Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Pazartesi de açıklanmazsa bu transfer yatar ya da daha uzar sneıjderi keyfini bekleriz

Ne bekliyordun ? :)

Ben gıcıklandım şahsen bu olaydan. Adam gelecek 3 buçuk yılda 30 milyon euro ya mal olacak.

(BURAYA DİKKAT) """"ŞAMPİYON OLUNURSA LİGDE, BU TÜM FUTBOLCULARIN KATKISIYLA OLMUŞKEN SIRF SNEIJDER E ÖZEL 300 BİN EURO PRİM VERİLECEK""""

NERESİ LAN BURASI ? BİZ KİMİZ OĞLUM ? ÇİFTLİK Mİ BURA ?

İlk sorunu aynen sana soruyorum

bu transferde tek adam gibi adam MORATTİ dir .Artık liverppoldan sonra en sevdiğim kulup inter

Adam sırıtarak maça bakıyor keyifler yerinde siz kendinizi heder ediyorsunuz..

galatasaray spor kulubu amator yonetim kurulu.

reziller, adam bizi oyaliyo, kullaniyo be. gozlerinizi acsaniza! deadline versenize!

olan bize oluyo bize...

ekşi sözlukte şöyle birşey var bir yöneticiden aldığım bilgiye göre galatasarayla anlaşamamış futbolcu. istediği rakamın 1.5 milyon euro altını teklif etmiş galatasaray ve günler süren pazarlıklar sonucu anlaşma sağlanamamıştır. artık önümüze bakacağız, zaten takımımız yeterince güçlü. sneijder tamamen lükstü.

bir yöneticiden aldığım bilgiye gö re galatasarayla anlaşamamış futbolcu. istediği rakamın 1.5 milyon euro altını teklif etmiş galatasaray ve günler süren pazarlıklar sonucu anlaşma sağlanamamıştır. artık önümüze bakacağız, zaten takımımız yeterince güçlü. sneijder tamamen lükstü.

ekşi sözluk alıntı. bir yöneticiden aldığım bilgiye göre galatasarayla anlaşamamış futbolcu. istediği rakamın 1.5 milyon euro altını teklif etmiş galatasaray ve günler süren pazarlıklar sonucu anlaşma sağlanamamıştır. artık önümüze bakacağız, zaten takımımız yeterince güçlü. sneijder tamamen lükstü.

bir yöneticiden aldığım bilgiye göre galatasarayla anlaşamamış futbolcu. istediği rakamın 1.5 milyon euro altını teklif etmiş galatasaray ve günler süren pazarlıklar sonucu anlaşma sağlanamamıştır. artık önümüze bakacağız, zaten takımımız yeterince güçlü. sneijder tamamen lükstü.

ctrl + a yapmayın sakın renktaşlar :sad007:

Sneijder gösteripte vermeyenlerden heralde

Sneijder konusuna çok duygusal bakıyorsunuz, 28 yaşında mevkisinin en iyi oyuncularından birini almaya çalışıyorsun tabiki önceliği Türkiye olmayacaktır.

Bize evet demediği her dakika menejeri harıl harıl daha üst seviyedeki liglerden takım araştırıyordur.

Bu kadar da bekletilmezki, yeter be verceksen ver karar diyenleri anlamakta güçlük çekiyorum.

Sneijder'in ne yapmasını bekliyorsunuz, koşa koşa STSL yemi gelmesini bekliyorsunuz.

Bu iş biraz daha uzar, köşeye sıkıştığında ya parayı seçer bize gelir yada düzenini bozmayıp İnter'de kalır.

İşin uzaması kötüye değil hayra yorulmalı bence.

Gelmicekse cıkın acıklayın bizi bekletmeyin ! başka oyuncumu yok o paralara

Ah benim duygusal taraftarım, iyi niyetinden şüphesi olmadığım güzel taraftarım

Cicişler Sneijderle birşey paylaşsa hemen burda bizlerle paylaşacak güzel taraftarım. O güzelim duygularınızla dalga geçirmeyin sakin olun...

Ne dielim bizim olan bizimdir zaten, bizim olmayan da hiç olmamıştır:) Biz burda kendimizi de yırtsak birşey değişmicek, kaderde varsa parçalı formayı giyer zaten yoksa da kendimizi yırtsak boş...

Bu twetter kan emicilerine, reyting kurdu medyaya aldanmayın... Onların yapabileceği kapa açıklama bildirilmeden 10 dakika önce açıklamak olur 10 dakika geç öğrenelim ne olacak:)

Yönetim ya bize gerçekleri duyur yada şu transferden vazgeç....Bu adam bizim yönetime epl den haber bekliyorum anlaşma olmaz ise masaya otururuz gibisinden birşeyler sölediyse ve bizimkilerde o sözlere dayanarak bizi oyalıyorsa yazıklar olsun..Net bir şekilde transferden vazgeçilmelidir...(Gerçekten anlaşma sağlanmadı ise).,,,

ekşi sözlukte şöyle birşey var bir yöneticiden aldığım bilgiye göre galatasarayla anlaşamamış futbolcu. istediği rakamın 1.5 milyon euro altını teklif etmiş galatasaray ve günler süren pazarlıklar sonucu anlaşma sağlanamamıştır. artık önümüze bakacağız, zaten takımımız yeterince güçlü. sneijder tamamen lükstü.

bir yöneticiden aldığım bilgiye gö re galatasarayla anlaşamamış futbolcu. istediği rakamın 1.5 milyon euro altını teklif etmiş galatasaray ve günler süren pazarlıklar sonucu anlaşma sağlanamamıştır. artık önümüze bakacağız, zaten takımımız yeterince güçlü. sneijder tamamen lükstü.

lan ben de yarım saattir alıntıyı arıyorum :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt