Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arkadaşlar ne hayır ya Sneijder ne açıklaması yapmış ?

Edit:Yeni okudum böyle birşey olamaz ya gelmezse gelmesin.

Burayı son planda tutuyosa hiç gelmesin geri çeksinler teklifi

Tamam biz süperiz Liverpool kaka.

Çarpıt sen daha söylediklerimi. Ben diyorum ki Liverpool son senelerde çok düşüşte. Evet tarihi çok dolu çok büyük bi klüp. Sneijder Liverpool'u seçerse ben dahil kimse şaşırmaz neden Liverpool diye. Neyse boşver devam nöbete.

engin verel morattiye muratti dedi ahahahahaha .... keşi :D

Yönetim vazgeçsin bu işten tepki falan da göstermeyiz arttık adamın şu ciddiyetsizliğine bakar mısınız ?

Gelme Sneijder tüm hevesimi kırdın.

böyle bişey demişse adam teklifi çekip başka adamlara yönelelim

Aynen ya bende bunu diicektim ne ara bitti macta roportaj aldılar da sitede yayınladılar acaba inanmak mı istemiyorum...

Devre arsı Sky sport a açıklamış herhalde, öyle diyorlar. Doğru olabilir.

git ingilterenin köy takımlarına yağmurda çamurda oyna topunu şerefsiz. bi pub'ada girer bizim maçlarımız izlersin tvden cücük...

Sneijdere artık son bir kez sorsunlar net cevabı alsınlar harbiden çocuk oyuncağı değil bu. Rahatım diyorsa burdada alır parasını rahatına bakar kasmaz.

şuan itibariyle yönetim bu transferden vaçgeçtik derse benim gözümde kral olurlar disiplinsiz karektersiz futbolcuya ihtiyacımız yok galatasaray camiası yönetimiyle taraftarıyla çok büyük camiadır bir tane karaktersizin ardından koşacak kadar düşmeyelim açıklamalar sığ karaktersiz bir açıklamadır bundan sonra bu oyuncunun gelmesini istemem

Sedat Doğan: ''Snejder ile parasal sorunumuz yok" (Bugün TV)

an itibariyle okeyleşmişizdir bence :yenieek:

Transfer Nöbeti

Son tercih meselesi nedir kim açıklama yaptı biri cevap yazabilir mi

Bu 15 ocak olayı doğruysa zaten 15 ocak son gündür transfer için olmazsa olmaz başka alternatiflere yönelelim

ulen ne iştir anlamadım.sözde 24 saat içinde haber vercekti.çok beklersin enayi tulun. biz bu kafayla flaş transferleri rüyamızda görürüz anca..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt