Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu saatten sonra bu adamdan vazgeçmemiz sözkonusu olamaz. şöyle bir senaryo çok hayalci olmaz herhalde:

biz teklifimizi çekiyoruz. sneijder diğer seçeneklerini değerlendiriyor. iki hafta sonra fener bir anda devreye girip oyuncuyu alıyor. o zaman ne yapıcaz?

bu senaryonun hayalci olduğunu düşünen arkadaşlar için bknz stoch transferi.

inşallah alırlar... emin ol gram üzülmem.

Başkanın acil bu transferde görevlendirdiği yöneticilerle bir toplantı yapıp, Sneijder'le taviz vermeden bire bir görüşmesi gerek. Çok fazla uzadı bu iş. Olmazsa da olmasın ama olumlu ya da olumsuz bitsin bir an önce. Bu yüzden başkanın en kısa zamanda Sneijder'le görüşmesi lazım ve fikrini öğrenmesi lazım. Bizden başka teklif bekliyorsa çekelim teklifi hemen.

Sneijder biznen dalga geciyor gibi

Zaten hali hazırda bir takım var alsınlar bir kanat oyuncusu tamamdır.

Yönetim bildiğin art niyetli.Terim'in istediği transferleri yapmamak için gelmek istemeyen Sneijder'e göstermelik teklif yaptılar.Teklifi kabul edince de gelmiyor diye açıklama yapacaklar, ya da fiyat kırıp Sneijder'i ikna etmeye çalışacaklar ve adam ona zor ikna oldum bunu kabul etmem diyecek.Transfer dönemi bitecek ve Terim'in istediği SOL BEK VE STOPER alınmamış olacak.Sonra Ujfa'da yok,kötü diyeceğimiz Cris bile gitti, başarısız olursa Fatih Terim oldu diyip harcamaya çalışacaklar.

Transfer olursa Terim başarısız olursa hoca önerdi biz aldık istediğini oynatamadı takımı diyecekler.

Hep Tulun'un işleri bunlar.Siz Abdurrahim'i bir transferden önce hiç ağlamaklı ve o kadar suratı asık gördünümüz mü.Terim ile arası en iyi adamlar Ali Dürüst ve Abdurrahimdir.Abdurrahim'e belli ki bunların amacı belli sen niye dur demiyorsun diyip çıkışmış Abdurrahim'de arada kalmış adam sıkıntılıydı.Yoksa Yiğit Gökoğlan'a bile takla atan sevinçten adam Sneijder ile bu noktaya gelince yerinde zıplar.

Galatasaray'ın düşmanı Galatasaray'ın içinde gerçeği bir kez daha açığa çıkmadan uyanalım.Sneijder pahasına olacaksa da olsun.Yeter ki bu takım başarılı olsun arkadaş.İstikrar için inadına Terim.

Komplo teorilerine gel ya al işte ben bundan korkuyordum herkes kafayı yiyor.

Bu son demeçte İntere gider yapmış anlaşılan istediğini koparamamış sizi süründürürüm diyor ,olay Q7-BJK çekişmesine benziyor tek farkl burda iyi bir bonservis ücreti veren takım var ve futbolcunun eli daha kuvvetlendiriyor bu durum.

bizim taraftar neden bu kadar çabuk gaza geliyor hayret doğrusu , şimdi atıyorum yarın sabah sneijder açıklansa sneijdere hakaret edenler hangi yüzle sevinecek ?

Bence sneijder bizi tamamen oyalıyor. biz nasıl olsa çantada kekliğiz. Sneijder transferin son gününe kadar evet demez bence , tabii adamada hak vermek lazım Galatasaray gibi vizyonu olan ve Cl de son 16 daki takıma geldiği gibi belgeli en az 10 takımın şike yaptıgı doğru dürüst rekabetin olmadıgı Avrupa'da popülaritesi ilk 10da olmayan bir lige gelecek. Ben Galatasaraylı olmasam ve sneijder olsam bende 2 hafta düşünürdüm

Gardaşım biz geçen sene Sneijder ile mi şampiyon olduk ? Bu sene Sneijder ile mi lideriz ? Sneijder ile mi çıktık gruptan ? Gelirse eyvallah iyi olur. Gelmezse de gelmez. Çok ta tın...

Ya birşeyden anlamıyorsunuz hala yönetime sallıyorsunuz adam daha ne yapsın ha ne yapsın kulübün tapusunu mu teklif edicek .

Anlaşamıyorsan kapa bildirmeyecen sağda solda ağzını ayırıp dalga konusu olmayacan !!! Yöneticilerin 1 dediği 1 dediğini tutmuyor sürekli yalan sölüyorlar !! Sneijder açıklama yapıyor 2 hafta diye aynı saatlerde Sedat Doğan çıkmış bu gece haber verecek diyor..

Yeter laa bu ne böyle ya sevimsiz herifler :mad:

bu adam bizi satar liverpolla imzalar not alın bu mesajımı?

Eğer bu transferi bitiremezsek bi daha kapa falan imzalar atılmadığı takdirde bi bildirim yapmayalım.Kuralına uymak zorunda değiliz bu kadar herşeyin.Bitirdiysen yap bildirimini.

Ne kadar çabuk gaza geliyorsunuz ya. Ne kadar güvenilir o kaynak. Ayrıca sneijder maçta değilmiydi nasıl açıklama yapmış.

şu kap olayını çözsünler artık arkadaş.ya son güne kadar isim lanse edilmesin yada anlaşılıp öyle açıklansın.yeter millete rezil olduğumuz.

yönetime tek kızılacak nokta budur .anlasırsın futbolcuyu geitirirsin öyle bildirirsin kapa. herkes öyyle yapıyor. bir müslüman bizmiyiz bu kap işinde anlamıyorum .ama bu sniejder gelmese bile nerdeyse 1 haftadır tüm dünya galatasarayı konusuyor tüm dünya hayretle izliyor ..

en başta kapa bildirmeyecektin, görüşmeler olumlu demeyecektin, 24 saat, 3 gün içi gibi tarih verip insanları beklentiye sokmayacaktın.

Anlaştık mı dediler? Hem havalara giriyoruz en ufak birşey de sonra da niye havaya soktunuz diyoruz.. Adamlar yanlış yalan birşey mi söylediler.. Görüşmelere başlandığı borsaya bildirildi.. Görüşüldü anlaşıldı interle.. Oyuncuyla görüşüldü süre istedi, para konusunda anlaştık son bir ailesiyle görüşmek için süre istendi dendi..

Başka ne dedi yönetim? Bunlardan hangisi yalan? Duyumcuların söyledikleriyle gaza geliyoruz sonra yönetime sallıyoruz...

Anlaşamıyorsan kapa bildirmeyecen sağda solda ağzını ayırıp dalga konusu olmayacan !!! Yöneticilerin 1 dediği 1 dediğini tutmuyor sürekli yalan sölüyorlar !! Sneijder açıklama yapıyor 2 hafta diye aynı saatlerde Sedat Doğan çıkmış bu gece haber verecek diyor..

Yeter laa bu ne böyle ya sevimsiz herifler :mad:

Sneijder gelirse bu yazdıklarını bekliyoruz hocam senden.

ve bu yönetime laf atanların allah ömürlerinin sonuna kadar BAM gibi ortasaha izletsin inşallah bu kadar değer bilmez olunmaz ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt