Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

O değil de adamın dediği harfi harfine doğruymuş. Akşam sinir olup unfollow yapmıştım. Gerçekten başkanla görüşüyor demek.

İBRAHİM SETEN
‏@ibrahimseten 2. GS Sneijder ile 19.00'da konuştu; Wesley "Haftasonu babam geliyor.. Ptesi de menajerimle konusacağım; Kararıımı ondan sonra veririm" dedi

bunun italyancasi yokmu? ordan cevirmeyi deneyin bide bari...

Sneijder gelirse kac numara forma giyer ;

Sneijder gelirse ilk mac bank oynarmi ;

Sneijder gelirse sikeci medyasi ne onlem alir ;

Sneijder gelirse ozel tezahurat yapilirmi ;

Sneijder gelirse forma satisi patlama yaparmi ;

23

oynamaz

saldırır,önlem alamaz

yapılır

yapar

Bu Veli Yigit her transfer sezonunda iyi prim yapiyor, eminim ki adamin bir bilgisi yok sadece resmi siteden yapilan aciklamayi tekrar edip duruyor bozuk plak gibi. Birsey bilmiyorsan yazma, ama bizim sahte duyumculari görünce sende yaz, yazmazsan ne olur diyorum kendi kendime.

Bence Sneijder gelmeyecek... Ben buna artik yürekten inaniyorum...

Abi adamin kesin konustugu görüstügü ve bizden daha çok istedigi bir Kulüp var... Orasi ile orta yolu bulmaya çalisiyor. Bulacaktirda..

2 hafta olayına takılmayın adam bizle anlaşamazsa iki haftası daha var doğru söylemiş ama bu transfer bizim adımıza pazartesi sonlanıcak bence olumlu da sonlanıcak

Burada çoğu kişinin atladığı yer transfer sezonun bitmesine 15 gün var diyor 15 gün sonra kararımı vereceğim demiyor.bu futboloda klasik söylemlerden biri bizim alışık olmamız lazım bizdeki yöneticiler sürekli söylerleer ali dürüst vari cümle kullanmıs rengini belli etmemek istemiş.Belliki bi yerlerden haber bekliyor bu iiş pazartesi olumlu yada olumsuz biter.

O değil de adamın dediği harfi harfine doğruymuş. Akşam sinir olup unfollow yapmıştım. Gerçekten başkanla görüşüyor demek.

İBRAHİM SETEN
‏@ibrahimseten 2. GS Sneijder ile 19.00'da konuştu; Wesley "Haftasonu babam geliyor.. Ptesi de menajerimle konusacağım; Kararıımı ondan sonra veririm" dedi

İnanmayın o adama,ben onun bir çok yalanın üçkağıdını direkt twitterda vurdum yüzüne yönetimden bir tek Sedat Doğanla yakın o kadar diğerleri onu sallamıyor bile..BU yazdıklarımdan sonra beni bloke etti twitterda..Derin üçkağıtçıdır

Sneijder Transferinde positiv düsünen birisi olarak bu aksam bu Transfer olasigi 100de99% dan birden 40% a düsdü ve bu oranda iyimsel dir :(

Bu Veli Yigit her transfer sezonunda iyi prim yapiyor, eminim ki adamin bir bilgisi yok sadece resmi siteden yapilan aciklamayi tekrar edip duruyor bozuk plak gibi. Birsey bilmiyorsan yazma, ama bizim sahte duyumculari görünce sende yaz, yazmazsan ne olur diyorum kendi kendime.

Lan adam GSTV nin gediklilerinden o bilmeyecekte sen mi bilecen zaten bir şey dediğide yok galyana gelmeyin transfer yatsa veya gerçeklesse farketmez ilk bizden öğreneceksiniz diyor

gelmezse gelmesin

lig basliyor, iki hafta sonra derbi var

İBRAHİM SETEN

bu ibo acaba sneijderlede konusmusmu.:)korkuyorum bigun barack obamayla dakonustum diyecek diye:)

Renktaş kimsenin maskara olduğu falan yok, maskaralık hissini biz taraftarlar olarak hissediyoruz sebebi de beklentilerimiz. Galatasaray Sneijder'e talip oluyor, ve şimdiye kadar Sneijderden olumsuz bir cevap gelmedi... Zamanında Fnerbahçeye transferi söz konusuyken sorulduğunda alaycı bir şekilde gülmüştü. Bu bile bizle Fener arasındaki farktır.

Gelelim Sneijder olayına dün bazı arkadaşlar ben söyleyince kızmıştı, ama gerçek bu. Sneijder dediğin adam şuan mevkisinde en iyi 5-6 oyuncudan birisi. Ve biz dünyanın en iyi 5-6 takımından birisi değiliz. Adam doğal olarak bizden daha iyi bir takımda forma giymek istiyor, ha biz taraftarlar bunu gururumuza yediremeyip gider yapıyoruz. Madem bizi istemiyor gelmesin o zaman vs. Ama yanlış, Sneijder'in yaptığı yanlış falan değil tam tersine normali bu.

Dünki analizime yanlıs diyen arkadaşlar bugün ne demek istediğimi anlamıştır. İnter ile anlaşmışız, Sneijder ile bize gelirse alacağı parada ve şartlarda anlaşmışız. Ama adam bizden daha iyi bir klüpte aynı parayı alabilirmiyim diye ailesini ortaya atarak(yalan) süreci uzatıp, şansını zorluyor. Ve kimse kızmasın siz de adamın yerinde olsanız siz de aynısını yapardınız. Siz Galatasaraylılık duygusuyla olaya bakıyosunuz. O adam Galatasaraylı doğmadı, Galatasaray'a normal bir takım gözüyle profesyonel olarak bakar. Sizin için Shalke, Werder Bremen neyse biz de Sneijder için oyuz.

Ama bu iş benim heyecanımı kaçırdı orası ayrı. Ama bu demek değildir ki Sneijder transferinden vazgeçelim. Ama bir konuda eksikliğimiz var, Profesyonel olarak pazarlıklarımız yapılmış okey, yönetim görevini yapmış okey ama Abdurrahim Albayrak, Haldun Üstünel ruhu eksik. Oyuncunun menajerine ve klübe profesyonel yaklaşmak lazım ama oyuncunun duygularına hitap etmek gerekir.

Ben yurt içi transferlerini Abdurrahim Albayrak'ın, yurt dışı transferlerinde Haldun Üstünelin kullanılması gerektiği düşüncesindeyim. Yurt içindeki transferlerde Abdurrahim abinin ne yapıp edip ikna etmeden bırakmayacağını biliyoruz. Yurt dışı transfelerinde de hem Avrupa-i duruşu, hem centilmenliği hem de espritüelliği hem de dost canlılığı ile Haldun Üstünelin ikna kabiliyetinin yüksek olacağını düşünüyorum.

Tamam para kariyer çok önemli ama sonuçta oyuncunun kararında bitiyor. Kararını da ruh yapısıyla veriyor. Oyuncunun ruhuna hitap etmeli.

Son olarak Sneijderin transferi konusunda sonuna kadar uğraşmamız gerekiyor. Kendisi basit bir oyuncu değil. Transfer edebilmemiz halinde büyük kazanç. Mevkisinin dünyada en iyilerinden. Ama Sneijder ve menajeriyle olan görüşmemiz de baskı yapmamız gerekiyor. Sürecin uzaması Sneijderin lehine. Bizim süreci kısaltmak için baskı yapmamız gerekir.

illaki kulaktan dolma bilgileri vardır yöneticilerin çeşitli menejerlerden dolayı. Mevcut şartları ve durumu iyi okuyup eğer bizim teklifimize yaklaşan bir teklif yok olduğundan eminsek anında rest tarzında değil ama bizim çeşitli planlarımız var ve senden x gün x saate kadar kararını olumlu yada olumsuz bize bildirmeni istiyoruz. O saatten sonra bizim için bu transfer konusu tamamen kapanır demek be oyuncuyu zorlamak lazım. Ama yok bize benzer teklifler ve hatta daha iyi teklifler varsa o zaman rest değil ama duygusal baskı yapmak lazım. Neden bizi seçmesi gerektiğini özümsetmek lazım. Gerekirse Abdurrahim Albayrak'ı yollayıp koluna girdirceksin. Seni almadan gitmiyorum diyip gidip evine yerleştireceksin(samimiyet açısından kastediyorum)

Yani hamlelerimizi mevcut durumu iyi okuyup belirlemek çok önemli...

Bazı arkadaşlarımıza gelince, Sneijder'e bizi oyaladığı için kızıyorlar. Ama bahsettiğiniz futbolcu dünya yıldızı... Bu demek değil ki size kızıyorum. Olaya duygusal yaklaşıyosunuz çünkü siz onu parçalı formayla görmenin hayaliyle geçirdiniz son bir haftayı. O yüzden asla sizi suçlamıyorum çünkü ilk Sneijderin konusmalarını duyunca sizinle aynı tepkiyi vermiştim ama sonra biraz duygusallığı bırakıp mantıklı yaklaşınca daha akılcı olayları görebildim.

Hayırlısı neyse o olsun Galatasaray'ımız için arkadaşlar. Başka ne desek boş...

Görüşlerini beğendiğimi daha öncede söylemiştim yine güzel yazmışsın eline sağlık valla o kadar uykulu olmama ve üşenmeme rağmen okudum :asd: ... Haldun Üstünel kısmı dışında katılıyorum tamamen :yenieek:

Herkese iyi geceler arkadaşlar lütfen olumlu da olsa olumsuz da olsa saçma sapan medya ve duyumculardan gelen haberlere hemen inanıp sevinmeyin ya da üzülmeyin bu transfer için sabretmekten başka yapabilceğimiz bişey yok hadi kalın sağlıcakla ...

Sneijder %99 gelecek %1 menajerin lavukluk yapması yazın bir kenera tek inanan ben kaldım transferin gerçekleşeceğine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt