Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Şşt kuşlar yem bittiyse bi haber edin tazeleyelim :)

İhtimal Süreç 1: yarın veya yarından yakın bir sürede olumsuz sonuçlandığına dair bildirim gelir, Djuricic, bernard tarzı bir adam alını, Hoca takımı(aslında bunlar alınmasa da) şampiyon yapar ve bakın aldığımız adam daha verimli oldu denir ve yine haklı çıkılır.

2. pazartesine kadar süre verilir rest çekilir. o da kabul eder.

Sadece sneijder le ilgilenmiyoruzdur umarım alternatifleride varmı bu adamların djuricic,chadli falan diyolar ama

şu foruma bir tane italyanca tercüman tutalım bu ney ya google taransleteden devrik cümle okumadan tillahım kayıyor :D

Valla şu saatten sonra foruma girmeme kararı aldım.Gelirse sevinirim gelmezse şeyimde olmaz.Transfer gerçekleşirse şimdiden hayırlı olsun herkese tebrikler.Gerçekleşmezse takım zaten iyi faktır edin renktaşlar takımımız gayet iyi zaten.En iyisi bu olacak adamdan fazla dertleniyorum-uz burada.Hadi şimdi HOŞÇAKALIN .

[video=youtube;gr7xuLYl00o]https://www.youtube.com/watch?v=gr7xuLYl00o[/video]

abi kusura bakmasin bu ayni bu filmdeki ise döndü, bahane üstüne bahane

sneijder 2 hafta sonra karar vericem dememiş. transfer sezonunun kapanmasına 2 hafta var acele etmiyecem demiş gayet normal bir açıklama. hemen atıp tutanları anlamıyorum sneijder gibi bir oyuncuyu almak istiyorsan beklemesini bileceksin.

La oğlum tamam yeter herkes ergenler gibi bir kere atar yaptı zaten. Düşünelim başka şeyler.:asd:

allahim insallah yarin kap'a bu transferin olumsuz sonuclandigina dair haber duserde, biz baska oyunculara yoneliriz.

ahmet ilhan yolda arkadaslar bu gidiste. ciddi ciddi 2 hafta kaldi.

filip djuricic, gerce onuda alamayiz biz.

bence fener iki güne bitirirdi bu işi.

adamlarda b.k gibi para var bastırıp alıyorlar.

bizim gibi uğraşmazlardı yani

Moratti ile aramız iyiyken elle tutulur işimize yarayabilecek adamları varmı İnter'in ??

Soyle dusundum renktaslar..adam pazartesi karar verecekmis..evet cok uzun surdu ve bizler biktik hatta..ama bi parantez acalim,

Sneijder suan futbol yasantisi icin son transfer yapacak, bu kulupten sonra artik ust duzey takimda ( man utd, ac milan, real ) ornegin takmlarda oynuyamiycak...

adami bir yandan anliyorum..Sneijder bu, ve hep ust liglerde oynadi.. ve kariyerinde herseyi cikarmak istiyor.. inshallah gelir.. ama gelmezse de bi yandan anlarim onu..

Bizde tek onemli olan Galatasarayin buyuklugu, gerisi yalan..baksana kuslara nasil cirpiniyorlar..halbiyse gidip kendi takimlariyla ugrassalar..iste buyukluk budur

Yahu Gelen adam sneijder.

Gidip avrupada orta saha say desen saycakları 10 adam birisi.

28 yaşinda.

Ve türkiyeye gelecek.

Yaziklar olsun.

Diyorsunuz ki adam teklif bekliyor bize son çare olarak geliyorsa gelmesin.

Düsün ki sen 28 yaşindasin real madrride oynamişsin, haksiz yere yollanmiş robbenle birlikte, gelmişsin intere. takima CL dahil 3 kupa aldirmişsin.Genodan gelen Militonun adı sayende duyulmus, herkes militoyu bi bok sanmiş ama sensiz bi hiçmis sonradan görülmüs falan filan.

Sonra gönderilmek isteniyorsun.

Seni Galatasaray istiyor.

su ana kadar yaşadigin ülkeler avrupanın başkentleri, Madrid Milano falan, kalkip bambaska bi kültüre geliceksin, senin dininden bile insanlar olmicak, hergün karının haberleri yapilacak, ayiplanacak, basin kötü oynadıgında senle ugrasacak.Ve deplesman diye palermo ya giderken Türkiyede deplasman diye elazigya gideceksin. Yani bu adamın Londradan bi takimdan teklif beklemesınden daha normal ne var?

ben olsam bende beklerdim.

Sonucta adam Galatasarayli dogmadi, bizim gibi degil hissettikleri, biz duygusaliz o profesyonel ve adam hayatını düşünmek zorunda tabiki. Sacma sapan konusmayin.

la taktınız elazığa nesi var elazıgının koyayım palermoya palermo nedir lan

Sedat Doğan 3 gün süre istedi diyor Wesley için

[video=youtube;2JvFZcyHIgY]https://www.youtube.com/watch?v=2JvFZcyHIgY[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt