Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Gerçi adama hak vermemekte elde değil fiorentina deplasmanından Elazığ deplasmanına geçiş kararı 3 günde alınacak gibi değil :o

Adam 2 hafta var daha diyor da başkan Moratti'nin açıklaması da ortada yani Sneijder'in bir karar vermesi gerek ona göre adamlar da ya transfer yapacak ya her neyse artık. 2 haftanın sonuna kadar bekleyecek değil Sneijder. En kötü hafta ortası karara bağlanır bu olay. Ve öyle görünüyor ki bizi kabul edecektir.

Maçta olmasına niye şaşırıyorlar anlamak mümkün değil adam oturup saatlerce transfer görüşmesi yapacak değil ya menejer niye para alıyor.Birde B Planımız olsa böylebekletemez diyen arkadaşlar bu kalitede bir oyuncuyu tutuşturacak bir B Planı kim ola ki?

Madem rahat davranıyor bizimkiler çeksin teklifi. Ondan sonra Inter'de tribünde mi takılır, yıllık 2-3 milyona EPL'ye mi gider kendi bilir.

çok boş işlerle uğraşıyoruz.

fener alır diye düşünen varsa harbi gerizekalıdır kusura bakmayın.

Pazartesi ya gelir ya da bu iş biter yönetim rest çekerse yumuşayacaktır

bu yönetim star transferi falan yapamaz.bu kaçıncı be açıklama yapıyorlar bide sürekli.bıraksınlar bu işi.başka isimlere yönelsinler.kaç gün oldu be hala gün verdik diyorlar

Kabul et Başkanım kabul et bizim hali hazırdaki yönetimimiz transfer işini beceremiyor...

Ben işi bilen profosyoneller ile çalışırım diyen sen değil misin Başkanım ?

Transfer işini işin ehline verseydin ya ? Haldun Üstünel'e ? neden vermedin ? Bülent tulun'u yanına alırsan daha çok kar yağar güvendiğin dağlara Başkanım ...

Ben sevindim bu transferin olmamasına çünkü FATİH HOCAMIZ söylemese de istemediğini az buçuk belli etti... Bknz Abdürrahim Albayrak'ın açıklamalarındaki mutsuzluğa...

Kuşlara sesleniyorum sevinmeyin.. Çünkü sizin hayallerinizin bittiği yerde bizim gerçeklerimiz başlar....

Ya abi Haldun Üstünel Haldun Üstünel diyip durmayın bazı insanlar şehir efsanesi haline getiriyor getirdiği hangi adamlar bu kadar üst düzeydi Keita,Elano,Gio gibi isimleri getirdi emin ol ki bu isimleri şimdiki yönetimde çok rahat alır sadece basına çabuk düşer Haldun onu iyi başarıyordu basına düşürmüyordu.Adamlar elinden geleni yapmışlar dangalıklık Sneijderde bizde değil.

Eğer verilen sürede karar vermesse teklifi geri çekmekle tehdit edilmeli, öyle birşey var mı bilmiyorum ama adam resmen bizi çantada keklik görüyor ve diğer teklifleri bekliyor.

morattinin açıklaması bile adamın epl ye gitme düşüncesini destekliyor aslında

1.5 senede böyle 4.transferimiz. Reyes, Podolski, Shakiri ve Sneijder harika bir takım kurduk

Sizde bir hoşsunuz ya hangisi gelmek istedi de yönetim yok dedi... Ne yapsın şimdi yönetim adamı zorla kolundan çekip mi getirsin.. Adama yapabilecekleri en iyi teklifi yapmışlar hala adam oyalıyorsa ne yapsınlar...

Adam bizzat söyledimi ya bunu herkeste bi karamsarlık çökmüş :S yada site cokmu aşırı güvenilir

Ya ben gelmezse o kadar da üzülmem. Yeterki adam gibi alternatifi olsun. En başından beri dediğim bu. Sol bek ve Stoper unutulmasın bu arada.

Ynt: Transfer Nöbeti

Biz baskalarina derhal yonelmeliyiz. Eger son gunler size geliuorum derse bu kapi kapali denmeli. Nu bu ya kac aydir oynamiyo. Daha gelecekte form tutacakta shalke macina cikacak.hadi len demeliyiz. Ayip valla

IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sokarım lan Sneijderine . Çekin teklifi yalvarmayın daha fazla. o kadar

Bu yönetimdende bi yol olmaz.. Şimdi giderler Kayserideki Mouche'ye 10 milyon dökerler :mad:

Hepinizden nefret ediyorummmmmmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt