Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Dear followers I received a lot of questions about my husband's situation.. But I don't know what's going to happen.. Only God knows and time will tell.. Anyway I want to thank you all for all the amazingly sweet messages!! I send you my love! ❤ Kiss x

Önemli olan bu bence.Sneijder ile ilgili ne olacağını bilmiyorum.Sadece allah bilir ve zaman gösterecek.Yine de tüm tatlı mesajlarınız için çok teşekkür ederim.Size sevgilerimi gönderiyorum. Sonrası malum :D

lan yavas olsun, wesleynin karisi ne bilsin metin oktayi, tesadüf

Metin oktay bizim icin Sembol birisi oldugunu bilir herhalde . Sonucda Galatasarayimizi arastirmislardir sonuna kadar hemde. Hem wesley sneijder hollandada bir türk mahalesinden gelme birisi.

Transfer Nöbeti

Liverpool'un vereceği yıllık ücret İnter'in indirilmiş maaşından fazla değildir. O yüzden sırf EPL diye giderse bilmem ama istediği parayı alamaz orda.

Bence ya bize gelir yada İnter'de kalır.

Zaten indirilmiş halde talep ettigi ücret Gerrard'in aldığı ücretten fazla diyor aynı haberde

İs paraya kalırsa ki öyle, bizden başka seçeneği yok

Sent from my iPad using Tapatalk

Premier Lig'e gitmek Sneijder'in kariyerine ekstra hiçbir şey katmaz.Tam tersine Türkiye'ye gelmek onun için bulunmaz bir meydan okuma fırsatı..Evet adamın bir kariyeri var ama her kariyerli oyuncu büyük oyuncu değildir..Bizimle beraber Avrupa'da başarılı olması demek,onun bir takıma seviye atlatabilecek kadar büyük bir futbolcu olduğunun ispatı olur.Bu saatten sonra adam gibi karar vermeli..Ve yönetimimiz de artık Sneijder'e gereğinden fazla taviz vermemeli çünkü şu an sahada GS'nin başarısı için ter döken oyuncularımıza büyük haksızlık edilmiş olur..

Herkes aynı şeyi yazsın Yolanthe'yi anca öyle görür tweeti. Burada milyonlarca insan sizin gelmenizi istiyor falan tabi ki Galatasaray ve İstanbul kelimeleride geçmeli :D

Metin oktay bizim icin Sembol birisi oldugunu bilir herhalde . Sonucda Galatasarayimizi arastirmislardir sonuna kadar hemde. Hem wesley sneijder hollandada bir türk mahalesinden gelme birisi.

bilemiyecegim, ama bilmezler gibi geliyor bana, bide o gari ne anlasin futboldan

Kafayı yiyeceğim madem hoca ; M'Bengue ve Kouyate'yi istiyor , Aysal neden listenin içinde saymadı bu isimleri ; Ya da Fatih Hoca Sneijder'i istemiyor deniliyor fakat Aysal listede Sneijder'i de saydı ; Sneijder , Carlinhos , Chadli dedi.

Allah'ım sana geliyorum YA'Rabbim ne olur akıl fikir ihsan eyle kafayı yiyeceğim , delireceğim en sonunda !

Biliyorsun ki, Carlinhos ve Chadli boşa bağladılar. Chadli'nin Kulubü salmıyor, diğer arkadaşında daha birşey olamadan burnu havalara kalkmış. Bizimkilerde indirmekle uğraşmak istememelerinden olucakki B Planında ki oyunculara yönelmişlerdir.

Ve, bana bazen öyle geliyorki Sneijder Transferi tamamen gündem saptırtma diye ama ne bileyim işte enteresan duygular.

Mesela yarın röportajım var ama ben burda Wesley'den haber bekliyorum sizlerle birlikte. Offfff

Tabiki gerçekçi bakmak lazım, telaffuz ettiğimiz adam Sneijder...Biz taraftarlar istiyoruz ki teklifi yapalım ertesi gün imzalasın yok öyle bir dünya maalesef

:yenieek:

Gel de anlat, millet bir birine giriyor bu neymis, yok fatih hoca, yok Ünal Aysal, yok kavga,

Ihtimali var ise burda 2-3 gün degil ayin 20sine kadar beklemek hic kafa yorulmadan yapilmali ha ondan sonra dersin iste Sneijder kardes ya imzalah yada biz vaz geciyoruz. Lyon'dan cris i almaya benzemez bu is.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt