Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ya bu adam niye yokuşa sürüyo gün uzatıyo geleceksen gel arkadaş sabrımız kalmadı

ins veda eder takim arkadaslarinada...

inter futbolcular bye sneijder felan yapar twitterdan tek cozum bu:sad007:

Keyfi yerinde hirbonun. Biz burda sürünüyoruz. Inter´in macini izliyormus

proxy.jpg

Parmak hesabı yapıyor...5m Galatasaray dan alsam 6nike verir..kardan pay 750bin desek iyi para kanka iyi para

Maçtan sonra açıklanır. Tepki almamak için maçı beklemiş olabilir Inter...

Transfer Nöbeti

Biz sürünüyoruz adam gitmiş gülerek maç izliyor

moderatorun tipi komedi ...

film oyuncusu vardi biri kabadayi rolunde :D ona benzio

Bu Sneijderide anlamıyorum tamam karar verirken tabii ki düşünücek ama eğer sen süper kaliteli bir ligde oynayım vitrinde olayım diyorsan maaşını düşürüp tottenham manu gibi takımlara gideceksin,hem eplde oynayıp hemde net 3-4 alayım dersen sana kimse teklif etmez istersen 1 ay daha bekle.Sen şunu diyorsan ben kafamda futbolu bitirdim Milanoda mutluyum diyorsan kalırsın İnterde alırsın paranı sözleşme sonuna kadar olur biter.Eğer sen futbol oynayıp iyi para kazanmak istiyorsan bize geliceksin bizim lig kötü olmasına kötü ama sonuçta Avrupa katılıyoruz yine gündemde olabilirsin üstüne de iyi para alıcan daha neyin davasında anlamadım.

bu adam oyalıyor bizi...

net...

Kafayı kırıcam lan artık kac gündür oyalıolar her kafadan bi ses cıkıyor albayrak tulun ntvspor yok bılmem uyku gırmıyo gozume kaç gündür beynım sulandı arkadaş :o

Eskiden olsa Kaka filan nerde Real'de kalicakti.Biz Hagi'yi Popescuyu aldigimizda Avrupada'da 3 yabanci kurali vardi.Simdiki gibi serbest olsa hic biri ayrilmazdi o yasta alamazdik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt