Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arkadaşlar gördünüz mü bilmem ama biz Sneijder'i beklerken fenerlinin biri istanbul hakkında nasıl fotoğraflar yolluyor sadece görün istedim Twitpic / :mad:

2 transfer lazım takıma. 1 Stoper 2 hücum zenginliği kazandıracak bir isim. Forvet olur ortasaha olur açık oyuncusu olur. Sneijder olmasa da olur kısacası 1 isim lazım o bölgeye. Stoper de şart artık Ujfanın son durumundan sonra.

İngilizce kısmı kesinlikle doğru, flemenkçe kısmını da bir arkadaşıma çevirttirdim. %99 oranında doğru bir çeviri oldu. %1 de insanız, yanılma payı her zaman var. :)
biraz mantık yurutelim ortada olumsuz bir durum olsa neden akşam 11 gibi twittera giriyor bizim yenge! ve 188 bin takipçisi var ve bizim turklere cevap yazıyor sizce herşey ortada değilmi! belliki heycanlı ama açıklayamıyor! herkesi opuyorum felan:) diye mesja atıyor. ilgi çok hoşuna gitmiş, bizim taraftar neler yazdıysa artık

Bence bu transferin kilit noktası yenge. Baksanıza Sneijder, sırf yenge katolik diye katolik olmuş. Evde de yengenin sözü geçiyo heralde. Yengeye yeteri kadar baskı yapabilirsek bu transfer olur.

Mahalle maçındaki arkadaşına yapamazsın bunu.

Velevki yaptın bir daha sittin sene unut yıldızı mıldızı Avrupadan özellikle.

Şimdi ağam paşam çekiyorlar da sanki yıldız mı yağıyor Türkiye'ye futbol hayatının sonuna gelmiş Katar yerine avrupa'da kalmayı tercih eden ne kadar adam varsa burada.

Ben Terim'in o malum programda Kerim Frei ismini verdiği gün burada yalan söylediğini, gündemde olmadığını iddia etmiştim. Çoğu kişi linç etmeye kalktı ama nitekim haklıyım, Kerim Frei gündemde değil. :)

Almak kolay değil.

Jol kiralıktan sezon içinde geri çağırdı ve güven veren açıklamalarla oyuncuyu cesaretlendirdi ve süre alıyor..

seninkisi muhtemelen bir komplo teorisidir zannımca

Burda bizim bu işlerle mesgul yöneticilerimizin ne kadar amatör oldugunu gösteriyor. Bu adamlar 30 Milyon euro gibi para yönetiyorlar 1 transferde bide. Floryada masada otururken hadi Sneijderi alalım deyip uçaga atlayıp Milanoya giden zihniyetle birsey olmaz. Bir Sneijder 2 haftadır gidiyor. Hiçbir B planı yok, bütün millet Sneijder aşağı Sneijder yukarı. Neden herkes amatörce davranıyor. Ne bir scout ekibi ne birşey tek bir adam gelirse sanki bütün kupaları alıcaz, gelmezsede karaları baglayıp oturcaz mantığı var. İşte bu yüzden Sneijder bize gelirken parayı bastırsan bile 1000 defa düşünüyor. Bütün kozları adamın eline veriyorsun ve sen sadece kaz gibi bekliyorsun.

Yanliz bu hollandaca da ne kadar igrenc bir dil, cakma almanca resmen.

almanca ve ingilizce ve uyduruk bi dil, ama bana göre dünyanin en tatli insanlari, Köln de yasioyrum ve Hollandaya gidince sanki baska bi dünyadayim gibi, neseli güller yüzlü insanlar, burdaki ler resmen bizi öldürcek bisey alinca

Yurt disinda daha dogrusu hollanda basininda sneijderin 6 sene önce cektirdigi bir filim hakinda sorulmus ve türkiyede yapilan yorumlardan haberdar

" RTL ye KONUŞTU.

Yolanthe, RTL'de yayımlanan Boulevard ise isimli programa konuştu ve "Ben de duydum ve yazılanları sizin gibi okudum. Fakat ne olacak. Şu anda hiçbir bilmiyorum. Şu an için Wes Inter'de oynuyor. Burada mutluyuz" dedi. "

Bu Video asil engel Transferin bana sorarsiniz. Sneijder yoksa cokdan gelirdi. Zaten gecen aksama kadar baya neten silinmeye calisilmis o video avukatlari ile ama bir karis grup devamli yeniden yüklemis. 12 nummara diye seref yoksunlarin dün bir aciklamari vardi zaten . Yakinda büyük bir haber verecez tüm avrupayi sarsacak diye Galatasaray hakinda.

Nasilsin, Istanbul ile ilgili ne dusunuyorsun soruyor

Iyiyim, Istanbul halki en azindan sicakkanli diyor

hep ayni sey soyleyip duruyor, esinden transfer ipucu beklemeyin, o hataya dusmez

TRIBBLE ‏@TribbleShizzle @YolantheCabau hey schat, hoe gaat het met je ? Wat vind je van Istanbul

Yolanthe Cabau ‏@YolantheCabau @TribbleShizzle het gaat goed hoor' de mensen daar zijn in ieder geval super lief!!! :) kuss x

Burada ne diyor gençler ?

1.kısımda ; Bebeğim, nasılsın ? İstanbul hakkında ne düşünüyorsun ?

Bu kısımda; Tuhaf insanları olmasına rağmen yine de güzel insanların da olduğunu belirtiyor ve yine öpüyor yazan kişiyi.

Bu arada çeviriyi yapan arkadaşım kadının flemenkçeyi berbat kullandığını söylüyor. :)

Buarada CL de rakibimiz Schalke04 Affelay'in sakatligindan dolayi Raffael veya Belhande dusunuluyormus.

Kaynak : Bild.de

O kismi net yazamamisim belli ki.

Sneijder interin restini gorurse ve hicbir yere gitmeyip kalirsa 2 sene boyunca parasini alir, 2 sene sonra da sozlesme bittigi icin bonservissiz serbest kalir.

Bu yuzden, ben herseyi goze aldim diyerek gitmek icin interden ekstra para isteyebilecegini soyluyorum.

Bunu boyle olacagina inandigim veya dusundugum icin soylemiyorum.

Karsilikli restlestiklerini dusundugumu ve restlesmenin iceriginin bu olabilecegini soyluyorum.
anlıyorumda mahir abi:) bende diyorumki belki 2 sene boyunca parasını alır ama. 2 senenin sonunda diyelim 4 sene daha futbol oynacak kalan 4 senede fazla birşey kazanamaz diyorum! 2 sene interde 12 milyon euro okey! kalan 4 sene en fazla yıllık 2 milyona oynar 2 sene boşta olan biri! toplamda 20 kazanacakken bize gelirse yıllık 5 ten 4 senede 20 kazanacak! interde kalırsa 6 senede 20 alıcak! diyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt