Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

anlaşılan muslerada bizi istememiş dimi

10 gün mü 18 gün mü bekletti he ???

Veli Yigit ‏@veliyigit Her transfer dönemi aynı seyler ! Hemen anlık elestiriler, surekli degisen yorumlar, haksız hakaretler ve sabırsızlık ! Sabırlı olmak lazım

Böyle fail zamanlarda da duyumcu ergenleri görmek isteriz ama hep arazi oluyorlar nedense. O bu deil de melih şabanoğlu falan hepsi kolpaymış.

15897d1302821474-iyimserligine-hayranim-sss.png

20116186541.jpg

Beyler Irmak Kazuk Sneijder ile Inter arasinda sorun var dememismiydi? Bugün Morattide ters konusunca aklinca demiski: "Parami verin ben gideyim", cünkü Morattide onun gitmesini istiyor yillik maasindan kurtulmak icin. O`da bunu bildigi icin "uzatmayinda sende rahat et" manasinda söylemis olabilir.

BENCE bu böyle olabilir Morattiye baski kurmak icin, ha gercekten 2 hafta daha beklemek istiyorsa ne hali varsa görsün.

Veli Yigit ‏@veliyigit

Her transfer dönemi aynı seyler ! Hemen anlık elestiriler, surekli degisen yorumlar, haksız hakaretler ve sabırsızlık ! Sabırlı olmak lazım

beyler adam bizi kullanıyor demek nazlanıyor demek kuşmusun manasına gelmiyor.

Evet Belhanda ile ilgili paramız yok diyip kestirip attılar.

Sneijder iyi futbolcu çok iyi futbolcu ama naz çekip koca kulübü peşinde maskara edemez.

Bazıları GALATASARAY'ın ne anlama geldiğini bilmiyor sanırsam.!

Sen çok biliyonda fener alır diyon hee

beyler haberin ingilizcesi varsa bi sitede lütfen yollayın linkini adam gibi çevireyim ingiliz dili okuyorum net birşey söylerim size lütfen yollayın var ise googledan bulamadım.

Al bir de buradan yak doğruysa Portakalın günahını aldık :asd:

tercüman arkadasa sordum şimdi bunun ne demek oldugunu .

it will be made by monday ------ pazartesiden önce karar yok ya da pazartesi kadar karar veririm gibi anlamları var diyor ... rahat olun bu adam bizde

Alternatifleri hazır tutulmalı.adam hayır derse bile bi yol haitamız olmalı.

Bilemem. Ama Bülent Tulun, Albayrak ve Sedat Doğan önce Cuma, Sonra Cuma Gecesi, Sonra Cumartesi dediler bu adam Pazartesi diyor. Artık size kalmış yorumlamak.

Ömer zaten son çıkan haberlerde TRTSPOR falan karar vermek için pazartesi menajeri ile son bir görüşme yapacağını söylemiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt