Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Şimdi konuş Ntvspor, nedir durum?

Biz bu parayı porto ya verelim bizim yerimize transfer yapsınlar:)

Her transfer dönemi bunları yaşamak zorunda mıyız? Transfer haberlerini gizliden yürütmeyi beceremiyorlar... Olan taraftara oluyor.

Abi bu noktada bizim yönetim bir sınır koyması lazım artık. Bir gün mühlet verip cevabını ver eğer vermezsen bu iş olmaz desin. Yoksa başka transfer için süremizde kalmayacak.

abdurrahim albayrak neden suratı asıktı konusurken belli aslında bence o da adamın isteksizliğinden dolayı bnce

adam açık açık gelmek istemiyor başka takımların teklifini bekliyor bence yönetim bir gün verip o güne kadar karar vermesini istemeli vermezse başka oyunculara yönelsinler adamın keyfinimi beklicez transfer döneminin bitmesine 15-20 gün kaldı zaten bu portakalın yüzünden oyuncu alamıyoruz

Beyler 2 gündür anlatmaya çalışıyorum. Bu haber çıkmadan az önce de yazmıştım. Adam 31 Ocak'a kadar bekletmek de ister. Adamın niyeti gelmek değil. Net bir şekilde son tercihiyiz. Diğer kulüpplere bizim üzerimizden bölf yapıyor. Dediğim gibi iş bizim ne kadar bu işi uzatacağımızda. Biz de rest çekersek belki yumuşar.

şeref reis buradaysan bikaç bişeyler kelam et lütfen moraller erimeye başladi :(

Renkdaşlar bizdeki sitelerde gerçeği yansıtmayan haberler yapabiliyor hatta gerçeği yansıtan haberler yapmıyorlarda diyebiliriz.Haberin doğruluğunu nerden teyit ettinizde sallıyosunuz Sneijder'e

Akıllı olan adam transfer bitmeden kimseyle dalga geçmemeliydi.Geçen de maalesef dalga geçilmeyi haketti :)

böyle gaza gelmeyince ya kuş muamelesi görüyoruz ya da işte ortalığı karıştıran. bizde istiyoruz herkesden çok gelmesini. ama ben artık ihtimal vermiyorum

Yine ne oldu çıktım geldim karamsar hava oluşmuş hayırdır?

Vallaha eğer açıklama cidden doğruysa şu dakika ben görüşmeler sonlandırılmıştır yazısını bekliyorum kulüpten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt