Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Pazartesi'ye kadar bu kararı alıcağımı düşünmüyorum! basında pazartesi alıcağıma düşünmuyorum diyor!

Sneijder işi 4-5 gün daha bitmez ama ondan sonra belli olur kendinizi kasıp sahte duyumlara kanmayın.Teklifin arkasında durursak son çare de olsa gelecektir.Çünkü Inter resmen kovdu adamı.Moratti kış kışlıyor sürekli.

Bence bu haber çok net uydurma boş yere heder oldunuz ... Belki WS şuanda evinde valizini topluyo :asd:

Hiç kimse Galatasaray'dan büyük değildir gelmezsen gelme sen kaybedersin koçum.

Esra erolmu geldı foruma

selen ölsen bizede manita ayarlarmısın rica etsem

esma erol gibi gördüm seni şuan

beyler 3 ingilizce öğretmeni ve 1 tercüman arkadaşa tercüme ettirdim şu anda röportajı .

it will be made by monday ----pazartesiye kadar yapılacak .yani pazartesiye kadar karar verecegim diyor adam daha ne desin ;)rahat olun bu teklife hayır diyemez .

it will not diyor.

arda bu basın kelime oyunu yapıyor ozaman

aynen öyle hocam biz bu kalıpları lisede gördük kelimenin başına getirilen şey anlamı değiştirir By Monday,Tuesday,Wednesday demek o günün son gün yani deadline anlamına gelir ya bilerek yapıyorlar ya da gerçekten bilmiyorlar.

Sneijder geldi geliyor imzaladi imzaliyor ucaga bindi biniyor bileti kesildi yerine oturdu indi geri dondu gelmem dedi beklicem dedi .

beyler 3 ingilizce öğretmeni ve 1 tercüman arkadaşa tercüme ettirdim şu anda röportajı .

it will be made by monday ----pazartesiye kadar yapılacak .yani pazartesiye kadar karar verecegim diyor adam daha ne desin ;)rahat olun bu teklife hayır diyemez .

yeminli tercümana da onaylatsaydın :)

eksik göndermişsin o zaman, bende İtalya'da oturan bi kız arkadaşıma gösterdim ilk buna benzer bir şey söyledi sonra özür dilerim ilk tarafı görmemişim, 2 hafta içinde karar vericem demiş ıvır zıvır dedi.

Beyler bakmayın 2 hafta dediğine. En fazla salı günü bu transfer netleşir

abi adam 2 hafta var henüz erken diyorsa ptesi de olmaz bu iş..

ama açıkçası bana pazartesi günü olumlu sonuçlanır gibi geliyor, borsa da açık olduğu saatlerde...... bizim kulüp sever bu işleri

o lafın devamı da var. neden o cümleye takıldınız sadece. öteki cümlesinde de önümde 2 hafta var, düşünecem diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt