Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ben Twit kullanmıyorum yapılanları burda paylaşan arkadaşlardan takip ediyorum ve gördüğüm kadarıyla fenerliler bizden daha çok paylaşım yapıyor Sneijder'in eşine. Twiti olanlar da rica etsem doğru resim veya paylaşımları göndererek onları bastırsınlar.

ya beyler noldu 3 saatte 200 sayfa geçmiş gelişme mi var çabuk söyleyin

2 hafta zamanı varmış sneijderin pazartesiye kadar belli olmazmış veya olurmuş orasını ceviremediler bi türlü

seninkisi cok mantikli sanki, oglum wesley 24 saat futbol düsünse nolur bu adam, evde bari futbol düsünmesin... ne bileyim ben öyle yapardim, garim isime karismasini istemezdim

Aga adam karısı için dinini bile değiştirip katolik olmuş sen ne diyosun =) çişe giderken bile karısına soruyodur emin ol :D

Selen abla özele gel bakim yada msn ver skype ver whatsapp ver bişi ver hatun yapmam lazım kısa sürede :D

Kadına This is Florya yazarak o fotoğrafı yollayan kimse umarım bir daha hayatı boyunca güzel günler görmez adi herif. Adam olmayı bilmek lazım önce.

ya beyler noldu 3 saatte 200 sayfa geçmiş gelişme mi var çabuk söyleyin

Moratti "Ya Galatasaray'a gider ya da burada kalır" dedi reislik mertebesine yükseldi.

Wesley "Pazartesi'den önce karar veremem, hem transferin bitmesin 2 hafta var daha" diye açıklama yaptı, millet çıldırdı.

Yengemiz, Metin Oktay'a öpücük yolladı. Bu kadar :)

seninkisi cok mantikli sanki, oglum wesley 24 saat futbol düsünse nolur bu adam, evde bari futbol düsünmesin... ne bileyim ben öyle yapardim, garim isime karismasini istemezdim

Dostum sen hiç aşk diye birşey yaşamadın mı. Sen karınla yada kocanla sürekli olumsuz şeyler üzerine konuşarak mı hareket edersin, bir muhabbet edersin.. Güzel şeyleride anlatırsın değil mi ? Buda o, tarz bişey.

iyi geceller nedir kisa gunun kari :D pardon gunun gelismeleri

Ben aunt :))) siddetle Marlos un gelmesinden yanayim...

Dostum sen hiç aşk diye birşey yaşamadın mı. Sen karınla yada kocanla sürekli olumsuz şeyler üzerine konuşarak mı hareket edersin, bir muhabbet edersin.. Güzel şeyleride anlatırsın değil mi ? Buda o, tarz bişey.

nerden nereye geldik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt