Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder gelmez abi.. Ben açiklamasindan ve uzatmasindan anladim.... Bu adam birilerini bekliyor.. Ve böyle bir adama 100% Ingilterenin ilk 6 Takimindan birisi basvurur... Tottenham, Arsenal, Everton, Newcastle, Liverpool vs..vs..birisi elbet kancayi Takar..

Totenhamı CL de yok diye reddetti

Tşk ederim renktaş desene bu adam bizi oyaliyor...

Bunu günün başında söylemiştim inanmadılar bana, adam kendi ağzından dinlediler :D Herşey ortada abi, tüm kartlar açık. Adam transferin son gününe kadar bekleyecek sonuçta çantada keklik var burda.

34cimbom34 gayet sağlamdır..

Herkes Toure,Rolando derken Cris diyende oydu..

Ben kötü futbolcu asla demiyorum ama Ne bir Hagi ne de bir roberto Carlos ayarında bir futbolcudur Sneijder...

Bu futbolcuyu öyle büyüttünüz ki nerdeyse Messi-Ronaldo-Xavi-İniesta seviyesine koydunuz..

ahanda bunu bil adam 2010 yılında onlarla aynı kefedeydi b.k atmaya gerek yok adam gelmeyeceğini ima edince.

Adam tribunde ne ara vercek o roportaji adam mactan cikmadi daha herkes.aklini kullansin bu italyanar cok kurnaz

Sneijder gelmez abi.. Ben açiklamasindan ve uzatmasindan anladim.... Bu adam birilerini bekliyor.. Ve böyle bir adama 100% Ingilterenin ilk 6 Takimindan birisi basvurur... Tottenham, Arsenal, Everton, Newcastle, Liverpool vs..vs..birisi elbet kancayi Takar..

adam zaten parasını kırpmamak için interde kadro dışı. epl'de saydığın hangi takım bu adama garanti 5-6 milyon verebilir.

Allahım ya bu bilgi kirliliği yüzünden şu saatten sonra gelsede sevinemeyeceğim gelmese üzülmeyeceğim heyecanım öldü resmen.

Sneijder ya bize gelecek ya da paşa paşa Inter'de oynayacak..Yüksek bedelleri uzun süren sakatlıkları olan bir adama ödeme riskine kimse girmez..Brüt 10m gibi bir para ödemeleri gerekir EPL takımlarının..Bizi bekletip burda kanser edeceğine adam gibi gelip imzalasın ya da vazgeçelim..İsminin büyüklüğünü geçin buraya gelme sebebi sadece para olacaktı zaten.

Bunu günün başında söylemiştim inanmadılar bana, adam kendi ağzından dinlediler :D Herşey ortada abi, tüm kartlar açık. Adam transferin son gününe kadar bekleyecek sonuçta çantada keklik var burda.

Adama demezler mi bu kadar mı acemisin basına B planımız yok diyecek kadar diye ?

Beyler bir sakin olalım önce haberin kaynağı ne kadar sağlamdır sizce bunu düşünelim.

Chadli ve Carlinhos olayını bildirmek zorunda değiller görüştük demedi sonunda, Sneijder'i bildirmemiz gerekti. Ama sıkıntı o da değil.

1) Başkan neden çıkıp öyle abuk bi açıklama yaptı?

2) Bu kulübün neden bir basın sözcüsü yok? Herkes kafasına göre çıkıp açıklama yapıyor.

3) Sneijder'e alternatif neden düşünülmez. Adam bizi çantada keklik görüyor.

Düşünülüp düşünülmediğini bilmiyoruz.. Sneijder olayı öyle yada böyle duyulacaktı ki sadece biz değil Moratti vs 50 kişi konuştu bu konu hakkında klasik olarak.. Avrupada işler böyle yürüyor açık açık konuşuyorlar

-Kulüp bırakırsa almak istiyoruz vs diye.. Sneijder, Kaka, Tevez, İbra tarzı isimli oyuncuların transferleri Avrupa'da saniyesi saniyesine her gelişmesiyle takip edilir.. Bizde okuruz hatta genelde Tevez için X kulüp 30 M € teklif etti, Kabul edildi edilmedi teklif arttı vs diye..

Transferin son gününde basalım Hernanes'e yahut başkasına parayı, Wesley'de kalsın öyle :asd:.

kendi öz evladımız arda bile bırakıp gitmedi mi atletico iiçin bizi. bu adamında ingiltereden ispanyadan hatta almanyann ii takımlarından teklif beklemesi gayet normal ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt