Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hepiniz avatari sneijder yapin, belki gelir beylers

sneider her yıldız gibi kaprisli aslında DZAGOEV, ZAHA, İLİÇİÇ, veya GAİTAN gibi yıldız adaylarını alıp kendi yıldızımızı kendimiz yaratsak daha mantıklı tamda zamanı aslında avrupanın vitrinindeyiz bu futbolcularda kendilerini kanıtlamak isteyecektir.

beyler sneijderin interle imaj antlaşması üzerindeki sorunlardan dolayı bu kadar gecikme yaşandı,,,yoksa kulübüyle ve sneijderin kendisiyle çoktan anlaşılmış zaten,,,,,kasmayın kendinizi

Arkadaslar duyum falan tamamen geyik. Bu isi Sneijder, menejeri, Unal Aysal, Fatih Terim ve bir elin parmagini gecmeyecek Galatasaray yoneticisi disinda kimse bilemez. Ayrica imza olursa da aninda aciklarlar.

Bu arada 2 forum efsanesine dair de yazayim:

1 - Fatih Terim Hagi transferine karsi cikti: Tamamen yalan. Hatta adam bana para vermeyin onu transfer edin demis.

2 - Kap acik mi? Kap 7/24 acik :) Online sistem neden kapansin.

gelişme mi var?

Lemi bey nedir ya herifin laflarını anlamaya çalışırken mavi ekran veriyorum hep.

BAb6bPJCEAA6W63.jpg

Sneijder'in, İngiltere'den beklediği teklif Liverpool'dan gelmiş. Daily mail tam sayfa yapmış. Hadi geçmiş olsun.

Beyler az önce Moratti kılığında inter maçına sızdım. Snijder statta maçı izliyordu. Kendisiyle görüşme fırsatım oldu. Galatasaray'a gitmek istediğini söyledi.Tamam deyip Locama döndüm tv de Galatasaray maçının özet görüntüleri vardı sahaya köpek girmiş 3 tane güvenlik sahaya girip onları çıkarttı. Buradan anlaşılacağı üzere sözleşme 3 yıllık. Sniejder hayırlı olsun.

Beyler hepimiz resmimizi sneijder yapak

buyuk cagri vol 4 yapmanin zamani geldi...

biz her transfer doneminde rezil olmak zorundamiyiz.

allah kahretsin. boyle yonetim olmaz olsun. sneijder'in gelmeyecegi belliydi, kap aciklamalari felan. agir kufur ediyorum su an. her defasinda ayni seyler. biktim lan biktim. adam rahat rahat macini izliyo iste, kendi gozlerimle gordum. bize gelecegi felan yok, uyanin sizde artik.

:mad:

İşte yönetimin sevmediğim özelliği bu. Arkadaş belli bir gün verirsin, hala daha mırın kırın ediyorsa da uzatmaz vazgeçersiniz. Başka isimlere yönelirsiniz. Melo'da da bunu yaptılar 3 ay'ı yediler, Snejder'de bunu yapıyorlar yeter ya. Olmadıysa da açıklayın be kardeşim.

Ben kaçıyorum buralar yeni arkadaşlarla doldu .. çaktırmadan provake ediyorlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt