gelse kabul etmem şahsen.

valla çok sıktı artık [video=youtube;YDauET-aP5g]https://www.youtube.com/watch?v=YDauET-aP5g[/video]:o:(

Biz yemeden, içmeden kesildik, uyuyamaz olduk.Moratti'nin de canı sıkılmış, peh!

Transfer Nöbeti

Adamın kulüp baskanı başka takıma satmış adamı bu hala ne işi var maçta?

Resmen istemiyoruz seni diyor Moratti...

Sjneider yarın Türkiye ye geliceği için veda etmek için tribünde diye düşünüyorum

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Abicim adamın futbolculuğuna bişey demiyorum, kızdığım nokta bu adama hiç mi alternatif yaratılmaz? Bi alternatifi olsa bu herif bu kadar rahat olamazdı. Derdin ki şartlarım bu, ereceğim para bu seni 10 Ocak'a kadar bekliyorum eğer olumlu cevap vermezsen ben bu adamı alıyorum. Ama şu an adamın ağzından çıkacak iki cümleye hatta, menajerinin ağzından çıkacak iki kelimeye bakıyor bütün yönetim.

Futbolculuk iyidi yorumculuk Allah'lik
Bu Lemi futbolda mı oynamış?Herhalde iyi bir langırt oyuncusu idi.:)

Transfer Nöbeti

Beyler bu forma muhabbeti nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt