Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Haberi düzgün çevirebilecek bir tane bile düzgün İngilizce'si olan adam yok mu yav koca forumda?

Hocam çevirilerin baızları doğru. Ben şu an iyi durumdayım. Önemli bir akrar vereceğim ve bunu pazartesinden önce veremem. Ayrıca transferin bitmesine de daha 2 hafta var demiş.

Transfer Nöbeti

Beyler pazartesi biz haber çıkar büyük ihtimalle

Sent from my iPad using Tapatalk

Forum kuş dolmuş, namahremine girip kupa aldıklarımın, sondan 2. haftada görüşeceğiz, olayı zanıyın...

beyler adam bizi kullanıyor demek nazlanıyor demek kuşmusun manasına gelmiyor.

Evet Belhanda ile ilgili paramız yok diyip kestirip attılar.

Sneijder iyi futbolcu çok iyi futbolcu ama naz çekip koca kulübü peşinde maskara edemez.

Bazıları GALATASARAY'ın ne anlama geldiğini bilmiyor sanırsam.!

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Hala sneijder hakli diyen var.

1- 2 hafta sonra gelecegim demiyor. 2 hafta sonra gelemeyebilirim. Arastiriyorum diyor

2- acikcasi bizi yok sayiyor. Ulan bizim plan yokmu. Zevk icin seni almiyoruz ya. Sonra ortada kalabiliriz. Biz sana firsat transferi diye bakmiyoruz.lazimsin iste bize

IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Öyle de.

Bir de şu pencereden bak: Türkiye'ye daha önce Sneijder seviyesinde kaç adam gelmiş ?

Bu bi ilk neredeyse. Yani bu transfer olsun, önümüzdeki yıllarda bunun gibi bir kaç transfer daha olsun, işte ondan sonra artık yeni Sneijder'leri almak daha kolay olur. Yani şuan Türkiye bu adamlar için bir kapalı kutu.

Yarın öbür gün bu adamlarla avrupada kupa kaldırırsın, ismini duyurursun, bu adamların da referansı olur, işte o zaman bak gör kimse nazlanıyor mu Türkiye'ye gelirken

Sneijderi alamayacak diye yönetime kızanlar var yönetim daha ne yapsın kulübüyle anlaştı oyuncuya verebileceği en yüksek teklifi yaptı oyuncunun kararını bekliyor ve beklemeli bu ne Belhanda ne de Shaqiri

Yahu Gelen adam sneijder.

Gidip avrupada orta saha say desen saycakları 10 adam birisi.

28 yaşinda.

Ve türkiyeye gelecek.

Yaziklar olsun.

Diyorsunuz ki adam teklif bekliyor bize son çare olarak geliyorsa gelmesin.

Düsün ki sen 28 yaşindasin real madrride oynamişsin, haksiz yere yollanmiş robbenle birlikte, gelmişsin intere. takima CL dahil 3 kupa aldirmişsin.Genodan gelen Militonun adı sayende duyulmus, herkes militoyu bi bok sanmiş ama sensiz bi hiçmis sonradan görülmüs falan filan.

Sonra gönderilmek isteniyorsun.

Seni Galatasaray istiyor.

su ana kadar yaşadigin ülkeler avrupanın başkentleri, Madrid Milano falan, kalkip bambaska bi kültüre geliceksin, senin dininden bile insanlar olmicak, hergün karının haberleri yapilacak, ayiplanacak, basin kötü oynadıgında senle ugrasacak.Ve deplesman diye palermo ya giderken Türkiyede deplasman diye elazigya gideceksin. Yani bu adamın Londradan bi takimdan teklif beklemesınden daha normal ne var?

ben olsam bende beklerdim.

Sonucta adam Galatasarayli dogmadi, bizim gibi degil hissettikleri, biz duygusaliz o profesyonel ve adam hayatını düşünmek zorunda tabiki. Sacma sapan konusmayin.

IMZAmi atarim bravo süper yorum . galiba son 100 sayfada bir akili yazi sen yazmisin. yahu zamaninda tanju colak bile para icin kendisini Galatasaray li olarak gören birisi karsi tarafa gecti . Sneijder de iyi profesionel. öyle gelirse bile candan oynamaz ama en iyisini yapmaya calisir sonucda tam bir pro ve aldigi paranin hakini vermeye calisir. biraz fazla duygusaliz biz Taraftar olarak bu konularda belkide.

Ama benim burda sinirlendigim nokta yöneticilerimiz bu aksam yada 24 saat icinde bu is sonuclanacak diye haber yapmalaridir. yani aslinda burda oyuncu demisdir bana sukadar zaman verin diye ki yöneticilerimizde cikdi bu cekilde aciklama yapti Topluma. Yani Pro oyuncaysan verdigin sözde durmalisin. cocuk oyuncuga degil bu.

Fenere/Azizeye buyuk bir tazminat davasi acilmali .. Sikecilerin yuzunden herkezin bizim ligimize bakis acisi degisti ...

Taraftarın şu forumda harcadığı eforun yarısını şinayder harcayacak mı acaba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt