Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ayrıca sneijder tulunu görünce inter başkanına benziyo diye istemiyorda olabilir :) keşke adnan öztürkü veya lütfü arıboğanı gönderseydik

Radyosporda podcasttan yayını tekrar dinledim.Özgür Sancar ben Bülent Tulunla konuştum yayınlıyorum dedi.Konuştuklarını kendisi okudu.Ben diğer oyuncular içinde

uğraşıldığına inanıyorum.B planı olayınıda kendisi açıklamadan inanmam inanmıyorum arkadaş :D

Beyler yarın ola hayrola ben kaçar :ayatollah:

transfer olumlu yada olumsuz açıklanana kadar nöbete girmiyorum herkeze iyi akşamlar

I’m fine. It is a big decision I have to take, so I don’t think it will be made by Monday,” he told Sky Sport Italia.

"Ben iyiyim. Benim almak zorunda oldugum karar, büyük bir karar, yani Pazartesine karar bu kararı alacagımı dusunmuyorum." diyor.

Devamında ise onumuzde transfer penceresinin kapanmasına 2 hafta var. Sakinim, zamanımı kullanacagım diye ekliyor. Kısaca adamın dusunmesi bizim beklediğimizden daha uzun surecek :/

moratti, 'ya turkiye'ye gidecek, ya burda kalacak' aciklamasi bomba olmus bomba.

bence moratti'nin aysal'a borcu felan var la. :asd:

tefeci aysal. :D

Wesley Sneijder SanSiro'da İnter maçını izlemek için tribünlerdeydi ve Galatasaray konusunu cevapladı '' Pazartesi'ye kadar olmaz ''

''İyiyim, bu almam gereken büyük bir karar bu yüzden Pazartesi'ye kadar bu kararı alıcağımı düşünmüyorum ''

''Transfer döneminin bitmesine henüz 2 hafta daha var. Rahatım ve seçeneklerimi düşünüyorum''

Beyler adamın söyledikleri bunlar diğerleri fasafiso şeyler bizi etkilemez yani.

Yahu Veli Yiğit twitterdan heyecanla eleştiri yapan taraftarı yaftalayacağına gitsin Tulun ve Albayrak'a hani Cuma demiştiniz desin sıkıyorsa!

neden pekı clde oynayan takım dıye ısrar edıyor anzhı kac para verdı acaba 1 ml mı guldurme goznu seveyım alllahın askına

sen barı yapma

Onur tartışmanın çıktığı noktayı kaybettik

öncelikle ona dönelim

ben forumda Palermo Elazığ karşılaştırılmasına sinir oldum

ne alakası var adam Elazığ'da mı yaşayacak dedim

eğer bir karşılaştırma yapılacaksa İstanbul ile karşılaştırın Palermo'yu hatta Milano'yu

ama gelinen nokta şudur ki Sneijder bizim ülkemizi beğenmiyor

olabilir saygı duymak zorundayız, zorla güzellik olmaz

artık bende kendisinin bize gelmesini istemiyorum

bu taraftar meloya saydırıyodu :D gelmeden taraftarı bölen adam :D

Stoper falan bakiyorlardir insallah, Ujfalusi'ye güvenip yola cikmak istediler daha sezon acilmadan bir daha sakatlandi. Sneijder gelse bile savunmada eksiklik var, stoper ve sol bek acil lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt