Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bunu bende düşünuyorum hatta belki sınejdere yada menegerine kesinlikle açıklmayın demişlerdir ilk başta biz açıklıcaz malum borsa gs tv sipikerinin akşam attığı twitlerden sonra bu transfer olumlu bitmiş zaten.

neydi o tweet üstad... kaçırmışım onu :)

Bu arada şunu belirtmek isterim asla ve asla yaşlı bitik buraya Katar gibi bakan bir eski yıldız vs almasınlar. Genç alsınlar gerekirse. Brezilya da Balkanlar da gırla isim var. Alsınlar gelsinler. Daha iyisi bu. Sneijder gibi adamlar için her zaman son ya da sondan bir önceki tercihiz maalesef bunun sebebi de kuşların bizim kötü dönemimizdeki tutumları. Bir de medyamız. Bizim de hatalarımız var ancak Kuyt gibi transferi abartanlar artık "yeter" desin bu işe.

Ya arkadaslar ben anlatamiyorum.

Adamin interle kapi gibi sozlesmesi var, o parayi istese catir catir alacak interden.

Daha dusuge ingiltereye gider, farkini interden ister.

4 ay oynamamayi goze almis, simdi de rahatim diyor.

İnter tehdit ediyor, o da interi tehdit ediyor.

Baros neden gitmiyor cek cumhuriyetinden gelen tekliflere?
ilk başta barostan başlayım 32 yaşında futbolun son dönemi anlıcan oynamasada fazla koymaz! değeri düşmüş düşeceği kadar! sınejderin 2014 ee kadar sölezmesi var! diyorsunya kapı gibi sözleşme oynasada alır oynamadan 12 milyon euro aldığını düşüdüm okey! 30 yaşında serbest kalıcak senin mantığına göre yıllık kaça oynar 2 sene hiç birşey oynamayan biri yıllık 1 milyon euro bile kazanamaz! uzun vadede kesinlikle iyi para kaznamaz interde kalırsa bu parayı 2 sene kazanır bize gelirse beliki 6 sene boyunca 6 milyon euroya yakın para kazanır

Evet Sabri daha çok koşar...

Futbolun sadece it gibi koşmadan ibaret olmadıgını biliyoruz artık

Sent from my iPad using Tapatalk

renktaş ben burda alıntı yaptım ya anlamadın dur:)

[video=youtube;X8AArJ5tlqo]https://www.youtube.com/watch?v=X8AArJ5tlqo[/video]

Bu arada şunu belirtmek isterim asla ve asla yaşlı bitik buraya Katar gibi bakan bir eski yıldız vs almasınlar. Genç alsınlar gerekirse. Brezilya da Balkanlar da gırla isim var. Alsınlar gelsinler. Daha iyisi bu. Sneijder gibi adamlar için her zaman son ya da sondan bir önceki tercihiz maalesef bunun sebebi de kuşların bizim kötü dönemimizdeki tutumları. Bir de medyamız. Bizim de hatalarımız var ancak Kuyt gibi transferi abartanlar artık "yeter" desin bu işe.

Brezilyadan genç bulduk ya bitane Carlinhos mu ne oda gelmiyor mesela Vatan millet sevdası varmış ordan giderse olmazmış

Selamun Aleykum..

Transfer Nöbeti

Genc olarak gündemde Djurcic var...

Sent from my iPad using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt