Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

1. Yolanthe Cabau ‏@YolantheCabau

Dear followers I received a lot of questions about my husband's situation.. But I don't know what's going to happen.. …https://say.ly/req4WN6

Özeti görüntüle

2. 2 saYusuf ‏@Yusuf_Efe

@YolantheCabau we hopen echt dat Wesley komt ;) hij zal er zeker geen spijt van hebben.. We wachten op het goede nieuws.. grtz

2 saYolanthe Cabau ‏@YolantheCabau

@Yusuf_Efe lief van je.. Spannende tijden.. Dikke kus x

Buyrun beyler işte size bahsettiğim heyecanlıyız twiti. Dili olan çevirsin. ;Veya google translate.

- Wesley'in gelmesini gercekten cok istiyoruz , eminim hicbir sekilde (gelirse eger ) pisman olmayacak...Iyi haberleri duymayi bekliyoruz..Selamlar

- Cok naziksin...Heyecanli zamanlar..Kocaman opucuk X

inter gibi bir klup senin mantığına göre hiç para kazanmadan adamı gönderiyor! yada adamla anlaşıyor kasadan hep para çıkıyor interin hiç kazancı yok ! yazdıkların doğru olabilir! ama bize satabilrse 10 milyon bonservis ve 2 senelik ortalama 12 milyon toplamda 22 milyon euro gibi bir kazancı oluyor! ortada bu gerçekler varken sen sınejderin hala interde kalabileceğine inanamıyorsun! interden bide para çıkıcak! bizi kabul ederse 22 milyon karda sence bu inter bu sınejdere nasıl baskı yapıyordur tahmin edebiliyorsundur!

Doğru ama bu wesleyin gelmesini artıran bir durum değil..

Az çok anladığım kadarıyla;

Biz gerçekten çok heyecanlıyız, kesinlikle pişman olmayacağınızı umuyoruz. İyi haberler bekliyoruz.

Çok tatlısın, heyecanlıyız senin gibi. Kocaman öpüyorum.

Tam olarak doğru olmayabilir.
bu twiti il defa görüyom belliki flemekçe yazılmış çeviri doğruysa diyorum sabahtan beri bu iş bitmiş! imzalar atılmış istanbula gelyorlar

Kerim Frei ile ilgili neden hiç haber çıkmıyor ? :)

Hatta şöyle düzelteyim; Ünal Aysal Terim'in listesini açıkladığında neden Kerim Frei ismi yoktu ? :)

bu twiti il defa görüyom belliki flemekçe yazılmış çeviri doğruysa diyorum sabahtan beri bu iş bitmiş! imzalar atılmış istanbula gelyorlar

İngilizce kısmı kesinlikle doğru, flemenkçe kısmını da bir arkadaşıma çevirttirdim. %99 oranında doğru bir çeviri oldu. %1 de insanız, yanılma payı her zaman var. :)

Yanliz bu hollandaca da ne kadar igrenc bir dil, cakma almanca resmen.

şu transfer döneminden 1 kaç senedir nefret etmeye başladım. bitsede kurtulsak.

Transfer Nöbeti

inter gibi bir klup senin mantığına göre hiç para kazanmadan adamı gönderiyor! yada adamla anlaşıyor kasadan hep para çıkıyor interin hiç kazancı yok ! yazdıkların doğru olabilir! ama bize satabilrse 10 milyon bonservis ve 2 senelik ortalama 12 milyon toplamda 22 milyon euro gibi bir kazancı oluyor! ortada bu gerçekler varken sen sınejderin hala interde kalabileceğine inanamıyorsun! interden bide para çıkıcak! bizi kabul ederse 22 milyon karda sence bu inter bu sınejdere nasıl baskı yapıyordur tahmin edebiliyorsundur!

O kismi net yazamamisim belli ki.

Sneijder interin restini gorurse ve hicbir yere gitmeyip kalirsa 2 sene boyunca parasini alir, 2 sene sonra da sozlesme bittigi icin bonservissiz serbest kalir.

Bu yuzden, ben herseyi goze aldim diyerek gitmek icin interden ekstra para isteyebilecegini soyluyorum.

Bunu boyle olacagina inandigim veya dusundugum icin soylemiyorum.

Karsilikli restlestiklerini dusundugumu ve restlesmenin iceriginin bu olabilecegini soyluyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt