Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ulan yatin be ben bu sneijder in menejerina birsey dicem de neyse bekle bekle chelsea alir falan diye, oyalip duruyor bizi, neyse ...

zorla evet dicek oda talibi olmadigindan boyle birinden ne kadar hayir gelir merak konusu

Ynt: Transfer Nöbeti

Oyaliyorla. Biz sure verdik. Oda tamam dedi. Buyuk ihtimal. Ama sonra yan ciziyor. Bunun anlami bizi istemiyor.

IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Saçma sapan tweetler paylaşılmayınca forum güzel oluyor. Yok uçak 15:00 iniyor, biniyor yok ebesinin nikahi.

ulan yatin be ben bu sneijder in menejerina birsey dicem de neyse bekle bekle chelsea alir falan diye, oyalip duruyor bizi, neyse ...

Senin yöneticin B planımız yok derse adam haklı olarak oyalar tabi. Sneijdeer abi adam. EN kötü Inter'de aklır 6 ay daha parasını alır çatır çatır. İdmana çıkar. 6 sonra bir sürü büyük kulüp sıraya girer.

Transfer Nöbeti

Belki gercekten düşünüyordur belli mı olur

Hayatının önemli kararlarından biri neticede

Sent from my iPad using Tapatalk

Ntvspor bizi timsaha getirdi..

Kalaylasak bir dert kalaylamasak iki dert..

Üff be.. :mad:

Efe bu arada eline yüreğine sağlık duygularıma tercüman olmuşsun yazınla, sayende karamsarlığı abartan üyelerimizide biraz olsun pozitife yönelttin :)

Renktaş ilk sneijderin açıklamalarını okuduğumda onlardan daha fenaydım ;) Onlara da kızmamak gerekiyor, 1haftadır herkes heyecandan ne yapacağını şaşırıyor. Olumsuz birşey olunca da haliyle heycanlarının yoğunluğu kadar üzüntülerinin de yoğunluğu yüksek oluyor.

Ben her farklı düşünene kuş denilmesine karşıyım. Yada her olumsuz düşünene aynı ithama ama bazı kuşlar forumda ciddi ciddi ciyakliyor, dikkat etsinler ciyak ciyak olur viyak viyak siz anladınız ne demek istediğimi fenerli arkadaşlarım.

Ha adam gibi ben fenerliyim diyin, Sneijder yada hangi konuysa düşüncenizi samimice belirtin sonsuz saygı duyalım, renk değiştirip bukelemun gibi gsli ayağına yorum yapıp insanların moralini bozmaya çalışmak ancak karaktersizlerin yapabileceği bir durum.

Benim de antuda üyeliğim var ama sadece ortamı ve gelişmeleri takip ediyorum ama fenerliymiş gibi yorum yazmaya kalkmıyorum.

Tekrar estağfurullah diyeceğim, asla yaşınızdan dolayı bunları yazmadım ben. Eğer düşüncenize aksi fikirde olsaydım açık açık söylerdim zaten.

Bu arada saygı ve hürmet bize ananelerimizden gelmiştir. Ne olursa olsun saygıda kusur edilmez bizim için. :)

Saygi her insan hak ediyordur tabiki ama bazi insanlar varki daha dogrusu ,kuzuruma bakmasinlar hayvanlar alemi, hayvani insanlar varki onlara saygiyi göstermek mümkün olmuyor malesef. O tür insanlarla muhabet etmemeye calissanda bazen elinden gelmiyor ve hayat yolunda bir yerde yinede senin karsina cikiyorlar malesef :)

Baslarim sneiderine ya ....gelip milyon eurolari alacak, bi de ustune ustluk naz yapacak gelmezsen gelme pzvnk .... adam gibi soyle gelmicem diye ya da sktr git nerde oynucaksan topunu oyna... Galatasarayimdan buyuk degilsin ya... bizim yoneticilerde de var aptallik benim b planim yok dersen boyle olur. Marlos u isteseydik getirmistik simdiye... ve bence marlos sneider den daha fazla katki yapar bize.... sanki gelecek te sampiyonlar ligi sampiyonu yapacak bizi interi yapti da sanki....

Interi yapti :))

çok Az baya Brezilyali var.. Aslinda buda hadi Yabanci sinirlamasi için iyi bir Örnek.. Ukrayna Milli Takimi kötümü oldu yani sinirlama olmayinca ? :)

gelde bunu tüpcüye ve yönetimine anlat biz dahada azaltiyoruz yabanci sinirlamasini ,sedat dogan aciklamalarinda hakli

Birisi Sneijder'e pazartesi günü finallerimin başlayacağını ve salı gününden beri onun yüzünden hiç ders çalışamadığımı söylesin.Hayır,çıkıp çarşamba günü gelecek ama olan benim 1 döneme olacak.Daha ilk yıldan çapraza kalmak istemiyorum. :sad007:

Az 5 dakkaya geliyorum haber bekle benden:lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt