Ismail Cosgun
Kırmızı Üye
- 25 Temmuz 2010
- 1.954
- 0
- 1.146
Cevap: Transfer Nöbeti
Şşt kuşlar yem bittiyse bi haber edin tazeleyelim
Şşt kuşlar yem bittiyse bi haber edin tazeleyelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haber doğru bence.
Gelmesin bu saatten sonra bence.
Fener olsa iki güne transfer ederdi.
Fark bu.
Neremle gülsem bilemedim.
Sadece sneijder le ilgilenmiyoruzdur umarım alternatifleride varmı bu adamların djuricic,chadli falan diyolar ama

Neremle gülsem bilemedim.
ne var bunda zaten baska alternatifi yokmus
Yahu Gelen adam sneijder.
Gidip avrupada orta saha say desen saycakları 10 adam birisi.
28 yaşinda.
Ve türkiyeye gelecek.
Yaziklar olsun.
Diyorsunuz ki adam teklif bekliyor bize son çare olarak geliyorsa gelmesin.
Düsün ki sen 28 yaşindasin real madrride oynamişsin, haksiz yere yollanmiş robbenle birlikte, gelmişsin intere. takima CL dahil 3 kupa aldirmişsin.Genodan gelen Militonun adı sayende duyulmus, herkes militoyu bi bok sanmiş ama sensiz bi hiçmis sonradan görülmüs falan filan.
Sonra gönderilmek isteniyorsun.
Seni Galatasaray istiyor.
su ana kadar yaşadigin ülkeler avrupanın başkentleri, Madrid Milano falan, kalkip bambaska bi kültüre geliceksin, senin dininden bile insanlar olmicak, hergün karının haberleri yapilacak, ayiplanacak, basin kötü oynadıgında senle ugrasacak.Ve deplesman diye palermo ya giderken Türkiyede deplasman diye elazigya gideceksin. Yani bu adamın Londradan bi takimdan teklif beklemesınden daha normal ne var?
ben olsam bende beklerdim.
Sonucta adam Galatasarayli dogmadi, bizim gibi degil hissettikleri, biz duygusaliz o profesyonel ve adam hayatını düşünmek zorunda tabiki. Sacma sapan konusmayin.
bence fener iki güne bitirirdi bu işi.
adamlarda b.k gibi para var bastırıp alıyorlar.
bizim gibi uğraşmazlardı yani