Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Pazartesinden once karar vermem cok zor olacak . Daha uzun da sure bilir 15 daha transfer periodu var dior . Nokta net .

7 cedimiz ingiliz ingilizcesi bilirik .

ulan yine ne oldu yaaaa Allahım vallahi delirecem yinemi olumsuza döndük beyler yap:omayın şaka deyin ya

ya çok takma kafanı Snijder güya Pazartesi'den önce kararımı bildirmem zor demişmişmiş ... Ne güvenilir bi haber sitesinden çıkma haber ne de videosu var ama bizim karalar bağlamamıza yetti tabi :asd:

çevirdim işte arkadaşlar 2-3 sayfa geride duruyor okuyun

abi adam 2 hafta var henüz erken diyorsa ptesi de olmaz bu iş..

ama açıkçası bana pazartesi günü olumlu sonuçlanır gibi geliyor, borsa da açık olduğu saatlerde...... bizim kulüp sever bu işleri

Erdem son söylediği iki hafta olayını kafana takma pazartesi işlem tamamlanacak

beyler 3 ingilizce öğretmeni ve 1 tercüman arkadaşa tercüme ettirdim şu anda röportajı .

it will be made by monday ----pazartesiye kadar yapılacak .yani pazartesiye kadar karar verecegim diyor adam daha ne desin ;)rahat olun bu teklife hayır diyemez .

will not be made by Monday

zaten bizimkilerin pazartesiden sonra fazla beklyeceğini zannetmem.

Ulan gelse de gelmese de

ALLAH'ın izniyle bu sezon da İnşaAllah şampiyon olacağız

ve PAPAZIN ÇAYIRIN'DA şampiyonluk turu atacağız

ve en son olarak Schalke

sen bittin olm !!!

the%2Bgodfather.jpg

Yahu İtalyada yaşadım yıllarca ev arkadaşım İtalyan aradım direkt okudum cümleyi.."Pazartesiye kadar bir karar vermem söz konusu değil " diyor aaaaaaaaaaaaa:)..Pazartesi bir karar vermem demiyor..

aynen öyle hocam biz bu kalıpları lisede gördük kelimenin başına getirilen şey anlamı değiştirir By Monday,Tuesday,Wednesday demek o günün son gün yani deadline anlamına gelir ya bilerek yapıyorlar ya da gerçekten bilmiyorlar.
arda başka bir renktaşda aynsını söyledi özellikle by kelimesini yok sayıyor bunlar ozaman! kasıtlı olarak! ulan varya:mad:

Wesley Sneijder is in the stands at San Siro to watch Inter and confirmed his response to Galatasaray “will not be made by Monday.”

Adam pazartesiye kararımı veririm demiyor.

Önümde transfer sezonunun bitmesine 2 hafta daha var. Teklifleri değerlendireceğim diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt