Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

biz burda boşuna tartışıyoruz imzalar atılmış herşey ortada inter başkanı bile galatasaraya gidicen diye baskı yapıyor yıllık mutiş bir para veriyoruz! belliki bu transfer pazartesi biticek basında her haberi manipule ediyor! sınejder pazartesiye kadar karar vericem diyor! basın pazartesi karar veremem diye haberi yansıtıyor! pazartesi transfer açıklanınca aslanın koçu sınejder demeye başlarız

Bu bir pazarlik.

İntere der ki, bana oynasam da oynamasam da 12 m borcun var.

5 ver gideyim.

2 yillik 7 veren istedigi kulube de gider, kaybi yok.

İnter verir bu calisir, vermezse neyi goze alabildigine bakar. 2 sene sonra bonservissiz birak Turkiyeyi Katara da gider. Bonservis parasini da kendi alir.

Hem 12yi alir, hem imza parasi alir, hem 2-3 birseyler alir.

Adam rahatim diyor.

Gelelim inter ayagina, kabul etmez, oyuncu geri adim atmazsa 12yi verir, ister oynatir ister oynatmaz.

Kabul eder 7 m'dan kurtulur.

Restlesme bunun gibi birseydir bence.

Biz tamamen bunun disindayiz. Adam bu restlesmenin ardindan tamamen bize gelmeyi dusunuyor da olabilir, daha iyi ligden teklif bekliyor da olabilir.

Benim anlatmaya calistigim dedigi 2 hafta sureye sonucu belli degilken biz tamam diyor muyuz?

Tamammı dedik?

yarın bütün gazetelerde bu transferin bittiği yazacak oda enterasan

biz burda boşuna tartışıyoruz imzalar atılmış herşey ortada inter başkanı bile galatasaraya gidicen diye baskı yapıyor yıllık mutiş bir para veriyoruz! belliki bu transfer pazartesi biticek basında her haberi manipule ediyor! sınejder pazartesiye kadar karar vericem diyor! basın pazartesi karar veremem diye haberi yansıtıyor! pazartesi transfer açıklanınca aslanın koçu sınejder demeye başlarız

oda ona belki gösteriyor buydu iste senin istedigin. dogru dürüz teklif yok, tek ciddi Galatasaray, hadi git ozaman :cool:

Transfer Nöbeti

"Pazartesiye kadar" mi demis?

Galatasaray'ı yaşayamayan bilemez bu sevginin bir bağımlılık olduğunu.İyi geceler şanlı Galatasaray taraftarı.İyi geceler Cüneyt Çakır'ın son düdüğü.İyi geceler Ayhan Akman'ın son maçında Kadıköy'de gelen şampiyonluk.İyi geceler Sneijder. :asd:

1. Yolanthe Cabau ‏@YolantheCabau

Dear followers I received a lot of questions about my husband's situation.. But I don't know what's going to happen.. …https://say.ly/req4WN6

Özeti görüntüle

2. 2 saYusuf ‏@Yusuf_Efe

@YolantheCabau we hopen echt dat Wesley komt ;) hij zal er zeker geen spijt van hebben.. We wachten op het goede nieuws.. grtz

2 saYolanthe Cabau ‏@YolantheCabau

@Yusuf_Efe lief van je.. Spannende tijden.. Dikke kus x

Buyrun beyler işte size bahsettiğim heyecanlıyız twiti. Dili olan çevirsin. ;Veya google translate.

çevirin la olm 2sa önce geleydin bura kalabalıktı :D

Belki de çoktan imzalar atıldı, maksat gündem yaratmak, hea gelmez o ayrı.

Hayırlısı olsun.

1. Yolanthe Cabau ‏@YolantheCabau

Dear followers I received a lot of questions about my husband's situation.. But I don't know what's going to happen.. …https://say.ly/req4WN6

Özeti görüntüle

2. 2 saYusuf ‏@Yusuf_Efe

@YolantheCabau we hopen echt dat Wesley komt ;) hij zal er zeker geen spijt van hebben.. We wachten op het goede nieuws.. grtz

2 saYolanthe Cabau ‏@YolantheCabau

@Yusuf_Efe lief van je.. Spannende tijden.. Dikke kus x

Buyrun beyler işte size bahsettiğim heyecanlıyız twiti. Dili olan çevirsin. ;Veya google translate.

Az çok anladığım kadarıyla;

Biz gerçekten çok heyecanlıyız, kesinlikle pişman olmayacağınızı umuyoruz. İyi haberler bekliyoruz.

Çok tatlısın, heyecanlıyız senin gibi. Kocaman öpüyorum.

Tam olarak doğru olmayabilir.

yalnız o twette ne galatasaray geçiyor ne istanbul :D

Spannende tijden hollandaca da heyecanli gunler yasiyoruz demektir

Ama bunu karar verme surecine atfen soyluyor, Istanbula gitmek icin heyecandan yerimde duramiyorum gibisinden degil

Bu bir pazarlik.

İntere der ki, bana oynasam da oynamasam da 12 m borcun var.

5 ver gideyim.

2 yillik 7 veren istedigi kulube de gider, kaybi yok.

İnter verir bu calisir, vermezse neyi goze alabildigine bakar. 2 sene sonra bonservissiz birak Turkiyeyi Katara da gider. Bonservis parasini da kendi alir.

Hem 12yi alir, hem imza parasi alir, hem 2-3 birseyler alir.

Adam rahatim diyor.

Gelelim inter ayagina, kabul etmez, oyuncu geri adim atmazsa 12yi verir, ister oynatir ister oynatmaz.

Kabul eder 7 m'dan kurtulur.

Restlesme bunun gibi birseydir bence.

Biz tamamen bunun disindayiz. Adam bu restlesmenin ardindan tamamen bize gelmeyi dusunuyor da olabilir, daha iyi ligden teklif bekliyor da olabilir.

Benim anlatmaya calistigim dedigi 2 hafta sureye sonucu belli degilken biz tamam diyor muyuz?
inter gibi bir klup senin mantığına göre hiç para kazanmadan adamı gönderiyor! yada adamla anlaşıyor kasadan hep para çıkıyor interin hiç kazancı yok ! yazdıkların doğru olabilir! ama bize satabilrse 10 milyon bonservis ve 2 senelik ortalama 12 milyon toplamda 22 milyon euro gibi bir kazancı oluyor! ortada bu gerçekler varken sen sınejderin hala interde kalabileceğine inanamıyorsun! interden bide para çıkıcak! bizi kabul ederse 22 milyon karda sence bu inter bu sınejdere nasıl baskı yapıyordur tahmin edebiliyorsundur!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt