Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bakın eğer Sneijder'in bu daha iki hafta var falan lafıyla başlayan demeci doğruysa (moderasyon için sansürlüyorum mecburen) s...sin gitsin. teklifi hemen geri çekmeyen yönetim de s...sin gitsin.

Galatasaray şerefli, onurlu bir olgudur. "Galatasaray'ı son çare olarak gören hiç kimse Galatasaray'ın önceliği olamaz." Net.

[h=5]Hollanda menşeli bir internet sitesine açıklama yapan Sneijder'in menajeri Lerby, "Galatasaray'la kontrat konusunda konuşmadık. Yakın tarihte bir transfer mümkün görünmüyor" dedi[/h]

radikal

Açıklama doğru olmayabilir. Ama yine de bu adamın bizi diğer teklifleri çekmek için beklettiği ve aile işlerinin bahane olduğu gerçeğini değiştirmez.

valla geri çeksinler teklifi. almış kadar oldu yönetim

Bu adam transferin sonuna kadar ingiltereden teklif bekleyecek olmazsa bize gelecek bukadar net işte

Eğer bizim yöneticiler adamsa çeker teklifi geri döner adam resmen kafa buluyo bizi kullanıyor net.

Bence eğer bizi kullanıldığı düşünüyorsa yönetim. Bu akşam son teklifi yapıp yarın karar ver demeli... Yarın kesin birşey söylemezse çekmeli hemen görüşmeleri...

Transfer Nöbeti

Açıklama ne beyler biri hemen bilgilendirebilir mi

kaynak italya basını. zaten maç öncesi trübündeki görüntüleri var. moratti de karşı açıklama yaptı. sneijderi tek bi şansı var. ya galatasaraya gider ya da burada kalır dedi.

Yani moratti demiş ki "ya galatasarayınsın ya da kara toprağın" açık ve net. Sneijder hayırlı olsun...

Bu arada transfer döneminin bitmesine 3 hafta yokmu, ya 3 hafta bekletseydi.

Benim moratti ve sneıjderin açıklamalarından anladığım moratti bizle anlaşmış ve sneıjderin bize gelmesini istiyor sneıjder ise isteksiz ve ne kadar oyalayabilirim mantığıyla büyük takımlardan teklif bekliyor

irmakkazuk1.jpg

Küfür serbest mi?

Benim anlamadığım haber doğruysa eğer bu adam 2 hafta sürem var diye yönetime sölemiştir illaki...

15 Ocak Salı günü olay neticelenir artık..O saate kadar cevap gelmezse yönetim hiç uğraşmasın artık..B planımız keşke olsaydı abuk subuk birilerini alırız artık..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt