Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Inter resmen istemiyor, git diyor...

Hala neyin kafasını yaşıyor ki bu adam?

İngiltereden iddialı bir takım teklif falan yapmaz iciniz rahat olsun...

Liverpool un sadece adı var artık başka bir numarası yok...

Sent from my iPad using Tapatalk

Bu herif son alternatifim Galatasaray derken (ağzından bu söz çıkmamış olabilir ama meali bu) halen gelmesini istiyor musunuz?

Adam resmen bizi en kötü ihtimal olarak değerlendiriyor:sad007:

Sneijder'in bu son açıklamalarından sonra şimdiye kadar demek ki

Hem Bizim medyayı hem yöneticileri yemişler yazık, yoksa birşey açklama kap falan bu nedir ya..

Yapacağınız işe ..

Maç hala devam ediyorsa yalandır o haber zaten tek bir sitede var merak etmeyin çıkışında asıl açıklamasını duyarız

Onu bunu bilmem açıklama doğruysa eğer teklifi geri çekmeliyizz.

Yönetime sallayanlar o yüzden sallamıyolar zaten.elbette transferler olmayabilir,ama bizim ülkede borsaya bi oyuncu bildiriyosan veya ne biliyim ismini zikredip transfer listemizde diyosan ve hatta hatta kulübüyle anlaştık diyosan bu taraftarlar için bitti demektir.Ha böyle mi olmalıydı dersen hayır ama bu böyle ,çok zor değişir.

Tamam haklısın çok çabuk gaza geliyoruz ama aslında olması gereken yönetimin yaptığı ...

Artık 1 değil 2 değil 3 değil 4 değil ...........

Hala anlayamadıysak resmi olarak "Sneijder Galatasaray'dadır" açıklaması gelmeden diğer açıklamalar sadece işin formalite kısmıdır bence sorun bizdedir arkadaş .... Hadi diyelim Forlan/Reyes de ilkti sonuçta bu işe bitti gözüyle baktık ... Hadi ikinci Fabiano'ydu sanırım ondada düştük tongaya ... E abi demezlermi daha Shaqiri Podolski Keita hala daha ne bitti gözüyle bakıyosun "görüşmelere başlandı" açıklamasıyla ?

Demiyorumki bende heycanlanmadım bende inanmadım bu işin bittiğine ( hala da ümitliyim hiçbişey bitmiş değil ortada bitane olumsuz haber sonuçta onunda videosu bile yok yazıdan ibaret ) ama daha bi artık ayaklarımız yere basmalı bunca olayın üstüne ... Yarın atıyorum Sneijder yatsa Diego ile görüşmelere başlandı açıklaması yapılsa biz yine coşcaz sanki iş bitmiş gibi ... Yani yönetim tamamen suçsuz değil ama bizdede sorun var yani kabul etmemiz lazım ... :)

Bu transferin patladığı gün twitter duyumcularınında patladığı gündür tabii gelirse o adamlara inanılmaya devam edilecek

Şu kötüyü örnek alma sevdasından bir vazgeçemediniz ya helal olsun gerçekten sizlere yok barışmış sarpmış bammış bu yönetim gelmiş kurtarmış hayır zaten ondan daha kötüsü olamazdı ne bekliyordunuz ki kim gelse yönetime illa değişimler olacaktı ve hemen hemen aynı isimler alınabilirdi ilk hedef Selçuk olurdu alınırdı alınmazdı o ayrı sanki atla deve herkesin gördüğünü yaptılar sadece onun dışında yaptıkları ortada.

Transfer Nöbeti

Hayirdir ne oldu? Kaç defa dedik fazla gaza gelmeyin. Daha resmi açıklama yokken gidip İrmak Kazık a inanıp burda sevindiniz. Sabırlı olun ve resmi açıklamayı bekleyin. Hayırlısı olsun...

Adam resmen epl icin bizi oyaliyo haksizda degil aslinda ama ben sahsen bu saatten sonra gelmesini istemem.

yönetimdede suç var içlerinden biride çıkıp bilgilendirmiyoki anasını satim bi gizlilik bi gizlilik geriliyor burda millet ancak birşeyin bittiği falan yok alıcaz bu adamı görürsünüz

la sakin olun gelir gelmez açıklamayı bekleyin bu adam wesley sneijder milanodan elazığ deplasmanına gelicek düşünmesi doğal sakin olun saydırmayın adama gelir sonra ayrı tartışma çıkar bi sakin olun o haber sanki yüzde yüz doğru imzasız haber belkıde sallama

yemin ediyorum soğudum Sneijder ismini duymaktan, bu röportaj sonrası gelmesin hiç, ama bize acilen kanatlara bi adam lazım ve stoper...

Hernanes i alsınlar 20 milyon bonservis yıllık ücret 2 3 falan olur onda

Re: Transfer Nöbeti

Bazen diyorum ..

Envoyé depuis mon Samsung Galaxy S3 avec Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt