Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Videosu var mı bu haberin?

Sent from my iPad using Tapatalk

Yok abi işte sorun o yaa hala akıllanmadık bir türlü :asd:

Medya ve menajerlerin dediklerine inanıp inanıp burda birbirimize giriyoruz ...

Haberin videosu olsa eyvallah dicem ama hala anlamadık tüm dünyada medyanın ne kadar şerefsiz ve kafalarından haber yaptıklarına ...

Transfer Nöbeti

Adam para için İnter'de oynayamiyor kadroya giremiyor

Bizi para için seçeceği çok bariz belli zaten en basından beri...

Bunun nesini hazmedemediniz?

Sent from my iPad using Tapatalk

Adama demezler mi bu kadar mı acemisin basına B planımız yok diyecek kadar diye ?

o adama bu kadar acemisinmi demek bile kendisine iltifat olur , zapata denen adam cok iyi kaleci,başkana önerdim diyen kişidir kendisi ve şu an fatih terim olmasa cokdaan adnan sezgini solda bırakmışdı,kendileri futboldan anlıyorsa ben futbol allamesiyim keza kendilerinin vizyonu allum saido,marek heinz ve zapata gibi isimlerden öte değildir..

Bu herif son alternatifim Galatasaray derken (ağzından bu söz çıkmamış olabilir ama meali bu) halen gelmesini istiyor musunuz?

Hocam duygusalız hepimiz benimde zoruma gitti acıklamalar fakat bu tür adamlar'ın bizi Türkiye'yi son tercihe koyması yadırganacak bir durum değil.

Eğer ki gelirse bazı ilkleri basarmış olacagız ve birazda basarılı olursak,devamı gelecek bu transferlerin.

ya adama vereceğimiz parayla ligde ilk beşe girecek takin yaparim bende snaijderden önce yerli oyunculara ihtiyacımız var stoper solbek vesaire snaijder gelirse transfer bizim iiçin bitecek üstelik eksik noktalarımızı kapatamadan bence gelirse gelir gelmessede üzülmeye gerilmeye yönetime suç atmaya hiç lüzum yoktur.

Bence hiç kusura bakmayın bir suçlu varsa o da ne Şeref AYdın ne Irmak Kazuk, tek suçlu durduk yere tüm milleti bu olaya kitleyen ve beklenti içine sokup 3-4 günümüzün içine eden Frankeştayn kılıklı Başkanda.

Antu yerine buraya yazdın sanırım ...

valla sıktı artık...umrumda değil ister gelir ister gelmez...ben bundn sonra kafaya takmayacağım..:cool:

sneıjder gelmese takımı bırakacaksınız

herseyı bu kadar saplantı yapmayın

Bence hiç kusura bakmayın bir suçlu varsa o da ne Şeref AYdın ne Irmak Kazuk, tek suçlu durduk yere tüm milleti bu olaya kitleyen ve beklenti içine sokup 3-4 günümüzün içine eden Frankeştayn kılıklı Başkanda.

Adam gibi eleştiri yapacaksan yap yapmayacaksan güzel bir laf argoda git.

Şerefte bu transfer dönemiyle birlikte tüyü dikti

Tamam haklısın çok çabuk gaza geliyoruz ama aslında olması gereken yönetimin yaptığı ...

Artık 1 değil 2 değil 3 değil 4 değil ...........

Hala anlayamadıysak resmi olarak "Sneijder Galatasaray'dadır" açıklaması gelmeden diğer açıklamalar sadece işin formalite kısmıdır bence sorun bizdedir arkadaş .... Hadi diyelim Forlan/Reyes de ilkti sonuçta bu işe bitti gözüyle baktık ... Hadi ikinci Fabiano'ydu sanırım ondada düştük tongaya ... E abi demezlermi daha Shaqiri Podolski Keita hala daha ne bitti gözüyle bakıyosun "görüşmelere başlandı" açıklamasıyla ?

Demiyorumki bende heycanlanmadım bende inanmadım bu işin bittiğine ( hala da ümitliyim hiçbişey bitmiş değil ortada bitane olumsuz haber sonuçta onunda videosu bile yok yazıdan ibaret ) ama daha bi artık ayaklarımız yere basmalı bunca olayın üstüne ... Yarın atıyorum Sneijder yatsa Diego ile görüşmelere başlandı açıklaması yapılsa biz yine coşcaz sanki iş bitmiş gibi ... Yani yönetim tamamen suçsuz değil ama bizdede sorun var yani kabul etmemiz lazım ... :)

aynen özgür zaten onu dedim mesajın sonunda,sorun taraftarda işte aslında olması gereken öbür türlü ama bu iş böyle çok zor değişir diye:yenieek:

Allahinizi severseniz sakin olun öyle bir haber olsaydi çoktan her yere düşmüştü... Balon haber!

Hernanes gelsin :sad007:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt